HSP begeleiding Nederland
 

HSP begeleiding Noord-Holland (Overig)

 
Renee van den Heuvel.jpg

Amstelveen

Renée van den Heuvel - Praktijk Saorsa

Renée is gecertificeerd HSP begeleider. Tevens polyenergetisch therapeut, nieuwetijds kindercoach en pedagogisch medewerker. Zij is gespecialiseerd in o.a. burn-out klachten en lasten omtrent hooggevoeiligheid, angst, stress, depressie, ADHD, leerproblemen en pesten. Alle leeftijden zijn welkom.

Website: www.praktijksaorsa.nl

 
petra-penning.jpg

Badhoevedorp

Petra Penning

Gecertificeerd HSP begeleider, orthopedagoog, psycholoog, mindfulness, rouwverwerking. Ook in Haarlem. 

Website: www.petrapenning.nl

 
12193598_526462000855052_4705543721137265514_n.jpg

Castricum

Kay Bezemer

Kay is een gecertificeerd HSP begeleider, ervaringsdeskundig en leerkracht op een Vrije School. Doelgroep: Kinderen en volwassenen.

Website: www.fijn-gevoelig.nl

 
FullSizeRender.jpg

De Kwakel

Greet Rekelhof - Atelier 13b

Greet is gecertificeerd HSP begeleider. Tevens is zij tekentherapeute en geeft zij Aroma Touch massage. Specialisaties in onder andere burnout, seksueel misbruik en hoogbegaafdheid.
In haar praktijk worden ook kunstzinnige cursussen voor kinderen en volwassenen gegeven. Vergoedingen vaak mogelijk!

Website: www.hsp-atelier.nl

 
Fleur Smelt.jpg

Haarlem

Fleur Smelt

Fleur is gecertificeerd HSP begeleider, jurist, ervaren loopbaancoach en studie(keuze)begeleider. Biedt begeleiding bij vragen rondom werk, loopbaan, reïntegratie en studie en bij burn-out, overspannenheid en oververmoeidheid. Is mindfulnesstrainer, publicist en yoga docent. Mogelijkheid tot gratis kennismakingsgesprek. 

Website: www.fleursmelt.nl

 
Gonnie Hommersen.JPG

Heemskerk - Gonnie Hommersen - HSP begeleiding, massagetherapie, reconnective healing

Persoonlijk

Mijn naam is Gonnie Hommersen, o.a. gecertificeerd HSP-begeleider, Holos massagetherapeut, Reconnective Healing Practitioner, begeleider bij bewustwordingsprocessen.

Geboren in Heemskerk en in de loop van de jaren steeds meer verslingerd geraakt aan de duinen en de zee. De rust, ruimte en stilte van de natuur geven me een kans om mijn gevoelige aard tot rust te laten komen en weer op te laden. De naam van mijn praktijk “De Branding” is eenmetafoor voor de woelige (ge)tijden, die komen en gaan, zowel in de buitenwereld als ook in onze binnenwereld. 

Visie

Soms is er opeens het besef, dat je een flink eind van jezelf bent verwijderd. Wie ben ik en wat wil ik nu eigenlijk écht? Dit kan schokkend zijn. Je kunt dit echter ook zien als een keerpunt in je leven, omdat nieuwe mogelijkheden liggen te wachten. 

Een variëteit aan symptomen (fysieke en/of psychische klachten) kunnen hieraan vooraf zijn gegaan. Denk bijvoorbeeld aan hoofdpijn/migraine; chronische vermoeidheid; burn-out; (spier)pijn; verkramping; chronische stress; niet meer kunnen stoppen met denken; spanning in je lichaam; niet meer kunnen ontspannen; overprikkeld zijn; enz.

Deze kun je zien als signalen dat het lichaam uit balans is. 

Hoe kun je verder? Of misschien kun je beter zeggen: hoe vind je de weg weer terug? Een proces van bewustwording; leren om anders om je heen en in jezelf te kijken, kan een openbaring zijn. Voor mij was dat zo. 

Mijn zoektocht is begonnen bij Holos Massagetherapie. “Voelen wat er is” i.p.v. alles bedenken en willen controleren. Mijn verbazing over het vernuft van het lichaam. Alle informatie over je hele leven ligt hier opgeslagen. Onverwerkte stukken liggen te wachten om verwerkt/geheeld te worden. Wat een geduld en liefde spreekt daaruit. 

Het lichaam is altijd op zoek naar balans. Geef het de ruimte en de benodigde ingrediënten, zodat het zelfherstellend vermogen dat kan doen wat nodig is om weer in evenwicht te komen. Je zult verrast zijn over wat er dan kan gebeuren.

In deze periode ben ik ook bewust geworden van mijn eigen hogere gevoeligheid. Een nieuwe wereld ging voor me open. Wat een opluchting om dit te ontdekken. Het verklaarde zoveel over mijn gevoel van “anders” zijn. Nu kon acceptatie, dat ik ben zoals ik ben, gaan groeien. 

De leergang tot HSP begeleider heeft hierin aanvullend nieuwe invalshoeken geboden. Weer vielen stukjes op z’n plek.

Reconnective Healing heeft me direct laten ervaren wat energie kan doen en hoe je hierop af kunt stemmen. Energetische afstemming en hiermee werken kwamen op verschillende manieren in mijn leven.

Alle opgedane kennis en inzichten, in combinatie met mijn eigen levenservaring zet ik in om mensen liefdevol te begeleiden naar hun essentie. 

Werkwijze

Een behandeling duurt ongeveer 75 minuten en begint met een kort gesprek om te kijken waar je nu staat. Dan kiezen we de behandeling die op dat moment het meest passend is. Ter afsluiting bespreken we wat en hoe jij e.e.a. hebt ervaren. 

Er is geen vast protocol waar ik gebruik van maak. Samen zullen we iedere keer afstemmen wat op dat moment het meest passend is. Zie voor meer informatie: 

https://www.praktijkdebranding.nl/werkwijze-behandeling.html

Specialisatie

Aangezien ieder mens uniek is, zal elke behandeling een eigen aanpak vragen.  Met name mijn eigen ervaring en opgedane kennis met hooggevoeligheid, bewustwording, Holos-massagetherapie en healing zijn hierbij een dragende kracht .

Opleidingen

Holos Massagetherapie; Reconnective Healing; Intuïtieve ontwikkeling; Leergang HSP-begeleider.

Lidmaatschap

De praktijk is aangesloten bij de beroepsvereniging VBAG (Vereniging ter Bevordering van Alternatieve Geneeswijze) en staat ingeschreven in het RBCZ (Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg). 

Kosten

Het tarief voor een behandeling bedraagt € 70,00.

Bent u aanvullend verzekerd dan is een vergoeding vanuit de aanvullende verzekering veelal mogelijk. De hoogte van de vergoeding is afhankelijk van de ziektekostenverzekeraar.

Kennismakingsgesprek

Een kennismakingsgesprek is gratis en geheel vrijblijvend. Hier kun je al je vragen stellen en voelen en ervaren of dit de goede plek voor jou is. 

Contact

Voor vragen of het maken van een afspraak kun je mij bellen via: 0251-236988.

Mail: info@praktijkdebranding.nl.  
Website: www.praktijkdebranding.nl.

 
psycholoog-nieuw-vennep.jpg

Nieuw-Vennep

Alexander Verbree 

Alexander is gecertificeerd hsp-begeleider, psycholoog, integratief therapeut en relatietherapeut. Als ervarings-deskundige helpt hij je om in je kracht te komen en de lasten die je als HSP ervaart te leren hanteren. Ook als er meer speelt dan klachten rondom hooggevoeligheid, zoals traumaverwerking, angsten, burnout, depressieve gevoelens of relatieproblemen kun je bij hem terecht. 

Website: www.psycholoog-nieuw-vennep.nl

 
10154066_682433858481205_1973648569_n.jpg

Noord-Scharwoude

Rianne Grooteman

Rianne is gecertificeerd HSP begeleider. Haar website is volop in ontwikkeling.

Voor afspraak via Instituut EszenzZ, tel: 0227-608959,

 
Veerle Wagenaar.jpg

Velserbroek -Veerle Wagenaar - kinderen en volwassenen, hooggevoeligheid, 6e zintuig, anders leren

Persoonlijk

Mijn naam is Veerle Wagenaar (1995), gecertificeerd HSP begeleider, Pop-talk begeleider en verpleegkundige.

Visie

Wil je leren omgaan met je eigen hooggevoeligheid? Of bent u als ouder voor uw kind op zoek? Lijkt het of uw kind een denkbeeldig vriendje heeft? Wil je leren omgaan met je eigen 6e zintuig?

Kinderen, jongeren en jongvolwassenen zijn bij mij aan het juiste adres. Ik kan jou of hen een helpende hand bieden en een luisterend oor. Juist in deze tijd zijn er zoveel mensen die behoefte hebben aan begrip, aan iemand die luistert. Vooral als je het gevoel hebt anders te zijn dan de rest.

Ik kan zeggen, beste lezer, dat iedereen op zijn of haar manier goed is en dat ieder mens het recht heeft om zich te ontwikkelen naar het doel dat voor hem of haar bestemd is.

Juist dat stukje wil ik bieden, een luisterend oor zonder oordeel over de situatie. Juist die begeleiding die iemand op de goede weg helpt. Het vertrouwen geven dat ervoor zorgt dat iemand in zichzelf gaat geloven. Waardoor diegene niet meer onzeker hoeft te zijn door zich anders te voelen dan de rest. Want om eerlijk te zijn: we hebben allemaal toch iets speciaals in ons wat ons uniek maakt en wat ons maakt tot wie wij zijn, waardoor wij onze eigen weg kunnen volgen?

Specialisatie

Ik vind het belangrijk om te kijken naar diegene die ik voor mij heb. Geen vraag is te gek of teveel. Ik ben met name gespecialiseerd in hooggevoeligheid, het 6ezintuig, moeite met leren op school (beelddenkers) en prestatiedruk.

Opleidingen

Voordat ik mijn bedrijf begon, heb ik de opleiding tot verpleegkundige gedaan. Daarna heb ik verschillende cursussen gedaan zoals de leergang HSP begeleider, Pop-talk methode en de Ik leer anders methode.

Lidmaatschap

CAT (Collectief Alternatief Therapeuten).

Kosten

Het traject ‘In je kracht staan’ bedraagt 648 euro inclusief btw, exclusief km kosten.

Individuele sessies bedragen 75 euro inclusief btw, exclusief km kosten.

Kennismakingsgesprek

Tijdens het kennismakingsgesprek kijk ik persoonlijk naar jou, wat je hulpvraag is en welke stappen wij kunnen nemen. Dit gesprek is geheel gratis en vrijblijvend. Na het kennismakingsgesprek gaan we aan de slag met jouw hulpvraag. Geen vraag is te gek of teveel.

Contact

Wil jij een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek?

Ik ben te bereiken op 06 211 27 833.

Je kan ook een mailtje sturen naar info@coachingveerkracht.com.

Of kijk voor meer informatie op www.coachingveerkracht.com.