HSP begeleiding Nederland
 
Dawn Meijer.jpg

Hollands Kroon/Hippolytushoef – Dawn Meijer – Gecertificeerd HSP begeleider

Persoonlijk

Mijn naam is Dawn Meijer ( 1988 ), moeder van 2 kinderen, en verpleegkundige in de ambulante (gezins)-ondersteuning. Naast mijn beroep als verpleegkundige ben ik mijn eigen praktijk gestart, waarin ik hoogsensitieve kinderen en volwassenen begeleid. 

Mijn kennis over HSP is gekomen na de geboorte van mijn zoon. Hij liet mij zijn sensitieve kant als baby zien. Als baby was het al heel duidelijk dat hij gevoeliger voor prikkels was dan de gemiddelde andere baby’s. Dankzij dit mooie ventje heb ik mogen leren en ervaren wat HSP is. Zelf ben ik ook hoogsensitief, en door alle kennis en ervaring opgedaan inzake mijn zoon ben ik hier achter gekomen. Rust, ruimte, vrijheid en vooral veel duidelijkheid, dat is wat ik ervoor terug heb gekregen. HSP is een mooie karaktereigenschap als je leert om de lasten om te zetten in krachten! 

Visie

Mijn praktijk is genaamd, “Purezza zorg”. Deze naam is tot stand gekomen omdat ik de puurheid van de mens ontzettend mooi en belangrijk vind. Sommige mensen zijn de puurheid in zichzelf kwijt geraakt en voor mij betekent Purezza de basis van jezelf mogen en kunnen zijn. Als kind zijnde hoor je nog kind te kunnen en mogen zijn, maar dit is voor veel kinderen niet vanzelfsprekend. In het dagelijks leven moeten wij mensen zoveel dingen, waardoor we voorbij gaan aan onze eigen gevoelens, gedachten en eigen tijd en ruimte. “Me Time” dat is heel belangrijk als je hoogsensitief bent.

Door de oefeningen die ik als HSP begeleider heb geleerd, weet ik weer hoe heerlijk het is om tijd voor jezelf te hebben en bij jezelf te blijven. Niet alle kinderen kunnen genieten van hun jeugd en vooral ook niet op school. Alle prikkels in het dagelijks leven kunnen ervoor zorgen dat je moe en uitgeput raakt waardoor alles zwaar aanvoelt, en als last wordt ervaren. Je concentratie is minder, je bent vaker moe, je hebt geen zin meer om dingen te ondernemen, en zelfs je school prestaties kunnen hierdoor beïnvloed worden. Door de oefeningen die ik als HSP begeleider kan doorlopen leer je weer terug te gaan naar de basis, je pure “ik”.

Je mag zijn wie je bent, en je bent goed zoals je bent. Ieder mens is een uniek, eigen persoontje. 

Opleidingen

  • Gecertificeerd HSP begeleider ( instituut EszenzZ Amsterdam)
  • Verpleegkundige BIG geregistreerd 
  • IAG certificaat ( intensieve ambulante gezinsondersteuning )  

Kennismaken

Je bent altijd welkom voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek, waaraan geen kosten verbonden zijn. Een kennismakingsgesprek duurt ongeveer een uur. Tijdens het kennismakingsgesprek gaan we samen de hulpvraag bespreken en bespreken we of je bij mij op het juiste adres bent. Wanneer er van beide kanten een goed gevoel is, dan kunnen we het traject samen aangaan. De eerstvolgende afspraak zal dan de intake zijn.

Kosten

Een sessie kost €65,00 en duurt ongeveer een uur en vijftien minuten. (incl. btw). Hoeveel sessies er nodig zijn is afhankelijk van de hulpvraag. 

De begeleiding wordt  helaas nog niet vergoed door uw zorgverzekeraar. Wel is het mogelijk om een betaling vanuit een PGB te doen. 

Neem contact op met Dawn Meijer:

E-mail: purezzazorg@gmail.com.
Telefoon: 06 1868 05 60.