HSP begeleiding Nederland
 
Sietske Hintzen.JPG

Sietske Hintzen - Hypnotherapie, NLP, soul retrieval, HSP en energetische behandelingen

Persoonlijk

Mijn naam is Sietske Hintzen en ik ben echt super blij met het werk dat ik mag doen. Mijn praktijk Innerhintz is naast mijn woonark in Watergang, net even te Noorden van Amsterdam.

Mijn aanpak is onconventioneel, liefdevol, eerlijk en tegelijkertijd krachtig en confronterend. Ik ben open, creatief en associatief. Ik hou van praktisch en pragmatisch, snel en effektief. Ik ben niet vies van spiritualaliteit, ik zie dit meer als bewustwording. Ik ben niet zweverig, maar echt wel “back to the basics”. Ik raak niet snel uitgepraat over mystieke onderwerpen en de diepgang van het leven. De inhoud van de nieuwsberichten over met angst en chaos en geweld kunnen me diep raken, mede daarom lees ik geen krant en kijk ik geen T.V. Ik ben vegetariër en leef bewust.

Als moeder heb ik de ervaring gehad hoe het was om kinderen op te voeden die niet in het school systeem en de maatschappij passen. Dit deed mij pijn, het onbegrip, de onmacht en de angst voor afwijzing maakte dat ik over mijn onzichtbaarheid en onzekerheid ging stappen en dat ik mijzelf ging laten zien en horen. Dit was een drijfveer voor mij waardoor ik opleidingen ben gaan doen die uiteindelijk mijzelf zijn gaan zien en helpen. Zo kwam ik dichter bij mezelf , en was het weer veilig om alles te voelen.

Doordat ik altijd omringd wordt door hooggevoelige mensen ben ik erachter gekomen dat ik het zelf ook ben. En mijn cliënten die vooral hooggevoelig zijn kan ik goed helpen met alles wat ik in huis heb.

Visie

Mijn visie is dat de wereld alleen maar mooier kan worden als we dat van binnen uit doen. De vrijheid, kracht en liefde zitten in jezelf. Want door zelf op te ruimen wat er op te ruimen valt, help je de kinderen en de aarde om een mooiere plek te worden. Het is de tijd dat de “nieuwe aarde” een groeiende werkelijkheid is. Het is de tijd om van de zwaarte van het overleven en lijden naar een lichter en mooier leven te gaan, waar we vanuit verbinding en liefde kunnen leven. Het is mijn missie om jou te helpen om jezelf te bevrijden uit hetgeen waar jij in vast zit, wat een probleem voor jou is. Dit kan bijvoorbeeld zijn onzekerheid een angststoornis, een trauma of een gevoel van minderwaardigheid.

We gaan samen op zoek naar wat nu je werkelijke probleem is, wat er onder ligt aan diepere gevoelslagen, wat je belemmerende overtuigingen zijn en wat je overlevingsstrategiën zijn om maar niet te hoeven voelen bijvoorbeeld. Ik help je dit volledig te transformeren zodat je weer verbinding gaat voelen met je werkelijke zelf, met de energie van kracht en liefde in jezelf. Zodat je ook datgene gaat doen wat je werkelijk wilt doen waardoor jij je vrij, krachtig en ontspannen kunt voelen in je dagelijkse leven.

Specialisatie

Ik werk vanuit maatwerk intuitief en ik werk met verschillende technieken, natuurlijk gebeurt dit in onderling overleg en wat het beste aansluit bij jou en jou omstandigheden en problematiek.

De magische tools vanuit het inca sjamanisme passen goed bij jou als hoog gevoelig persoon, het kan je helpen je zenuwstelsel weer tot rust te brengen en het brengt vertrouwen en verbinding.

 • HSP begeleiding voor ouders, kinderen, en jongeren 
 • Zielen hereniging en activatie van je zielen blauwdruk
 • trauma verwerking
 • onzekerheid en faalangst


Ik heb een keer per maand een kennismakingsworkshop waar je leert te werken met energie en weer in verbinding kunt komen met de natuur en jezelf. Elke workshop heeft een ander thema.

De Inner cirkel voor HSP vrouwen hier hebben we een veilige plek waar we vanuit hartsverbinding gelijkgestemden kunnen ontmoeten en van elkaar kunnen leren.

Iedereen is welkom bij mij, en ik sta ook op de website “keuze vrij bij mij”.

Kennismakingsgesprek

Het eerste gesprek is gratis. Dit duurt maximaal 45 minuten, dit kan online of life bij mijn praktijk plaatsvinden. In dit gesprek kan ik jou helpen om inzicht te krijgen hoe jij je huidige probleem doet en geef ik je minstens 3 praktische tips hoe je met je probleem om kunt gaan. We krijgen duidelijk of we met elkaar willen werken of niet en wat een mogelijk vervolg is.


Opleidingen en trainingen

De afgelopen jaren heb ik diverse opleidingen gevolgt om mij steeds verder te ontwikkelen als energetisch hypnotherapeut en sjamanistische healer en coach.

 • Gecertificeerd HSP begeleider bij Instituut EszenzZ
 • De Mary Magdalene’s school (2020 t/m 2024)
 • Medicine Wheel Sjamanisme bij BUR Health tot full mesa carier (2019 t/m 2020)
 • Hypnotherapie opleiding practioner en Master bij het Hypnose Instituut (2016 t/m 2019)
 • Lichtwerkacademie Kristal healer, en Master healer (2016 t/m 2019)
 • NLP practioneropleiding en Masteropleiding bij ON NLP (2012 t/m 2014)
 • HBOV opleiding (1982 t/m 1986)


Trainingen

Ik heb diverse trainingen, masterclasses en cursussen gevolgd.

 • Kid skills 
 • Scholing ADHD
 • Trainingen Autisme
 • Hypnose bij kinderen
 • Sociaal panorama
 • Virtuele maagband
 • Spirituele hypnotherapie
 • BUR Health methode 
 • Familie opstellingen


Kosten

De duur en de kosten zijn afhankelijk van je hulpvraag. De sessie’s zijn gemiddeld twee uur. Bij een enkelvoudig probleem zijn 3 sessies vaak voldoende. Maar bij complexere problemen en de wens tot diepgaande transformaties is er veel meer en vaker nodig. Je kunt uit gaan van minimaal 8 sessies tot 12 sessies. Hoe langer een traject hoe voordeliger het wordt. Bij een kort traject reken ik wanneer een sessie een uur duurt 100 € en wanneer de sessie 2 uur duurt 183 €, bij een langer traject worden de sessies voordeliger. (Vrijgesteld van BTW)


Neem contact op met Sietske Hintzen:


www.innerhintz.nl.
info@innerhintz.nl.
06 121 62 572.