HSP begeleiding Nederland
 
Dia1 kopie.jpg

Opleiding en workshops voor professionals!

Voor therapeuten, psychologen, coaches, counselors en begeleiders bieden we jaarlijks veelal eenmalig interessante activiteiten aan! Dergelijke technieken zijn zeer ondersteunend in therapieprocessen die je met je cliënten zeer praktisch kunt toepassen. Onze ervaring is dat dergelijke specialisaties voor jaren kunnen worden geïntegreerd zodat je als therapeut ook zelf creatief verder kunt groeien in de aangeboden visies. Je eigen inbreng is belangrijk zodat het ook steeds meer jouw eigenheid wordt.

Op dit moment bieden we bij Instituut EszenzZ de basisleergang HSP begeleider aan (7 zaterdagen) en de nieuwe uitgebreide opleiding tot HSP professional (13 zaterdagen). Tevens bieden we voor professionals de nieuwe workshop 'Luisteren naar het innerlijk kind' aan. Aan de hand van het nieuwe boek 'Ik (h)erken dat ik hooggevoelig ben' leer je cliënten via het innerlijk kind omgaan met lasten omtrent hun hooggevoeligheid. Of voor diegenen die werken met het innerlijk kind of met cliënten die kampen met een negatief zelfbeeld. Ook inzetbaar bij burn-out gerelateerde klachten.

Tevens starten we met de workshop 'De vier talen', waarbij je de ander leert middels introspectie effectieve keuzes te maken in het dagelijks leven aan de hand van diverse talen die in ons leven. Samen ontdekken we en luisteren we naar deze talen die in ons spreken. Deze workshop is ook zeer ondersteunend in het algemene therapieproces.

Ook starten we met de workshop 'Mister Mind' waarbij mensen leren zich te disidentificeren met hun gedachten om zich vrijer, lichter en rustiger te voelen. Piekeren en malen, rampdenken en doemdenken worden hiermee gereduceerd. Goed voor vrijwel iedere cliënt in de praktijk!

Omdat we al jaren zien dat met name HSP's echt moeite kunnen ervaren omtrent het aanbrengen planning en structuur, is er een effectieve cliëntgerichte wijze van planning ontstaan middels de praktische 'Activiteitenlijn'. Deze werkwijze is nu beschikbaar zodat je in je praktijk (HSP) cliënten kunt begeleiden die hiervan lasten ondervinden. Leer plannen vanuit je gevoel!

Nieuw! Tweedaagse workshop (ook voor spirituele zoekers): Zijnskracht, vanuit je kracht tot bloei komen. Gegeven door Seraphim Berger. Zijnskracht is leven vanuit je oorspronkelijkheid waarin vertrouwen, kracht, liefde en veiligheid in jezelf centraal staan. Het is volledig leven vanuit je natuurlijke flow. Ervaar deze Zijnskracht en integreer het in je leven!

Alle activiteiten van 2024 in de agenda.

Diverse onderdelen maken al jaren deel uit van de leergang HSP begeleider en zijn zeer gewenste handvaten en tools geworden waar inmiddels veel therapeuten in Nederland mee werken. 

We zien je graag bij een van de activiteiten bij Instituut EszenzZ in Wervershoof!