HSP begeleiding Nederland
 
Petra Penning.jpg

Badhoevedorp - Petra Penning - Transitiemomenten en Bewustwording, rouw, ondernemen, HSP, & burnout

Specialisatie

Leef jij vanuit je hart en wil je dat meer doorvoeren in je onderneming of werk? Zou je wel meer willen stralen en laten zien wat jij te bieden hebt? Misschien merk je dat je hierin soms terughoudend bent of durf jij je in alle situaties uit te spreken dat je vanuit je gevoel doet wat je doet? Herken jij het dat jij jezelf klein(er) houdt of te bescheiden op stelt? En toch blijf je voelen dat ondernemen of werken vanuit je hart, met je gevoel als kompas, echt de enige weg is voor jou. Waarschijnlijk omdat je gewoon niet anders kan/wil en diep van binnen voelt dat je een boodschap hebt. En geloof mij, de wereld wacht op mensen zoals jij maar hoe kan je dat nou doen op jouw eigen wijze en in jouw eigen tempo, los van de meer bekende wegen…. 

Persoonlijk

Uit ervaring weet ik hoeveel vertrouwen en doorzettingsvermogen het vraagt om volledig te leven/werken/ondernemen vanuit mijn hart. Gevoel en intuïtie is lang niet altijd een gemakkelijke weg. Het diep van binnen weten dat ik een boodschap heb voor de wereld is nou eenmaal niet het eerste waar ik zomaar voor uit kom, jij wel? En toch blijf ik dit pad lopen ondanks de zorgen of er wel voldoende geld binnen komt of de vraag of “men wel op mij zit te wachten” in mij opkomt. Door de ontmoeting en de uitwisseling met gelijkgestemden voel ik mijn eigenwaarde weer zo oprecht en  kom ik letterlijk weer in beweging, op mijn eigen-wijze. 

Werkwijze

In mijn begeleidingen zal ik gebruik maken van meer dan 20 jaar werkervaring, opgedaan in het werk als orthopedagoog en GZ-psycholoog, altijd al aangevuld met een diep intuïtief weten. 

Het Westerse en het Oosterse denken komt samen tijdens onze ontmoetingen. Door de theoretisch ondergrond van een gedegen studie en de aanvullingen vanuit het meer spirituele denken hebben we toegang tot een ruim gebied waar we uit kunnen putten. Aangevuld met mijn vrouwelijke intuïtie zal ik jou bijstaan in je zoektocht naar meer passie en vervulling op alle levensgebieden.

Mijn definitie van succes is dat steeds meer meisjes en vrouwen van over de hele wereld in veiligheid kunnen zijn/worden wie ze ten diepste van binnen zijn. Door dit groeiende bewustzijn en de onderlinge bekrachtiging van vrouwen op een diepere laag zal dit ook leiden tot meer verbinding tussen alle mensen. Het mogen stralen en zo de wereld een stukje lichter en mooier maken is waar ik voor ga!!! 

Opleidingen 

Studie Orthopedagogiek, Aanvullende GZ-opleiding, Master Facilitator Deugdenproject, Leergang HSP-begeleider, Access Bars. 

Lidmaatschap

NVO beroepsvereniging van de orthopedagogen.

Kosten

Je kan kiezen voor losse gesprekken (95 euro per uur) of voor een van mijn pakketten. 

Hieronder een korte omschrijving van wat je daarin kan verwachten maar de invulling kan per pakket ook altijd aangepast worden naar behoefte. Dit is dua maar een voorbeeld!

De prijs van mijn basis-pakket zal bestaan uit 5 sessies van een uur voor 450 euro wat neerkomt op 90 euro per sessie. (Losse sessies 475 euro, 5 x 95 euro). 

Hierin ga je bijvoorbeeld ontdekken hoe je band is met je innerlijke rechter en je innerlijke mentor. Je krijgt uitleg over angst waar je mee te maken hebt bij het leven/werken/ondernemen en wat je in de weg kan staan om echt te gaan stralen. Via het lichaam zal er gewerkt worden aan overtuigende en beperkende gedachten. Ik leer je om makkelijker en vaker in het hier en nu te zijn en je krijgt inzicht in de volgende stappen die passen bij jouw leven/werk/onderneming. 

Een inspiratie-pakketkost 550 euro en daar zitten de 5 sessies in aangevuld met 3 telefonische afspraken van een half uur over de voortgang in de aansluitende 3 maanden wat neerkomt op 85 euro per uur. (i.p.v. losse sessies en telefonische afspraken 625 euro. 

Alles wat zit in het basis-pakket aangevuld met telefonische coaching van een half uur over de voortgang van jouw proces. Elke maand hebben we dan contact daarover. 

De mentale Spa is het inspiratie-pakket met aansluitend een 2-daagse (4 dagdelen) voor 850 euro (i.p.v. alles los voor 625 euro plus een 2-daagse van 350 euro samen 975 euro).

Alles van het inspiratiepakket aangevuld met een weekend “De Mentale Spa” (4 dagdelen) waarin je andere gelijkgestemden ontmoet en passende opdrachten en oefeningen doet naast het uitwisselen van ervaringen op het gebied van ondernemen, de Mentale Spa! Anderen zien hun mogelijkheden in jouw werkelijkheid!!! Inspireren en geinspireerd worden. Hoe ziet jouw werkelijkheid eruit? Wat zou je heel graag met andere vrouwen in alle eerlijkheid, veiligheid en vertrouwen willen delen? Waar word jij blij van maar durf je lang niet altijd te laten zien? Tijdens deze 2 dagen ga jij jouw manier van zijn en werken aan andere vrouwen laten zien en ga je nog meer ervaren waar jij van gaat stralen. 

Vergoedingen

Er is geen vergoeding vanuit de zorgverzekeraar mogelijk. Ik stuur altijd een betaalverzoek en een factuur voor eigen administratie. Mogelijk zijn de kosten aftrekbaar bij de belastingaangifte. Informeer daarover graag bij de belastingdienst (0800-0543). 

Neem contact op met Petra Penning:

En… nieuwsgierig geworden? Neem dan ook eens een kijkje op mijn vernieuwde website www.petrapenning.nl of stuur mij een mail info@petrapenning.nl.

Bellen kan uiteraard ook altijd, mijn nummer is  06- 508 252 18.

(Op dit moment ben ik druk bezig met het maken van mijn website, zodra die in de lucht is zal je mij kunnen vinden onder www.deauthentiekevrouw.nl )