HSP begeleiding Nederland
 
Gonnie Hommersen.JPG

Heemskerk - Gonnie Hommersen - HSP begeleiding, massagetherapie, reconnective healing

Persoonlijk

Mijn naam is Gonnie Hommersen, o.a. gecertificeerd HSP-begeleider, Holos massagetherapeut, Reconnective Healing Practitioner, begeleider bij bewustwordingsprocessen.

Geboren in Heemskerk en in de loop van de jaren steeds meer verslingerd geraakt aan de duinen en de zee. De rust, ruimte en stilte van de natuur geven me een kans om mijn gevoelige aard tot rust te laten komen en weer op te laden. De naam van mijn praktijk “De Branding” is eenmetafoor voor de woelige (ge)tijden, die komen en gaan, zowel in de buitenwereld als ook in onze binnenwereld. 

Visie

Soms is er opeens het besef, dat je een flink eind van jezelf bent verwijderd. Wie ben ik en wat wil ik nu eigenlijk écht? Dit kan schokkend zijn. Je kunt dit echter ook zien als een keerpunt in je leven, omdat nieuwe mogelijkheden liggen te wachten. 

Een variëteit aan symptomen (fysieke en/of psychische klachten) kunnen hieraan vooraf zijn gegaan. Denk bijvoorbeeld aan hoofdpijn/migraine; chronische vermoeidheid; burn-out; (spier)pijn; verkramping; chronische stress; niet meer kunnen stoppen met denken; spanning in je lichaam; niet meer kunnen ontspannen; overprikkeld zijn; enz.

Deze kun je zien als signalen dat het lichaam uit balans is. 

Hoe kun je verder? Of misschien kun je beter zeggen: hoe vind je de weg weer terug? Een proces van bewustwording; leren om anders om je heen en in jezelf te kijken, kan een openbaring zijn. Voor mij was dat zo. 

Mijn zoektocht is begonnen bij Holos Massagetherapie. “Voelen wat er is” i.p.v. alles bedenken en willen controleren. Mijn verbazing over het vernuft van het lichaam. Alle informatie over je hele leven ligt hier opgeslagen. Onverwerkte stukken liggen te wachten om verwerkt/geheeld te worden. Wat een geduld en liefde spreekt daaruit. 

Het lichaam is altijd op zoek naar balans. Geef het de ruimte en de benodigde ingrediënten, zodat het zelfherstellend vermogen dat kan doen wat nodig is om weer in evenwicht te komen. Je zult verrast zijn over wat er dan kan gebeuren.

In deze periode ben ik ook bewust geworden van mijn eigen hogere gevoeligheid. Een nieuwe wereld ging voor me open. Wat een opluchting om dit te ontdekken. Het verklaarde zoveel over mijn gevoel van “anders” zijn. Nu kon acceptatie, dat ik ben zoals ik ben, gaan groeien. 

De leergang tot HSP begeleider heeft hierin aanvullend nieuwe invalshoeken geboden. Weer vielen stukjes op z’n plek.

Reconnective Healing heeft me direct laten ervaren wat energie kan doen en hoe je hierop af kunt stemmen. Energetische afstemming en hiermee werken kwamen op verschillende manieren in mijn leven.

Alle opgedane kennis en inzichten, in combinatie met mijn eigen levenservaring zet ik in om mensen liefdevol te begeleiden naar hun essentie. 

Werkwijze

Een behandeling duurt ongeveer 75 minuten en begint met een kort gesprek om te kijken waar je nu staat. Dan kiezen we de behandeling die op dat moment het meest passend is. Ter afsluiting bespreken we wat en hoe jij e.e.a. hebt ervaren. 

Er is geen vast protocol waar ik gebruik van maak. Samen zullen we iedere keer afstemmen wat op dat moment het meest passend is. Zie voor meer informatie: 

https://www.praktijkdebranding.nl/werkwijze-behandeling.html

Specialisatie

Aangezien ieder mens uniek is, zal elke behandeling een eigen aanpak vragen.  Met name mijn eigen ervaring en opgedane kennis met hooggevoeligheid, bewustwording, Holos-massagetherapie en healing zijn hierbij een dragende kracht.

Opleidingen

Holos Massagetherapie; Reconnective Healing; Intuïtieve ontwikkeling; Gecertificeerd HSP begeleider.

Lidmaatschap

De praktijk is aangesloten bij de beroepsvereniging VBAG (Vereniging ter Bevordering van Alternatieve Geneeswijze) en staat ingeschreven in het RBCZ (Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg). 

Kosten

Het tarief voor een behandeling bedraagt € 70,00.

Bent u aanvullend verzekerd dan is een vergoeding vanuit de aanvullende verzekering veelal mogelijk. De hoogte van de vergoeding is afhankelijk van de ziektekostenverzekeraar.

Kennismakingsgesprek

Een kennismakingsgesprek is gratis en geheel vrijblijvend. Hier kun je al je vragen stellen en voelen en ervaren of dit de goede plek voor jou is. 

Neem contact op met Gonnie Hommersen:

Voor vragen of het maken van een afspraak kun je mij bellen via: 0251-236988.

Mail: info@praktijkdebranding.nl.  
Website: www.praktijkdebranding.nl.