HSP begeleiding Nederland
 
Marielle Obels.png

Eindhoven - Mariëlle Obels - HSP & Werk, Expats, Persoonlijk leiderschap & Ondernemen

Persoonlijk

Mijn naam is Mariëlle Obels en als loopbaancoach & HSP-begeleider coach ik jou om binnen je loopbaan en leven de eigen regie te pakken, te houden en je persoonlijk leiderschap verder te ontwikkelen. Zodat jij keuzes kunt maken vanuit je eigen kracht, je leven zo kunt indelen zoals jij wilt en vanuit jouw eigenheid mag werken en leven. 

Visie 

“Iedereen heeft iets bijzonders te bieden en het is aan ons om dit te laten floreren.” Ik geloof erin dat jij mag zijn wie je bent. We hebben allemaal iets bijzonders te bieden, het is aan onszelf of we dit willen laten zien en of we dit willen laten groeien en bloeien. Verbinding met jezelf is hierin het belangrijkste, zodat jij van daar uit verbinding kunt maken met anderen. Soms heb je gewoon even een zetje nodig om deze verbinding weer even te maken. Ik ondersteun je graag om de verbinding te maken en stappen te zetten naar persoonlijke groei.  

Specialisatie

Met een stevige achtergrond in HRM & psychologie ben ik in staat te ondersteunen bij werkgerelateerde vraagstukken zoals het (her)ontdekken van je talent, terugkeren in je werk na een periode van afwezigheid of het ontwikkelen van je eigen persoonlijke leiderschap. Binnen de loopbaanbegeleiding heb ik een specialisme ontwikkeld in het werken met mensen met een internationale achtergrond.  

Het ontdekken van je talent, het maken van keuzes waar jij echt voor wilt staan, het maken van een carrièreswitch of terugkomen bij jezelf na langere tijd overprikkeld te zijn, het zijn allemaal onderwerpen die ik herken vanuit mijn eigen praktijk. Daarnaast zijn het stellen van grenzen en het versterken van zelfvertrouwen vraagstukken die veelvuldig naar voren komen bij mijn klanten. 

Specialismen: werken met mensen met een internationale achtergrond, persoonlijk leiderschap, HSP & Werk. 

Ik kan je ondersteunen in de Engelse of de Nederlandse taal. 

Opleidingen

  • Gecertificeerd HSP Begeleider – Instituut EszenzZ
  • BSc Psychologie
  • Gecertificeerd MapsTell Trainer
  • BSc Personeel & Arbeid 

Lidmaatschap

  • HSP Begeleiders Netwerk Nederland
  • NOLOC Erkend Loopbaanprofessional

Kosten

Leuk als jij met mij wilt werken! Omdat ik erin geloof dat jezelf verder ontwikkelen niet binnen één gesprek gaat, werk ik met individuele trajecten van 3 of 6 maanden. We zullen elkaar gemiddeld eens per 3 weken ontmoeten en daarnaast mag je me altijd bellen of mailen met vragen. Daarnaast is het ook mogelijk om samen te werken in een groep (afhankelijk van de vraag). 

Prijs individueel 6 maanden 1.879 euro.

Prijs individueel 3 maanden 937 euro. 

Prijs groep – 4 maanden 1.450 euro. 

Deze prijzen zijn inclusief btw. Vraag me gerust naar de mogelijkheden op gespreid te betalen. 

Vergoeding

Mijn diensten worden niet vergoed door de ziektekostenverzekeraar. Mogelijk kun je de kosten wel vergoed krijgen via de belastingdienst, je werkgever of vanuit je persoonlijk loopbaanbudget vergoed krijgen. Ik denk graag met je mee over de mogelijkheden, vraag gerust naar tijdens onze kennismaking.  

Kennismakingsgesprek

Er is altijd de mogelijkheid voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Ik plan deze vaak in op vrijdagmiddag (eens per 2 weken). Komt je dat niet uit, vraag dan gerust naar andere mogelijkheden. 

Contact en social media:

Mariëlle Obels 

Website: www.careerconnection.nl en www.dewerkvinderij.nl.

Mailadres: marielle@careerconnection.nl

Telefoon: 06 16 00 52 16.

Facebook: Klik hier.

LinkedIN: Klik hier.