HSP begeleiding Nederland
 

Andere Hoog Sensitieve Personen ontmoeten?

 

Bewust er zijn met hooggevoeligheid

fb.jpg

Ben je hooggevoelig? Wil je als HSP andere HSP's ontmoeten en communiceren over onderwerpen omtrent levenssituaties en hooggevoeligheid? Heb je ook interesse voor onderwerpen zoals gezondheid, bewustwording, filosofie, zingeving en aanverwante onderwerpen? Word dan lid van de grootste HSP Facebookgroep van Nederland! Je treft er zo'n 13.000 andere HSP's aan.

Indien je zelf een Facebookpagina hebt kun je eenvoudig lid worden door hier te klikken.
Lees voordat je deelneemt de spelregels van deze groep even goed door.

Spelregels:

* Heb je van jezelf of namens iemand anders een leuke passende commerciële activiteit zoals een workshop, HSP-meeting, een HSP-praatcafé, cursus, training of opleiding welke je in de groep wilt plaatsen? Dat kan. Maak er dan wel even een evenement van bovenaan de groep, anders wordt de tijdlijn een reclamelijn. Je bericht wordt dan vanzelf in de agenda gezet en is blijvend zichtbaar in de evenementenlijst. Commercieel gerichte reclameberichten welke wel op de tijdlijn zijn geplaatst worden zonder berichtgeving verwijderd. Leden kunnen omtrent herhaaldelijk reclame maken uit de groep worden verwijderd.

* Benader geen andere leden ongevraagd via een persoonlijk bericht om ze uit te nodigen voor therapie of begeleiding voor je eigen praktijk. Indien je via een pb lastig gevallen wordt, meld het dan aan een van de beheerders en bewaar de desbetreffende conversaties.

* Reclame maken voor je eigen groep om leden te werven is niet de doelstelling van deze groep. Geïnteresseerden kunnen via de Facebook zoekmachine desgewenst een interessante groep uitkiezen of een keuze maken uit de door Facebook voorgestelde groepen.

* Heb je een leuk passend boek gelezen of geschreven welke je wilt delen of aanraden? Plaats deze gerust op de tijdlijn omdat daar geen datum aan verbonden is en dit niet bij de evenementen kan worden geplaatst.

* Vanwege de privacy van de inhoud van berichten willen we vragen, op verzoek van verschillende leden, geen berichten van anderen zonder toestemming van diegenen te delen.

* Een hooggevoelige groep is niet hetzelfde als een paranormale groep. Foto's aanbieden om ze te laten lezen door groepsleden is dan ook niet de bedoeling. Ga hiervoor naar een geschikte groep.

* Plaats i.v.m. de groepsgrootte niet meer dan drie berichten per dag. Anders zijn de berichten van anderen, die ook graag willen delen of vragen, snel weer onzichtbaar op de tijdlijn.

* Deel en reageer met respect voor elkaars verschillende visies en meningen. Ruzie maken of respectloos reageren worden niet getolereerd. Beheerders kunnen deze personen omwille van het groepsbehoud verwijderen. Gezond verlopende discussies over diverse onderwerpen zijn natuurlijk toegestaan.

* Beheerders schatten zelf in of een topic wel of niet past binnen de groep. Ze zijn zich ervan bewust dat een bericht soms niet direct met een hoofdthema van de groep te maken heeft. Indien beheerders besluiten het bericht toch te laten staan, kan hierover niet worden gediscussieerd. De vrijheid van delen betreffende het specifieke topic verkiezen de beheerders dan boven de regel. Indien het bericht niet je interesse heeft, lees dan gewoon verder naar een volgend topic, i.p.v. je ongenoegen erover te uiten. Anderen kunnen het topic namelijk wel interessant vinden en klagen heeft een negatieve invloed op de algehele sfeer.

* Is er onduidelijkheid of ontevredenheid over berichten, of over de groep in het algemeen? Vraag of reageer via een pb aan een beheerder, i.p.v. via een bericht in de groep. Berichten die hieromtrent op de tijdlijn worden geplaatst worden verwijderd.

* Wil je de groep weer verlaten? Hierover een topic plaatsen in de groep is helaas niet toegestaan omdat het geen toevoeging heeft voor het platform. Verlaat zelf de groep indien van toepassing, een beheerder verwijdert geen leden omdat dit gewoonweg teveel tijd kost.

Deze regels hebben de intentie om de communicatie en goede sfeer binnen deze groep blijvend effectief en waardevol te houden voor ieder lid.

Dank je voor het lezen, we hopen op je begrip en veel plezier!