HSP begeleiding Nederland
 
Bart van der Dussen.jpeg

Utrecht – Bart van der Dussen – Coaching en healing, HSP, NLP en Reiki

Persoonlijk
Na een moment van vastlopen in mijn leven ben ik mijn hart gaan volgen en ben ik steeds meer mijn gevoeligheid gaan omarmen in plaats van het als ‘zwak’ te zien. Gesteund door de zichtbare en de onzichtbare wereld ervaar ik meer rust en kracht om op mijn innerlijke wijsheid te vertrouwen.

Visie
Iedereen die dat wil heeft toegang tot spirituele kennis. Ik help mensen om van hun gevoeligheid hun kracht te maken en te leven vanuit hun purpose. Ik help je graag verder op weg!

Specialisatie

Mijn specialisaties zijn energiewerk, zielsverwantschap, re-integratie, leven en werken vanuit je hart.

Kennismakingsgesprek

Een kennismakingsgesprek is kosteloos.
We bespreken daarin waar je hulp bij nodig hebt en wat je wilt bereiken. Via de website kun je eenvoudig een afspraak plannen.

Opleidingen en trainingen

  • NLP Trainer aan Sluis NLP Instituut
  • 7 februari 2022 tot en met 22 juni 2022
  • Leergang HSP begeleider gestudeerd aan Instituut EszenzZ
  • Leergang Ervaringsdeskundigheid Veerkracht gestudeerd aan PAO Psychologie
  • Heeft Reiki Practitioner gestudeerd aan Nederlof Centrum
  • Beroepsopleiding arbeidsdeskundige (deelcertificaten behaald) gestudeerd aan UWV
  • NLP Practitioner 2008 en NLP Master 2010.
  • Casemanager/re-integratieconsulent 2003-2004 bij SETH Academie. 

Lidmaatschap en vergoedingen

Vergoeding eventueel via de werkgever.


Kosten

De kosten bedragen 87,00 euro per gesprek of 777,00 euro voor een geheel traject. Zie informatie op de website.


Neem contact op met Bart van der Dussen:

Web: www.bartspraktijk.nl
Mail: info@bartspraktijk.nl
Facebook: https://www.facebook.com/bartspraktijk

 

 
Denise Wagner-Joosse HSP.jpg

Utrecht - Denise Wagner-Joosse - HSP, stress & burn-out, coaching, training, lezingen

Persoonlijk 

Color Your Life is een coaching praktijk voor persoonlijke ontwikkeling en balans in werk en privé met een specialisatie in hoogsensitiviteit bij volwassenen en jongeren.

Met een team van coaches werken we vanuit verschillende locaties in Nederland en kijken we graag naar jouw specifieke behoeften om elk traject zo passend mogelijk te maken!

Plan gerust een vrijblijvend kennismakingsgesprek in om te kijken of er een klik is tussen jou en ons en of we iets voor elkaar kunnen betekenen.

Ontdek wie je bent, wat je wilt en geef kleur aan je leven!

 

Visie

Bij Color Your Life geloven wij dat het leven als HSP intens leuk is en zijn we er van overtuigd dat je ook als HSP energiek en in balans in het leven kan staan. Door middel van een praktische aanpak geven we je handvatten en inzichten waar je direct mee aan de slag kunt en zorgen we ervoor dat je niet alleen nu antwoorden krijgt op je vraagstuk, maar ook een rugzak voor tools mee neemt voor de toekomst zodat je je veerkrachtig en sterk voelt.Specialisatie

Onze coaches zijn, naast hun rol als algemeen life coach, gespecialiseerd in hoogsensitiviteit bij zowel volwassenen als jongeren (>16 jaar). Tevens zijn al onze coaches hoogsensitieve ervaringsdeskundigen omdat we geloven dat we op die manier pas écht onze cliënten kunnen begrijpen. Verder heeft elke coach nog haar eigen specialisaties zoals loopbaan coaching, kindercoaching, coaching bij stress & burn-out, etc.

 


Kennismakingsgesprek

Omdat we het belangrijk vinden dat er een klik is en we je zo goed mogelijk willen kunnen helpen starten we altijd met een vrijblijvend telefonisch kennismakingsgesprek. Hierin bespreken we jouw situatie en vertellen we je meer over de passende aanpak. Als je het gevoel hebt dat deze aanpak bij je past plannen we al op korte termijn onze eerste afspraak in en starten we jouw traject.


Lidmaatschap

Denise Wagner-Joosse is lid van het NOBCO, de Nederlandse Orde voor Beroepscoaches. Kijk voor de andere lidmaatschappen van de coaches op onze website: coloryourlifecoaching.nl.

 

Vergoedingen

Een groot gedeelte van onze trajecten wordt deels of helemaal vergoed door de werkgever. Informeer naar de mogelijkheden.

 

Kosten

Een sessie van één uur kost 109 euro voor particulieren. Dit is een kortingstarief incl. btw. Het tarief voor zakelijke klanten is 159 euro (excl. btw) per sessie van één uur.
Een kennismakingsgesprek a 30 minuten is altijd gratis. 

*Kijk voor de actuele informatie op de website: coloryourlifecoaching.nl.Neem contact op met Color Your Life: 

Denise Wagner-Joosse
coloryourlifecoaching.nl
denise@coloryourlifecoaching.nl   
Instagram: www.Instagram.com/denise.cyl