HSP begeleiding Nederland
 
Rianne Hermanns.JPG

Herpen - Rianne Hermanns- Gecertificeerd HSP begeleider, systemisch coach mbv honden

Persoonlijk

mijn naam is Rianne Hermanns. Ik ben gecertificeerd HSP begeleider.  Mijn passie is om hoogsensitieve personen, die de verbinding met hun hart zijn verloren, te ondersteunen om dit contact te herstellen en (weer) te gaan LEVEN!

Visie

Vanaf 1999 heb ik als maatschappelijk werker honderden mensen begeleid in hun persoonlijk proces met betrekking tot alle levensgebieden. Ik merkte dat deze vorm van hulpverlening niet zo effectief is voor hoogsensitieve personen. Als hooggevoelige vrouw voel ik wat er bij mensen speelt, maar kon daar niets mee in de begeleiding. 

Door mijn eigen ervaring met coaching voor HSP en het goede en duurzame effect hiervan, heb ik de behoefte gekregen om hoogsensitieve personen beter en passender te willen begeleiden. Daarom heb ik de stap genomen om mij verder te gaan ontwikkelen om dit te kunnen doen. 

Opleidingen

  • HBO Maatschappelijk werk en dienstverlening (Hogeschool van Amsterdam)
  • Post-HBO Praktijkondersteuner Geestelijke gezondheidszorg (Hogeschool van Nijmegen)
  • Systemisch en energetisch coachen van mensen met inzet van honden (Danielle Spenner)
  • Leergang HSP begeleider (Instituut EszenzZ)

Specialisatie

Je kunt bij mij terecht als je hoogsensitief bent en het gevoel hebt dat je vastloopt op welke manier dan ook. 

In een intakegesprek bekijken we jouw vraag en maken samen een plan welke begeleidingsvormen het beste hierbij passen. 

Als systemisch en energetisch coach maak ik gebruik van het systeem en eventueel de hond om jou te laten voelen wat er speelt in jezelf en jouw systeem dat je altijd bij je hebt. Een hond spiegelt heel duidelijk en kijkt door de maskers van mensen heen. Dit biedt een ingang om op een fijne manier de confrontatie aan te gaan met wat jij op dat moment voelt. Bewust en onbewust komt er iets in jezelf in beweging en ontstaat er (weer) verbinding tussen je hoofd en hart.

Als HSP begeleider leer ik je de binnenwereld-buitenwereld methode, die je in 5 stappen echt kan helpen! Mits je gemotiveerd bent en bereid om te oefenen. Door deze methode ervaar je minder last van je hooggevoeligheid. Je komt echt thuis in jezelf en je komt in je kracht. 

Door de bovenstaande manieren kun je blokkades uit je systeem bewust krijgen en hiermee aan de slag gaan. Verder kun je (nog) meer je hooggevoeligheid als kwaliteit gaan ontdekken en daardoor gaan inzetten in je leven. Ik heb veel ervaring met het begeleiden van HSP met rouw (op verschillende gebieden) en burn-out klachten. De coaching vindt zoveel mogelijk plaats in de natuur om vanuit rust en ruimte aan de slag te gaan.

Kennismakingsgesprek

Ik vind het zelf altijd fijn om eerst kennis te maken als ik met iemand persoonlijke dingen ga bespreken. Daarom vind ik het belangrijk dat jij die mogelijkheid ook hebt en hebben we een kosteloos telefonisch of persoonlijk gesprek van ongeveer 45 minuten. Daarna kunnen we van beide kanten bekijken of we samen aan de slag gaan.

Kosten

De prijs van een individueel traject is 90 euro per sessie (inclusief btw). Een sessie duurt gemiddeld 1-1,5 uur.

De coaching en trainingen worden niet vergoed door zorgverzekeraars. Je kunt altijd met je werkgever in gesprek of je gebruikt kunt maken van de regelingen via je werk. 

Neem contact op met Rianne Hermanns:

Heb je het gevoel dat ik iets voor je kan betekenen en gun je jezelf om hieraan te werken? Neem dan contact met mij op voor een vrijblijvend gesprek:

Website: www.desleutelnaarjehart.nl.

E-mail: info@desleutelnaarjehart.nl.

Telefoon: 06 478 478 38.

Facebook: https://www.facebook.com/riannehermannsHSPcoaching
Instagram: https://www.instagram.com/desleutelnaarjehart