HSP begeleiding Nederland
 
Lieda van Stigt.JPG

Uden - Lieda van Stigt - Coaching en training voor hooggevoelige professionals: HSP, HSP & Werk

Persoonlijk 

Ik ben Lieda van Stigt (1975) en ik coach en train hooggevoelige (toekomstige/young) professionals die ernaar verlangen hun volle potentie te leven. Dit vraagt zelfonderzoek en het vergroten van je (harts)bewustzijn om zo de verbinding met jezelf te herstellen. Ik kan je leren jezelf te herinneren wie je bent en (weer) in je kracht te komen zodat je het beste uit jezelf kunt halen en voluit kunt leven, studeren, werken en ZIJN. 

Mijn missie als coach is om in verbinding te werken aan heelheid en op deze manier bij te dragen aan een mooiere wereld en toekomst voor onszelf en onze kinderen. Als coach gebruik ik mijn hooggevoeligheid en humor als kracht en ik ben integer, empatisch, analytisch, duidelijk en verbindend. Doordat ik mijn eigen thema’s ken en doorleefd heb, ben ik in staat mijn kennis en ervaring te delen met anderen. Mijn kennis en ruime ervaring als HR- en organisatieadviseur bij grote zorg- en onderwijsinstellingen komen me hierbij goed van pas.

Visie

Vanuit mijn visie ben ik ervan overtuigd dat alle antwoorden in jezelf zitten en dat je al HEEL bent. Vanuit innerlijke kracht, een open hart en verwondering begeleid ik je om je emotioneel, spiritueel, mentaal, energetisch en fysiek te verrijken. Ik begeleid je bij het opsporen van patronen en onderliggende mechanismen. Vervolgens kun je met passende, praktische tools zelf aan de slag met die kanten (gedachten, overtuigingen, gedrag) die je niet langer dienen. Op deze manier kun je je bewustzijn vergroten, de verbinding met jezelf herstellen door jezelf te helen zodat je meer in je kracht komt. Je zult dan ook meer blijheid en speelsheid ervaren. ‘Have the courage to be yourself’.

In de intake zoomen we in op jouw ondersteuningsvraag en je verlangen. Iedere sessie werken we met dat wat zich bij jou aandient en wat op dat moment het belangrijkste is voor jou. Hoeveel sessies er nodig zijn hangt onder meer af van de ondersteuningsvraag. Wat ik van jou vraag is een sterke motivatie om voor jezelf en met jezelf aan de slag te gaan. 

Specialisatie

Ik heb een stevige achtergrond als HR- en organisatieadviseur in grote zorg- en onderwijsorganisaties en beschik over een uitgebreide gereedschapskist aan coachinterventies en een sterk ontwikkelde intuïtie. De coaching die je bij mij volgt integreert vormen van coaching zoals life coaching, work/balance coaching, loopbaancoaching, energetische- en systemische coaching.

Speciale aandacht hooggevoeligheid/HSP, persoonlijk leiderschap en empowerment van (toekomstige/young) professionals en het herstellen van de verbinding met jezelf in je (werk)context. Begeleiding bij de aanpak van beschermings- en overlevingsmechanismen met bijbehorende overtuigingen, zodat je niet dienende patronen leert doorbreken en transformeren. Coaching en training gericht op bewustwording, identiteit, angsten, stress, work-life balance, perfectionisten, pleasers, harde werkers, piekeren, emoties, zelfvertrouwen en veranderingen. 

Kennismakingsgesprek

Ik bied je altijd de mogelijkheid tot een vrijblijvend en gratis telefonisch kennismakingsgesprek. https:lievscoaching.nl/contact. Als de persoonlijke klik, veiligheid en vertrouwen aanwezig zijn, is de kans op succes het grootst. Je kunt ook één gratis online Strategie gesprek met me inplannen.

Opleidingen

 • 2020 - 2022 Interactieve Zelf-resonantie, Interakt
 • 2020 Allround drumteachings, NatuurlijkZijn
 • 2020 Coachopleiding Vrouwenkrachtcoach voor hooggevoeligen, Vrouwenkrachtacademie
 • 2019 Deep Democracy, level 1, Human Dimensions
 • 2019 Jaarprogramma voor hooggevoelige vrouwen, Vrouwenkrachtacademie
 • 2018 Interveniëren met impact voor teamcoaches, Tachless
 • 2018 Human Dynamics, de Verschilspecialisten
 • 2017 Effectief Leiderschap, Remco Claassen
 • 2016 Adviseren met impact, SIOO
 • 2015 Organisatiecoaching, Alba academie
 • 2014 Coaching, Alba academie
 • 2015 Beïnvloedingsvaardigheden, Schouten en Nelissen
 • 2014 Master managementwetenschappen, implementation & changemanagement, OU
 • 2006 HBO Personeel en Arbeid, HAN
 • 2001 Inleiding in de psychologie 1 en 2, OU
 • 2000 Post HBO Kaderopleiding, Fontys 
 • 1998 HBO MBRT, Fontys 

Aangesloten bij

VKA als gecertificeerd Vrouwenkrachtcoach (ook voor mannen).

Tarieven

Ik werk vooral met trajecten en trajectprijzen (op maat) en voor werkgevers gelden aparte tarieven op basis van een offerte. Ook een losse coachsessie kan bij een gerichte vraagstelling. Een losse coachsessie van 1 uur kost € 90,00 euro incl. btw voor particulieren en excl. btw voor zzp-ers. Informeer gerust naar de mogelijkheden. Verder verzorg ik workshops zoals een 3-delige online workshop: ’ontmasker je innerlijke criticus’. Meer informatie: https://lievscoaching.nl/product/ontmasker-je-innerlijke-criticus/

Vergoeding

Mijn dienstverlening komt niet in aanmerking voor een zorgvergoeding. Mogelijk kun je kosten voor coaching wel aftrekken van de belastingdienst. Kijk voor meer informatie hierover op de site van de belastingdienst. Ik ben ook bereid om met je mee te denken over mogelijkheden voor bijvoorbeeld een (gedeeltelijke)vergoeding van je werkgever.  

Neem contact op met Lieda van Stigt:

LIEVScoaching Uden.

Telefoon: 06-16930439.

Web: lievscoaching.nl.

E-mail: info@lievscoaching.nl.

Linked-in: https://www.linkedin.com/in/liedavanstigtcoach/
Facebook: https://www.facebook.com/lievscoaching
Instagram: https://www.instagram.com/lievscoaching_liedavanstigt/