HSP begeleiding Nederland
 
Lieda LIEVScoaching.png

Uden - Lieda van Stigt - (Online) coaching voor hooggevoelige professionals: HSP, HSP&Werk, Bewustzi

Persoonlijk
Ik ben Lieda van Stigt (1975), moeder van twee hooggevoelige jongens en ik coach hooggevoelige (young) professionals die ernaar verlangen hun volle potentie te leven. Dit vraagt zelfonderzoek en het vergroten van je bewustzijn om zo de verbinding met jezelf te herstellen. Ik begeleid je in het proces van zelfheling zodat je (weer) in je kracht komt en helemaal JEZELF kunt ZIJN in jouw context.

Missie
Mijn missie als coach is om in verbinding te werken aan heelheid en op deze manier bij te dragen aan een mooiere wereld en toekomst voor onszelf en onze kinderen. Als coach gebruik ik mijn hooggevoeligheid en humor als kracht. Ik ben integer, empatisch, analytisch, veelzijdig en creëer een veilige en zachte bedding. Doordat ik mijn eigen thema’s ken en doorleefd heb, ben ik in staat mijn kennis en ervaring te delen met anderen. Mijn ruime ervaring als HR- en organisatieadviseur bij grote publieke instellingen komen me hierbij goed van pas.

Visie en aanpak
Vanuit mijn visie ben ik ervan overtuigd dat alle antwoorden in jezelf zitten en dat je al HEEL bent. Vanuit innerlijke kracht, een open hart en verwondering begeleid ik je om je emotioneel, spiritueel, mentaal, energetisch en fysiek te verrijken. Ik begeleid je bij het opsporen van patronen en onderliggende mechanismen. Vervolgens kun je met passende, praktische tools zelf aan de slag met die kanten (gedachten, overtuigingen, gedrag) die je niet langer dienen. Op deze manier kun je je bewustzijn vergroten, de verbinding met jezelf herstellen door jezelf te helen zodat je meer in je kracht komt. Je zult dan ook meer blijheid en speelsheid ervaren. ‘Have the courage to be YOURSELF’.

In de intake zoomen we in op jouw ondersteuningsvraag en je verlangen. Iedere sessie werken we met dat wat zich bij jou aandient en wat op dat moment het belangrijkste is voor jou. Hoeveel sessies er nodig zijn hangt onder meer af van de ondersteuningsvraag. Wat ik van jou vraag is een sterke motivatie om voor jezelf en met jezelf aan de slag te gaan.

Specialisatie
Ik beschik over een uitgebreide gereedschapskist aan coachinterventies en een sterk ontwikkelde intuïtie. Ik coach systemisch- en energetisch en maak daarbij o.a. gebruik van Transactionele Analyse, Voice Dialogue, Innerlijk kind werk, Vrouwenkrachtmethode, Talenten- en Drijfveren analyse. Daarnaast kun je terecht voor opstellingen van het verlangen met behulp van de IZR/IoPt methode van Franz Ruppert.

Speciale aandacht hooggevoeligheid / HSP en het herstellen van de verbinding met jezelf in je (werk)context. Begeleiding bij de aanpak van beschermings- en overlevingsmechanismen met bijbehorende overtuigingen, zodat je niet dienende patronen leert doorbreken en transformeren. Coaching gericht op bewustwording, hechting, identiteit, angsten, stress, work-life balance, perfectionisten, pleasers, harde werkers, rationele denkers, zelfkritiek, zelfvertrouwen en veranderingen.

Kennismakingsgesprek
Ik bied je altijd de mogelijkheid tot een vrijblijvend en gratis telefonisch kennismakingsgesprek: https:lievscoaching.nl/contact. Als de persoonlijke klik, veiligheid en vertrouwen aanwezig zijn, is de kans op succes het grootst. Je kunt ook één gratis online Inzicht sessie met me inplannen.

Opleidingen

  • 2022 Interactieve Zelf-resonantie, trauma opstellingsmethode Interakt
  • 2022 gecertificeerd DISC Talenten- en Drijfveren analyse
  • 2020 Coachopleiding Vrouwenkrachtcoach voor hooggevoeligen, Vrouwenkrachtacademie
  • 2019 Deep Democracy, Human Dimensions
  • 2018 Interveniëren met impact voor teamcoaches, Tachless
  • 2015 Coaching & Organisatiecoaching, Alba academie
  • 2014 Master managementwetenschappen, implementation & changemanagement, OU
  • 2006 HBO Personeel en Arbeid, HAN


Aangesloten bij
VKA als gecertificeerd Vrouwenkrachtcoach (ook voor mannen)


Investering
Ik werk vooral met trajecten(op maat) en voor werkgevers gelden aparte tarieven op basis van een offerte. Een losse coachsessie of IZR opstelling ook kan bij een gerichte vraagstelling. Informeer gerust naar de mogelijkheden.

Vergoeding
Mijn dienstverlening komt niet in aanmerking voor een zorgvergoeding. Ik ben bereid om met je mee te denken over mogelijkheden voor bijv. een (gedeeltelijke)vergoeding van je werkgever in het kader van loopbaanbegeleiding, professionalisering, preventie- en re-integratie.

Neem contact op met Lieda van Stigt:

LIEVScoaching Uden.

Telefoon: 06-16930439.

Web: lievscoaching.nl.

E-mail: info@lievscoaching.nl.

Linked-in: https://www.linkedin.com/in/liedavanstigtcoach/
Facebook: https://www.facebook.com/lievscoaching
Instagram: https://www.instagram.com/lievscoaching_liedavanstigt/