HSP begeleiding Nederland
 

HSP begeleiding Noord-Brabant

 
Carina door Heidy, messenegerex 2.jpg

Aarle-Rixtel - Carina Sampers - HSP begeleider, HSP en werk, zelfleiderschap, ondernemerschap

Persoonlijk

Ik ben Carina Sampers (1970) en ik coach (hooggevoelige) high professionals die bezieling missen en meer uit het leven willen halen om in volledige vrijheid te kiezen voor wat ze echt willen in leven en werk, zodat ze gaan stáán voor wie ze ten diepste zijn en op hun eigen, unieke manier het verschil maken.

Visie

De enige manier is jouw manier. Ontdekken wat jouw manier is lukt niet door in je omgeving naar antwoorden te zoeken. Alle antwoorden zitten in jezelf. Ontdekken hoe jij de beste versie van jezelf kunt worden vraagt om zelfonderzoek. Wie ben je ten diepste, wat drijft jou, wat is belangrijk voor je, wat is je talent, waar maakt jouw hart een sprongetje van? En ook: wat zijn jouw valkuilen en patronen? Veel HSP’s zeggen ‘zichzelf kwijt te zijn  geraakt’. De ontdekkingsreis van een zelfonderzoek helpt dan de verbinding met jezelf te herstellen. En zo te ontdekken dat voor jezelf kiezen juist kiezen voor de verbinding met de ander is. 

Specialisatie

Ik heb een stevige achtergrond in loopbaancoaching en coaching in relatie tot werk. Uiteindelijk gaat het altijd over wie jij bent en hoe je je verhoudt tot je omgeving. Over zelf de regie pakken, je plek innemen en op jouw unieke manier het verschil maken. Over of wat jij doet is wat echt bij je past en waar je voor staat In leven en werk.  

Mijn specialismen: 40+ high professionals: HSP en werk, hoogsensitiviteit en (zelf)leiderschap, startend ondernemerschap

Aangesloten bij / gecertificeerd als:

NOBCO/EIA Practitioner coach

Noloc erkend Loopbaan-professional

Gecertificeerd Profile Dynamics consultant

NLP Practitioner

HSP-begeleider

(Overige) opleidingen

2018 Verdienen wat je waard bent – ondernemersopleiding, Je Zaak voor Elkaar
2018 Persoonlijk leiderschap, l’Esprit Organisatiecoaching            
2015 Basisopleiding paardencoaching, Caprilli Coaching
2014 HSP Begeleider, EszenzZ Centre
2011 Gecertificeerd trainer Profile Dynamics® drijfverenanalyse
2011 Masterclass Systemisch coachen, Van Kempen Impuls
2010 Masterclass Management van Verandering, NCOI
2010 Masterclass HR Management Consultancy, NCOI
2009 Masterclass Management & Organisatie, NCOI
2006 NLP-practitionersopleiding, IEP
2002 Post-HBO Loopbaanbegeleiding, Fontys
1995 Personeel en Arbeid, Beroepskeuzewerk, Academie Mens-Arbeid
1991 WO Psychologie, Rijksuniversiteit Utrecht 

Tarieven

Een traject aangaan is investeren in jezelf, zodat je (weer) ten volle in het leven staat.

Ik werk met trajecten en trajectprijzen. Een losse sessie is, met uitzondering van de eerste, gratis sessie, niet mogelijk.

Een 1-op-1 traject omvat 8 intensieve 1-op-1 sessies van anderhalf uur Een Profile Dynamics® drijfverenanalyse op wetenschappelijke basis met een nabespreking en uitgebreide gepersonaliseerde rapportage maakt onderdeel uit van het traject.  

Een dergelijk traject raakt altijd werkgerelateerde thema’s, al dan niet n combinatie met hoogsensitiviteit. Denk aan loopbaanvragen, persoonlijke effectiviteit, leiderschap, startend ondernemerschap en zichtbaarheid.

De investering voor dit traject is € 2.120,- inclusief btw.

Daarnaast bied ik een groepstraject ‘Vanuit verbinding je eigen weg kiezen’. Dit is een actief en afwisselend programma van 5 dagen. In een groep met maximaal 8 deelnemers gaat iedereen met zijn of haar eigen thema’s aan de slag, maar is er ook veel ruimte voor uitwisseling en van elkaar leren. Ook bij dit programma wordt de Profile Dynamics drijfverenanalyse®afgenomen en individueel nabesproken.

De investering voor dit traject bedraagt € 1.450,- inclusief btw.

Is jouw vraag specifiek gericht op het omgaan met jouw hoogsensitiviteit en spelen er geen (keuze)vraagstukken omheen? Dan kun je bij mij ook terecht voor HSP-coaching. In 8 sessies van 1 uur help ik je om de verbinding met jezelf te herstellen en je hoogsensitiviteit als kracht te ervaren en in te zetten. 

De investering voor dit traject is € 975,- inclusief btw.

Voor specifieke vragen is een traject op maat mogelijk. 

Ben je 45 jaar of ouder en werk je minimaal 12 uur per week? Dan kun je in 2019 ook bij mij terecht voor het Ontwikkeladvies 45+; een door de overheid volledig gesubsidieerd kort loopbaantraject van 3 sessies. Gratis dus, mits je aan alle voorwaarden voldoet. Dit ontwikkeladvies kan ook benut worden om in te zoomen op HSP en werk. Klik op de linkvoor meer informatie en aanmelden. 

Vergoeding

Mijn dienstverlening komt niet in aanmerking voor een zorgvergoeding. Mogelijk kun je de kosten voor coaching wel aftrekken van de belasting. Vraag hiernaar in de kennismakingssessie of kijk voor meer informatie op de site van de belastingdienst. Ik ga ervan uit dat je bereid bent om tijd, energie én geld te investeren in jezelf. Dat neemt niet weg dat ik met je mee denk over mogelijkheden voor bijvoorbeeld een vergoeding door je werkgever.

Gratis kennismakingsgesprek

Ik vind het belangrijk om vanuit een goede basis te starten. Een basis van veiligheid en gelijkwaardigheid en het vertrouwen van beide kanten dat ik voor jou van waarde kan zijn.  

Dat onderzoek ik graag met je in een vrijblijvende gratis sessie.

Contact met Carina Sampers

Website:              www.carinasampers.nl

e-mail:                 mail@carinasampers.nl

telefoon:              06 – 155 32 342

Facebook:           Klik hier

LinkedIn:             Klik hier

 

 
Linda van Lier.jpeg

Berkel-Enschot

Linda van Lier - Eye See You

Linda van Lier is psychosociaal- en energetisch therapeut. Zij begeleidt hooggevoelige volwassenen, jongeren, kinderen en ouders om meer/terug in hun kracht te staan.

Website: www.eye-see-you.nl

 
176338_10150202273483504_6429262_o.jpg

Den Bosch

Elke van Hees - Bistare

Elke is gecertificeerd HSP begeleider en pedagoog. Zij begeleidt kinderen, jongeren en (jong)volwassenen met hoogsensitieve klachten en tevens opvoedondersteuning voor ouders met hoogsensitieve kinderen.

Website: www.bistarehsp.nl

 
DSC_0552-2-830x1245.jpg

Den Bosch

Kim Boom

Kim is gecertificeerd HSP begeleider en NLP practitioner, doet systemisch werk, is coach en heeft een Jungiaanse achtergrond. Specialisatie: HSP en narcisme.

Website: www.bewust-er-zijn.nu

 

 
13001054_983608985056944_1962486125282884856_n 2.jpg

Dongen

Debby Klomp - Praktijk de Zon

Debby is gecertificeerd HSP begeleider en ergotherapeut. Specialisatie tevens in burnout en depressiviteit. HSP begeleiding voor volwassenen en ook voor kinderen.

Website: www.praktijk-de-zon.nl

 
evelinevogel.jpg

Eindhoven

Eveline Vogel

Eveline is gecertificeerd HSP begeleider en integraal therapeut. Zij begeleidt kinderen, jongeren en (jong)volwas-senen in hun hoogsensitiviteit op privé vlak maar ook binnen hun professionele activiteiten.

Website: www.evelinevogel.nl

 
Marielle Obels.png

Eindhoven - Mariƫlle Obels - HSP & Werk, Expats, Persoonlijk leiderschap & Ondernemen

Persoonlijk

Mijn naam is Mariëlle Obels en als loopbaancoach & HSP-begeleider coach ik jou om binnen je loopbaan en leven de eigen regie te pakken, te houden en je persoonlijk leiderschap verder te ontwikkelen. Zodat jij keuzes kunt maken vanuit je eigen kracht, je leven zo kunt indelen zoals jij wilt en vanuit jouw eigenheid mag werken en leven. 

Visie 

“Iedereen heeft iets bijzonders te bieden en het is aan ons om dit te laten floreren.” Ik geloof erin dat jij mag zijn wie je bent. We hebben allemaal iets bijzonders te bieden, het is aan onszelf of we dit willen laten zien en of we dit willen laten groeien en bloeien. Verbinding met jezelf is hierin het belangrijkste, zodat jij van daar uit verbinding kunt maken met anderen. Soms heb je gewoon even een zetje nodig om deze verbinding weer even te maken. Ik ondersteun je graag om de verbinding te maken en stappen te zetten naar persoonlijke groei.  

Specialisatie

Met een stevige achtergrond in HRM & psychologie ben ik in staat te ondersteunen bij werkgerelateerde vraagstukken zoals het (her)ontdekken van je talent, terugkeren in je werk na een periode van afwezigheid of het ontwikkelen van je eigen persoonlijke leiderschap. Binnen de loopbaanbegeleiding heb ik een specialisme ontwikkeld in het werken met mensen met een internationale achtergrond.  

Het ontdekken van je talent, het maken van keuzes waar jij echt voor wilt staan, het maken van een carrièreswitch of terugkomen bij jezelf na langere tijd overprikkeld te zijn, het zijn allemaal onderwerpen die ik herken vanuit mijn eigen praktijk. Daarnaast zijn het stellen van grenzen en het versterken van zelfvertrouwen vraagstukken die veelvuldig naar voren komen bij mijn klanten. 

Specialismen: werken met mensen met een internationale achtergrond, persoonlijk leiderschap, HSP & Werk. 

Ik kan je ondersteunen in de Engelse of de Nederlandse taal. 

Opleidingen

 • HSP Begeleider – EszenzZ Centre
 • BSc Psychologie
 • Gecertificeerd MapsTell Trainer
 • BSc Personeel & Arbeid 

Lidmaatschap

 • HSP Begeleiders Netwerk Nederland
 • NOLOC Erkend Loopbaanprofessional

Kosten

Leuk als jij met mij wilt werken! Omdat ik erin geloof dat jezelf verder ontwikkelen niet binnen één gesprek gaat, werk ik met individuele trajecten van 3 of 6 maanden. We zullen elkaar gemiddeld eens per 3 weken ontmoeten en daarnaast mag je me altijd bellen of mailen met vragen. Daarnaast is het ook mogelijk om samen te werken in een groep (afhankelijk van de vraag). 

Prijs individueel 6 maanden 1.879 euro.

Prijs individueel 3 maanden 937 euro. 

Prijs groep – 4 maanden 1.450 euro. 

Deze prijzen zijn inclusief btw. Vraag me gerust naar de mogelijkheden op gespreid te betalen. 

Vergoeding

Mijn diensten worden niet vergoed door de ziektekostenverzekeraar. Mogelijk kun je de kosten wel vergoed krijgen via de belastingdienst, je werkgever of vanuit je persoonlijk loopbaanbudget vergoed krijgen. Ik denk graag met je mee over de mogelijkheden, vraag gerust naar tijdens onze kennismaking.  

Kennismakingsgesprek

Er is altijd de mogelijkheid voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Ik plan deze vaak in op vrijdagmiddag (eens per 2 weken). Komt je dat niet uit, vraag dan gerust naar andere mogelijkheden. 

Contact en social media

Mariëlle Obels 

Website: www.careerconnection.nl en www.dewerkvinderij.nl.

Mailadres: marielle@careerconnection.nl

Telefoon: 06 16 00 52 16.

Facebook: Klik hier.

LinkedIN: Klik hier.

 
Lianne Bekker.jpg

Etten-Leur - Lianne Bekker - Hoogsensitief, nuchter met prikkels

Persoonlijk

Ik ben Lianne Bekker (1976) gecertificeerd hsp begeleider en zelf hooggevoelig. Ik help hooggevoelige volwassenen om op een nuchtere en praktische manier om te leren gaan met je hooggevoeligheid en de prikkels die daarbij horen. Zonder je af te sluiten van je omgeving en zonder zweverigheid. Waarbij je ook in een drukke omgeving prikkels kan reduceren. Zodat je mega ontspannen bent bij drukke evenementen en je aandacht gericht is op positieve prikkels. Waardoor je: 

 • minder last van geluiden ervaart
 • minder last van gevoelens en emoties van andere mensen ervaart
 • meer energie overhoudt aan het eind van de dag

Ben jij hooggevoelig en tegelijkertijd ook nuchter? Dan kan ik jou helpen. 

Ik ben intuïtief, rustig, betrokken en voor anderen geef ik een vertrouwd gevoel. Tevens ben ik ook nuchter en heb ik een no-nonsens houding. Ik hou ervan om mijn cliënten te motiveren en bij mij is het hard werken om je resultaten te behalen. Geen zielige kletspraatjes, maar DOEN DOEN DOEN. 

Missie

Mijn missie is om kennis en vaardigheden over hooggevoeligheid zoveel mogelijk op een wetenschappelijk wijze te delen. Want kennis=macht wat leidt tot begrip. 

Visie

Mijn visie is dat nuchterheid en zachtheid samen kunnen gaan. 

Hooggevoeligheid benaderen vanuit gezondheid in plaats vanuit ziekte. 

Opleidingen en werkervaringen

 • leergang hsp begeleider
 • sportinstructeur
 • stresscounselor
 • masseur
 • topcoach
 • aromatherapeut
 • activiteitenbegeleider
 • verpleegkundige

Lidmaatschap

Ik ben erkend alternatief therapeut bij het CAT. 

Mijn licentie nummer is CL1331-20-05-18.

Mijn behandelingen worden niet vergoed. Wellicht is het interessant om aan je werkgever te vragen of deze het traject wil betalen als bijscholing/training.

Kennismaking

Kennismakingsgesprek is gratis en vrijblijvend en bedoeld of er een wederzijdse klik en vertrouwen is. Tijdens het gesprek leg ik op een eenvoudige manier de hsp begeleiding methode uit en mag je ook een proefconsult ervaren. Dan pas kan je beter beslissen of je het hsp traject wilt volgen. 

Het kennismaking gesprek zal ongeveer 60 minuten duren, tijdsduur kan iets afwijken. Jouw tijd en mijn tijd is kostbaar, dus laat het waardevol zijn.

Investering

Tijdens het hsp traject krijg je alle hulpmiddelen, tips en tools en support van mij die je nodig hebt om jezelf te kunnen ontwikkelen. Het hsp traject is inclusief:

 • 24/7 app contact
 • E-book
 • Werkboek hsp begeleiding
 • Notitieboek en pen
 • Toevoeging facebook groep hoogsensitief nuchter met prikkels
 • Bonus: 1x gratis massage 60 minuten 

Je investering is € 450,-  ineens voor 7 trainingen, is € 64,30 per training.

In 2 termijnen van € 225,-

Per maand 3x € 130,- en 1x € 60,-

Betalingsmogelijkheden via pin, betaalverzoek via de tikkie app of via bankoverschrijving. 

Contact

Praktijk Liaroma

Lianne Bekker

Website: www.liaroma.nl

Email: info@liaroma.nl

Tel: 06-40648631

Social media

Instagram: klik hier

Facebook: klik hier

 
roel.jpg

Oosterhout

Roel van Heel - Leef Intens

Gecertificeerd HSP begeleider, transformatiecoach, geeft diverse trainingen en begeleiding voor hooggevoelige kinderen, volwassenen en ouders.

Website: www.leefintens.com

 
1540385_661763060610983_7039958444808020848_o 2.jpg

Tilburg

Lieke van der Drift

Lieke is gecertificeerd HSP begeleider en basis psycholoog. Begeleiding tevens voor hooggevoelige kinderen en ouders.

Website: www.omgaanmethooggevoeligheid.nl

 
12185295_506091859566113_7695141909026027763_o.jpg

Tilburg

Sylvia Roovers

Sylvia is gecertificeerd HSP begeleider, psycholoog, life coach en loopbaanadviseur. Aangesloten bij het NIP.

Website: www.rooverscoaching.nl

 

 
0.png

Uden

Jolanda Kleiss - Equizenz

Jolanda is gecertificeerd HSP begeleider, en orthomoleculair geneeskundige. Tevens systemisch en creatief therapeut. Werkt ook met paarden in therapeutische settings. Behandelingen voor klachten zoals bijvoorbeeld depressie, (faal)angst, vermoeidheid, fibromyalgie, stemmings-wisselingen en burnoutklachten.

Website: www.jolandakleiss.nl

Website: www.equizenz.nl

 
10264147_712302605459612_728064848646226044_o.jpg

Veldhoven

Thilata Haasnoot - Pit

Gecertificeerd HSP begeleider, Sociaal Pedagogisch Hulpverlener, specifiek voor autisme, ADHD, gedragsstoornissen, verstandelijke en lichamelijke beperkingen.

Website: www.pitth.nl

 
Sandra Slager.JPG

Waalre

Sandra Slager

Sandra is gecertificeerd HSP begeleider, gediplomeerd coach én ervaringsdeskundige. Ben je hoogsensitief en voel je je onzeker, overprikkeld, moe of heb je een burn-out? Dan kan Sandra jou begeleiden bij herstel van energie, bewustwording en het omzetten van jouw sensitiviteit naar jouw kracht. Na een traject zit je lekkerder in je vel zit en kun je eindelijk zijn wie je al die tijd al was!

Website: www.sandraslager.nl