HSP begeleiding Nederland
 
Alysia van Dijk.png

Schiedam - Alysia van Dijk - Gecertificeerd HSP begeleider, hoogsensitief ouderschap

Persoonlijk

Mijn naam is Alysia van Dijk en ik ben 30 jaar. Samen met mijn man Wietse en dochter Marah (september 2020) woon ik in Schiedam. Ik ben een groot schaatsfan, zoek vaak de natuur op voor een lange wandeling, houd onwijs van kunst en cultuur en lees graag. In december 2019 heb ik de opleiding tot HSP begeleider afgerond. Toen startte ik met eigenWIJS. Daarvoor heb ik jaren als zakelijk leider en coach in de culturele sector gewerkt. Iets wat ik, naast mijn coachingspraktijk, overigens nog graag in deeltijd doe.  

Visie

Ik ben mijn praktijk als HSP begeleider begonnen omdat ik zelf weet hoe belangrijk het kan zijn om hierbij een zetje in de goede richting te krijgen. Toen ik nog niet wist dat ik hoogsensitief was, liep ik ontzettend tegen mezelf aan. Door de juiste begeleiding mocht ik na jaren van zoeken eindelijk ontdekken hoe krachtig, mooi en bijzonder mijn hoogsensitiviteit is. Ik wil je graag helpen om dat ook te mogen ervaren. In plaats van je te verstoppen achter je sensitiviteit mag je het er laten zijn, werkelijk voelen én ervaren dat het je mooiste kracht is. Omdat ik zelf ook hoogsensitief ben weet ik als geen ander waar je tijdens je ontwikkelproces tegenaan loopt en welke valkuilen er zijn. Samen gaan we ontdekken hoe je op jouw eigen wijze je sensitiviteit mag omarmen. 

Werkwijze

Een eerste afspraak bij een coach maken is vaak hartstikke spannend. Zeker als je net hebt ontdekt dat je HSP bent of er eigenlijk nog niet helemaal zeker van bent. Daarom is bij eigenWIJS een eerste kennismakingsgesprek geheel vrijblijvend. Tijdens het gesprek leren wij elkaar beter kennen en vertel ik je meer over een begeleidingstraject. Op deze manier ontdek je of de begeleiding bij je past én ontdekken we samen of je bij mij op het juiste adres bent. Ik kijk er naar uit je te ontmoeten! 

Opleiding en specialisatie

Als gecertificeerd HSP begeleider begeleid ik jongeren en volwassenen op het gebied van hoogsensitiviteit. Hiervoor heb ik eind 2019 de leergang HSP begeleider gevolgd bij instituut EszenzZ. 

Daarnaast ben ik gespecialiseerd in hoogsensitief ouderschap. Als ervaringsdeskundige en HSP-begeleider weet ik waar je als (jonge) ouder tegenaan loopt en dat het soms heel lastig is om door de bomen het bos nog te zien. Met een aantal simpele tools en aanpassingen in je vaste routines kom je al een heel eind. 

Ieder traject is anders omdat iedere HSP anders is. Ik maak in het ontwikkelproces regelmatig gebruik van onder andere meditatie, yoga en het uiten van de creativiteit. 

Contactgegevens

Wil je meer weten over HSP begeleiding bij eigenWIJS? Bel of mail me dan gerust!  Tel: 06 232 789 75. 
Mail: alysia@eigenwijshspcoaching.nl

Adres is: Burgemeester Knappertlaan 197B, 3116 BG in Schiedam. 

Social media: https://www.instagram.com/eigenwijs_hspcoaching

Ik hoop je snel te zien of spreken!