HSP begeleiding Nederland
 
Jannie Smits.jpg

Nieuwe Pekela - Jannie Smits Grave - HSP coach, mindfulnesstrainer en yoga docente

Persoonlijk

Mijn naam is Jannie Smits-Grave en wonend en werkzaam in het hoge noorden. Ik ben getrouwd en ik heb twee volwassen kinderen met HSP en ben zelf ook HSP.

Wat vind je in mij? Empathie, openheid, humor en recht door zee, vanuit mijn persoonlijke ervaringen, mensenkennis een sterk empathisch vermogen en intuïtie weet ik al gauw problemen helder te krijgen en oplossingsgericht te werken. Ik coach mensen met een gedreven passie met allerlei problemen wat vaak gerelateerd is met HSP.

Vanuit mijn eigen hoogsensitiviteit en expertise heb ik al veel mensen kunnen helpen.

Het liefst ben ik bezig op een creatieve en intuïtieve manier, in m’n werk en met m’n hobby’s. Ik ben gek op dieren en de natuur. Ik ben gecertificeerd HSP begeleider, mindfulnesstrainer en yinyogadocente en ervaringsdeskundige. Groei en persoonlijke ontwikkeling vind ik belangrijk, en dat we dit tijdens de coaching er veel zullen uithalen.

Visie

HSP is een persoonlijkheidskenmerk en een mooie gave mits je hier goed van bewust bent en hier goed mee om gaat. Er zijn veel valkuilen waar heel veel mensen zich niet van bewust zijn. Dan kan HSP grote problemen geven en dit kan resulteren in allerlei psychische aandoeningen. Bewustwording hierin is heel belangrijk om met deze valkuilen om te leren gaan.

Je leert bij mij wat HSP voor jou betekent, wat voor type HSP je bent en je krijgt praktische handvatten om mee aan de slag te gaan. 

Samen kijken welke vragen, problemen of zorgen je hebt. We passen de coaching daarop aan. We starten met een kennismakingsgesprek (gratis) om elkaar beter te leren kennen en aan te voelen of er een klik is. Het is wel belangrijk dat er een klik is tussen ons.

Vertrouwen is voor mij de basis voor onze HSP coaching. Wanneer het klikt met de intake, plannen we de coachgesprekken.

De duur van een traject is helemaal afhankelijk van jouw situatie. Mijn trajecten zitten gemiddeld tussen de vijf en tien sessies.

Kosten

De HSP coaching kost 65 euro per consult.

Vergoedingen

Coaching wordt niet vergoed door de ziektekostenverzekering. Mijn ervaring is dat een werkgever vaak het coachingstraject geheel of gedeeltelijk vergoedt. Er zijn mogelijkheden om als particulier of als ondernemer kosten af te trekken van de belasting. Als je een uitkering ontvangt via het UWV is er vaak ook een scholingsbudget bij het UWV beschikbaar.

Specialisatie

Ik heb een tal van trainingen en opleidingen gevolgd in coaching, HSP begeleiding, stress en burn-out preventie, counseling, Yinyoga docente, healing tot allround therapeut, HBO Mindfulness Based Cognitief therapeut.

Mijn specialisatie ligt bij HSP-begeleiding en coaching en ik coach al heel wat jaren mensen om hier goed met om te leren gaan en bovenal ook weer te leren genieten van deze mooie persoonlijkheidskenmerken. Bewustwording hierin is ontzettend belangrijk. Ook vanuit mijn eigen HSP en zeer sterke en heldere intuïtie kan ik juist mensen beter begeleiden en ondersteunen.  

Kennismakingsgesprek

Een kennismakingsgesprek is gratis.

Opleidingen en trainingen 

  • Civas onderwijsinstituut HSP coach.
  • Civas opleidingsinstituut Mindfulness Based Cognitive met praktijkdagen.
  • Yinopleiding BIVAG in Sneek.
  • Coaching en counseling.
  • Psychisch medische basiskennis .

Neem contact op met Jannie Smits:

Web: www.zijninhetnu.nl.
Mail: info@zijninhetnu.nl.
Tel: 0625423315.