HSP begeleiding Nederland
 
Joska van den Broecke.jpg

Tiel - Joska van den Broecke - Gecertificeerd HSP begeleider

Persoonlijk

Mijn naam is Joska van den Broecke. Ik ben creatief, warm en helder in mijn communicatie. Ik heb graag mensen om me heen en dat afgewisseld met rust is voor mij de ideale combinatie. Mijn hooggevoeligheid ervaar ik nu als kracht maar ik ken ook de andere kant van die medaille. Mede doordat ik die kant zo heb doorvoeld en gezien heb ik besloten dat ik mensen ga coachen om het beste uit zichzelf te halen. Dit is mijn passie en ik krijg hier ontzettend veel energie van.

Visie

Jij mag zijn wie je bent en als je dat even niet meer weet gaan we samen voor "worden wie je bent". Het leven bezorgt ons nu eenmaal tegenslagen en het perfecte plaatje bestaat niet ook al willen social media ons soms iets anders doen geloven. Ik ga altijd uit van het goede in de mens tenslotte is er een duidelijk verschil tussen wie je bent en wat je doet. Daarbij op aansluitend, fouten maken is menselijk en ik geloof in verandering mits de motivatie van binnenuit komt. Als jij het anders wil, dan gaan we de weg daarheen vinden. Daarnaast geloof ik dat kleine veranderingen een rimpeleffect hebben. Heel veel kleine beetjes kunnen de wereld écht een beetje mooier maken. Zo leg ik bijvoorbeeld een quote neer op het dienblad wat ik inlever na een lunch wetende dat iemand dat gaat lezen. Klein gebaar groots effect. Daar hou ik van.

Specialisatie

Ik leg makkelijk verbinding  met de mens tegenover. De coachvragen die ik krijg lopen uiteen en doordat ik op veel fronten thuis ben kan ik altijd iets uit mijn gereedschapskist halen waardoor men het antwoord zelf voelt. HSP en personal coaching zijn dan de termen die hier het beste bij passen. 

Werkwijze

Ik begin als gecertificeerd HSP begeleider met een gratis kennismaking omdat ik het belangrijk vind dat er geen kostenplaatje hangt aan een eerste ontmoeting. Tijdens de ontmoeting gaan we ervoor je coachvraag helder te krijgen daarnaast krijg je informatie over het traject wat ik je kan bieden. Als ik jouw vraag niet kan beantwoorden dan hoor je dat ook tijdens dit gesprek en kan ik je doorverwijzen naar een collega of therapeut. Tijdens het traject stem ik voortdurend af met je, jij bent leidend in de gesprekken. Dat vind ik belangrijk. 

Ik zeg wat ik doe en ik doe wat ik zeg. Ik sta naast je en we gaan samen je beste versie naar boven halen. Mijn persoonlijkheid kenmerkt zich door open en warm, ik ben er voor jou: het is jouw kwali-tijd. Mijn humor kan soms heel relativerend en fijn zijn maar soms zijn ook mijn scherpte en doorvragen nodig. Ik zal je huiswerk meegeven ,waar nodig, zodat je ermee in de praktijk aan de slag kan en wat ervoor zorgt dat de sessie die we hebben efficiënt gevuld is. Op deze manier hoeft een traject niet langer te duren dan nodig is. 

Kosten

€70,- per uur voor particulieren.

Vergoeding

Werkgevers zijn vaak bereid een gedeelte mee te betalen aan een coachingstraject omdat dit onder het POP valt. Ik kan je helpen deze vergoeding aan te vragen.

Neem contact op met Joska van den Broecke:

Web: www.praktijkbloom.com.
E-mail: Joska@praktijkbloom.com.
Telefoon: 06 384 421 02.