HSP begeleiding Nederland
 
Caja Revenich.jpg

Dordrecht - Caja Revenich - HSP coaching volwassenen in het bedrijfsleven, NLP en paardencoaching

Persoonlijk

Ik ben Caja Revenich, een introverte sensatiezoekende HSP. Werkzaam vanuit mijn eigen bedrijf Caja&Co als interim HR Manager en HSP coach. 

In het zoeken naar mijn eigen balans in werk en privéleven ben ik er jaren geleden achter gekomen dat ik hoogsensitief ben. Wat verklaarde dat veel! 

Na een aantal jaren gecoacht te hebben als NLP – en paardencoach, merkte ik dat ik vaak hoogsensitieve coachees in mijn praktijk kreeg. Vaak mensen met een goede baan in het bedrijfsleven die (nog) geen idee hadden dat ze hoogsensitief zijn, maar wel vast liepen in hun werk. Dat inspireerde me om me volledig op HSP coaching voor volwassenen in het bedrijfsleven te richten.

Ik help je om het beste uit jezelf te halen door inzicht in jezelf te krijgen, in jouw (HSP) talenten en op zoek te gaan naar jouw individuele balans. Mijn eigen ervaringen in het bedrijfsleven en het brede scala aan coachopleidingen die ik heb gevolgd, helpen daarbij.

Visie

Het is mijn missie om te zorgen dat iedereen zichzelf kan zijn op de werkvloer. Ik vind het belangrijk dat je gezien en gewaardeerd wordt voor de talenten die je hebt, zeker ook als HSP. Vaak ben je als HSP toch wat minder zichtbaar en worden je kwaliteiten niet altijd opgemerkt.

Ik ben van mening dat door het beste uit jezelf te halen, je beter in balans blijft en meer voldoening uit je werk haalt. 

Opleidingen

 • HBO Personeel & Arbeid
 • NLP Master Practitioner
 • Equine Assisted Coaching level 2 
 • Accreditatie Jungian Type Index 
 • Werken met mindfulness 
 • Coachen met de natuur 
 • Hooggevoeligheidscoach

Specialisatie

Ik heb gemerkt dat paardencoaching bij hoogsensitieve mensen een effectieve manier is om over jezelf te leren. Paarden hebben een rustgevende werking en fungeren als een spiegel waardoor je snel tot de kern komt.

Ik begeleid volwassenen die worstelen met hun hoogsensitiviteit op het werk. Zaken waar je in je privéleven en in je relaties tegen aan loopt, komen zeker ook aan de orde. Hoogsensitiviteit heeft een impact op alle aspecten van je leven. Door mijn jarenlange ervaring als HR professional binnen vele verschillende bedrijven heb ik een brede ervaring opgedaan met werken, leren en overleven in het werkende leven. 

Herken jij jezelf hierin?

 • Ben jij een enorme piekeraar?
 • Voel je je snel gestrest of opgejaagd?
 • Heb je snel last van de slechte sfeer in je team?
 • Ga je conflicten uit de weg?
 • Moet jouw werk zinvol en nuttig zijn, anders kun je jezelf niet motiveren?
 • Vermijd jij nieuwe mensen en onbekende situaties liever?
 • Neem jij emoties en stemmingen van je collega’s over?
 • Gaan je collega’s regelmatig over je grenzen heen?
 • Denk jij altijd eerst aan de ander en dan pas aan jezelf?

HSP coaching kan je dan zeker helpen om meer rust in je hoofd te krijgen, je energieker te voelen en beter in balans te blijven op je werk.

Inzicht in jezelf, je eigen voorkeuren en talenten is de basis van elke coaching. Het persoonlijkheidsprofiel, de Jungian Type Index is een mooi hulpmiddel daarvoor.  

Kennismaking

Een kennismakingssessie duurt ongeveer 1-1,5 uur. We maken niet alleen kennis met elkaar maar ook met de paarden. Alleen door paardencoaching te ervaren weet je of het passend is voor jou.

Met de paarden werk ik in Moordrecht. Zonder paarden in Dordrecht en Rotterdam.

Lidmaatschap

Ik ben aangesloten bij het KREAC, het kwaliteitsregister voor equine assisted coaches. Daarnaast ben ik aangesloten bij CAT, collectief alternatieve therapeuten. 

Kosten

Een kennismakingssessie van 1-1,5 uur kost € 89,00 incl. btw. Een losse vervolgsessie van 1,5 – 2 uur kost € 155,00 incl. btw. Je kunt ook een coachtraject afnemen waardoor de prijs per sessie goedkoper is. 

Vergoedingen

Mijn coaching wordt niet vergoed door de zorgverzekering. Aangezien mijn coaching zich richt op verbetering van het functioneren op het werk en loopbaanvraagstukken, zijn werkgevers vaak wel bereid om de kosten (geheel of gedeeltelijk) te vergoeden.

Contact

Neem contact op met Caja Revenich:

Tel: 06 822 572 33.
E-mail: info@cajaco.nl.
Web: www.cajaco.nl.