HSP begeleiding Nederland
 
Coach Sylvia Caubergh.jpg

Maastricht – Sylvia Caubergh – HSP coaching & lichaamsgerichte therapie

Persoonlijk

Ik ben gecertificeerd hsp-coach, energetisch therapeut en eigenaar van Praktijk voor ontspanning, bewustzijn en energie te Maastricht. 

In mijn leven heb ik voor verschillende uitdagingen gestaan. Met vallen en weer opstaan, heb ik mijzelf beter leren kennen en een innerlijke kracht ontwikkeld. Ik heb mijn valkuilen en vooral ook mijn kwaliteiten als hoogsensitief persoon ontdekt en leren inzetten. Mijn bewustzijn is enorm vergroot. Ik herken mijn gevoelens en emoties, durf te vertrouwen op mijn intuïtie en leef vanuit mijn eigen waarden en kracht. Mijn hoofd en mijn lijf staan weer in verbinding met elkaar. Daardoor ervaar ik meer innerlijke rust, balans en geluk in mijn werk én privé-leven. En dat gun ik jou ook!

Visie

Groeit ontstaat van binnenuit! 

Samen gaan we op ontdekking. Ik begeleid jou tijdens je reis naar jezelf, op zoek naar je ware essentie. Je leert jezelf kennen en je hoogsensitiviteit beter begrijpen en accepteren. Je kwaliteiten en valkuilen komen aan het licht. Je gaat uit je hoofd en maakt opnieuw verbinding met je gevoel. Dan ontstaat er ruimte om contact te maken met je pure zelf en kun je ontdekken wie je diep van binnen bent. Vanuit je eigen waarden en drijfveren leer je ander gedrag aan en zet je makkelijker stappen uit eigen beweging. Je ervaart weer flow en haalt meer uit jezelf, je loopbaan en leven.

Specialisatie

Ik coach en begeleid mensen die zich willen ontwikkelen en vanuit authenticiteit willen werken en leven. Emotionele en fysieke klachten, stress en burn-out zijn vaak het startpunt om zichzelf ter hervinden. Om vanuit het hoofd weer in het lichaam te geraken. Emoties en gevoelens dienen daarbij als richtingaanwijzer. Ik ben gespecialiseerd in hoogsensitieve zzp-ondernemers. Ik gebruik diverse methoden en interventies en ga intuïtief te werk. Enkele effectieve tools zijn: oplossingsgericht coachen, systemisch werk, visualisaties, ACT, BMR, energetische en lichaamsgerichte therapie.

Kennismaking

Een kennismakingsgesprek is gratis en vrijblijvend. Het is bedoeld om te onderzoeken of er een klik tussen ons is. Voor coaching en energetische therapie op diepere lagen, is het van belang dat jij je voldoende veilig voelt en durft toe te laten wat er speelt in jou. Jij kunt kort je hulpvraag aangeven en ik kan beoordelen of ik iets voor je kan betekenen en de mogelijke interventies met jou bespreken. Uiteindelijk voel en bepaal jij of je een traject wilt starten.

Opleidingen en trainingen

 • ACT Acceptance and Commitment Therapy (2021)
 • HSP Coach (2020)
 • Intuïtieve Ontwikkeling (2020)
 • BMR Body Mind Release Therapy (2019)
 • Pad van de yogi (2019)
 • Energetisch Therapeut (2018)
 • Heel jezelf – Healing (2017)
 • Life coaching (2017)
 • Wandelcoaching (2015)
 • Chakratherapeut (2014)
 • Massagetherapeut(2013)

Vergoeding

Mijn coachtrajecten worden niet vergoed door een zorgverzekering. Vaak worden de trajecten vergoed door de werkgever in het kader van persoonlijke ontwikkeling, duurzame inzetbaarheid en vitaliteit. Als zelfstandige en/of particulier zijn er vaak mogelijkheden om de kosten als aftrekpost op te geven. Bespreek dit vooraf met je belastingadviseur.  

Kosten

Een kennismaking is gratis en vrijblijvend. Mijn uurtarief is gemiddeld 80,00 euro. Ik bied diverse coachtrajecten aan, al dan niet in combinatie met lichaamsgerichte therapie. Voor de actuele tarieven, verwijs ik graag naar mijn website. 

Neem contact op met Sylvia Caubergh:

web: www.sylviacoach.nl.
mail: info@sylviacoach.nl.
tel: 06 41 73 75 00.
linkedin: https://www.linkedin.com/in/sylvia-caubergh/.