HSP begeleiding Nederland
 
Robin van Leest.jpg

Slagharen - Robin van Leest - HSP begeleider, mindbody coach, massage therapeut

Persoonlijk

Mijn naam is Robin van Leest.

Het liefst ben ik bezig op een creatieve en intuïtieve manier, in m’n werk en met m’n hobby’s. Ik ben gek op dieren, op de natuur en houd van de vrijheid, dat is zowel in m’n werk als privé.  Ik ben een gecertificeerd HSP begeleider, mindbody-coach, intuïtief massage therapeut  en ervaringsdeskundige. Ik ben iemand met een open en intuïtief hart, rustig en ik ben een oprechte luisteraar.

Ik werk graag met mensen die groei en persoonlijke ontwikkeling belangrijk vinden, die net als ik graag het beste uit zichzelf en het leven halen.

Visie

Ik geloof dat ieder mens zijn of haar eigen pad bewandeld, met de hobbels en draken (of beren) die je daarop tegenkomt. Je blijft leren en jezelf ontdekken om uiteindelijk dichterbij jezelf te komen of misschien zelfs helemaal jezelf zijn? Wanneer je jouw triggers en valkuilen werkelijk kent, kun je jouw leven voluit leven.   

Ieder mens heeft z’n eigen levens ervaringen en levenspijn, misschien heeft het er bij jou wel voor gezorgd dat je minder uitbundig en krapper bent gaan leven. Misschien gaat het zelfs gepaard met mentale of fysieke klachten?  Door emoties niet te uiten, zal je lichaam dit op een of andere manier voor je gaan uiten.  Zoals rug- of nekklachten, eczeem of astma? Maar zo zijn er nog meer vage klachten die hieruit voortkomen, één daarvan is bv fibromyalgie.  Alles heeft een oorzaak, vinden we de oorzaak, dan zal de klacht ook afnemen of helen.  

Bij Hsp’s zie ik vaak de enorme uitdaging tussen het vinden van je authentieke zelf, je gevoeligheid, je ervaringen in je leven, de normen en waarden en de meningen van anderen, hierdoor  kun je het contact met jezelf en daarmee je levensenergie verliezen. De focus gaat steeds meer liggen op alles wat buiten je is, andere mensen, geluiden, fel licht enz, het komt steeds heftiger binnen en kost je bakken met energie.

Het kan ook anders. Ik heb ontdekt toen ik m’n opleiding tot hsp begeleider volgde, dat er verademing en ruimte ontstond in m’n leven. Dat wil ik jou ook laten ervaren!

Werkwijze

Het eerste gesprek dat we hebben is een kennismakingsgesprek, puur om te kijken of er een klik is van beide kanten. Mijn ervaring is dat als er geen klik is, dat de diepgang, en het resultaat uitblijft of minimaal is.

Als we besluiten een hsp begeleidingstraject te starten gaan we stapsgewijs op verkenning, waar zitten jouw triggers, hoe ga je ermee om en hoe wil je ermee omgaan?

Wat zorgt ervoor dat je vooruit gaat en wat houd jou tegen in het leven?

Stap voor stap zal je merken dat ook jij kan genieten van het leven. 

De sessies kunnen zowel in m’n praktijk als in de natuur plaatsvinden, afhankelijk van de vraag en behoefte. Ik geloof namelijk dat beweging en natuur letterlijk de beweging in jou aanzet waardoor er processen versnellen. 

Voel je begrepen in plaats van gegrepen.

Ik hou van open contact en verbinding. Hoe meer jij je open kan stellen hoe beter ik je kan helpen, vertrouwen is daarbij zeer belangrijk. 

Specialisatie

Mijn intuïtie is mijn eerste natuur en goed ontwikkeld, daarmee help ik jou om vanuit een zoekende, onzekere en overprikkelde situatie te komen naar inzicht en overzicht. Inzicht in wat je anders kunt gaan doen en niet in je hoofd blijft leven, maar juist in je lijf, in het nu! Dit alles zodat je jouw kwaliteiten, jouw normen en jouw waarden gaat ontdekken en leven. 

Door bewust te worden en accepteren van je kracht als Hsp, kun je wat je eerst als een last ervaarde een mooie kwaliteit maken. We besteden dan ook tijd aan het ontdekken van jouw ‘’binnenwereld’’, je grenzen, jouw unieke en ”eigen wijze”, je gaat je innerlijke kracht versterken (of ontdekken?) en een juiste balans vinden tussen actie en rust.  

Opleidingen 

  • Sportmassage
  • Reiki 1e en 2e graad
  • Intuïtieve ontwikkeling en mediumschap
  • Veranderkundige-coach
  • Gecertificeerd HSP begeleider
  • Triggerpoint reset methode 

Kosten

Een Hsp traject bestaat uit 8 sessies van 1,5 uur inclusief tussentijdse opdrachten.

De investering in jezelf voor dit traject is 125,00 euro per bijeenkomst.
Pakketprijs: 950,00 euro!

Neem contact op met Robin van Leest:

Website: www.massagecoaching.nl

E-mail: info@massagecoaching.nl