HSP begeleiding Nederland
 
Silvia Vink Heemskerk.jpg

Voorhout - Silvia Vink - Aura Soma kleurentherapie, Avalon ELA-Healing, Persoonlijke reading

Persoonlijk

Mijn naam is Silvia Vink-Heemskerk, o.a. gecertificeerd HSP-begeleider, Aura Soma Kleurentherapeute, heldervoelend, helderziend, medium, en hooggevoelig persoon.

Ik woon in Voorhout, Zuid-Holland, geboren en getogen zoals dat heet. Mijn hele leven hoor ik al dat ik “anders “ ben dan anderen. Zo’n tien jaar geleden ben ik mijzelf gaan verdiepen in de wereld van healing, intuïtieve ontwikkeling, mediumschap, hsp en kleurencoaching. Ik ontdekte allerlei talenten en kwaliteiten in mijzelf die ik nooit voor mogelijk had gehouden.  Tijdens een wandeling met de hond speelde er door mijn gedachte hoe we met elkaar allemaal zo keurig leven. Maar wat is er nu heerlijker om van dat keurige leven een Kleurigleven te maken. En zo ontstond de naam van mijn praktijk. 

Visie

Zoals ik zelf jaren heb voldaan aan alle eisen van niet alleen de maatschappij, maar ook vooral aan die van mezelf, leven heel veel mensen. Echter ik liep tegen al mijn eigen eisen op, ik raakte uitgeput. Ik leefde een keurig leven, had een gezin, goede baan, mooi huis.. maar was doodmoe en wist eigenlijk helemaal niet wie ik zelf was en wat ik leuk vond. Ik was aan het overleven. Wie ik was en wat ik wilde wist ik niet, laat staan dat ik nog kon voelen of iets goed voor me was. 

Er komt bij ieder mens een periode in je leven dat je een keuze moet gaan maken. Ga je zo door als je altijd gedaan hebt of geef je toe aan jezelf dat het anders zou kunnen.  Weet je diep van binnen dat dit ergens niet helemaal de bedoeling is, maar heb je geen idee van hoe je dit kunt aanpakken? Als je de keuze maakt dat je ipv overleven, wil gaan leven, dan heb je alle behoefte aan een veilige omgeving en mensen die je ondersteunen. Iedereen kent zij eigen beperkingen, maar er zijn maar weinig mensen die hun mogelijkheden en talenten kennen. En als je die dan kent, durf jij ze te leven? Of uit te spreken?

Ik zie in de praktijk mensen opbloeien, zichzelf open stellen, als zij de eigen mogelijkheden en talenten ontdekken. Thuiskomen bij zichzelf en ontdekken dat ze zoveel kunnen en mogen. 

Werkwijze

Een eerste afspraak is altijd eerst kennismaken met elkaar. Wat is je vraag, wat zijn je verwachtingen. Ik werk vanuit mijn intuïtie en gevoel. Na het gesprek gaan we aan de slag. Omdat ik diverse behandelingen aanbied, overleg ik altijd wat op dat moment het meest geschikt is. 

Heel fijn om te weten is dat ik altijd werk vanuit de mogelijkheden en niet vanuit de blokkades of beperkingen.

Ik vind het belangrijk dat mensen na een afspraak, consult of behandeling goed naar huis gaan. Daarom is er altijd de gelegenheid om na te bespreken en de ervaringen uit te wisselen. Ook plannen we dan in het geval van coaching een vervolgafspraak in. Ook mag je me altijd bellen of mailen als je achteraf vragen of opmerkingen hebt. 

De tijdsduur van een afspraak is gemiddeld genomen een uur tot anderhalf uur. Het kan echter soms wat korter of wat langer zijn. Dit is afhankelijk van de duur van de behandeling of het consult. Ik vind persoonlijke aandacht belangrijk en neem daar ook ruim de tijd voor.

Specialisatie

Ieder situatie, ieder mens is uniek, daarom werk ik niet met standaard programma’s. Juist vanuit mijn uitgebreide en complete ervaring en kennis kan ik een op maat gemaakt programma aanbieden. 

Ik gebruik mijn belevingswereld en ervaringen als hsp onder andere als voorbeeld om de theorie in de leergang hsp te verduidelijken. 

Ook gebruik ik mijn mediamieke gave als men hier om vraagt. Ik vind de mix van geleerde kennis en intuïtieve vaardigheden een mooi en sterk middel om hoog gevoelige mensen te begeleiden.

Opleidingen

Intuïtieve ontwikkeling, Aura-Soma leven 1 tot en met 3, Persoonlijke Presentatie vaardigheden Aura-Soma, Avalon ELA energy healing opleiding, gecertificeerd HSP Begeleider. 

Kosten

De tarieven van de verschillende behandelingen of consulten zijn vanaf Euro 65,00 per keer.

Voor een volledig overzicht van de tarieven zie de site: www.kleurigleven.nl 

Kennismakingsgesprek

Een kennismakingsgesprek is gratis en geheel vrijblijvend. Hier kun je al je vragen stellen en voelen en ervaren of dit de goede plek voor jou is. Met regelmaat organiseer ik open ochtenden waar je langs kunt komen voor een eerste kennismaking.

Neem contact op met Silvia:

Voor vragen of het maken van een afspraak kun je mij bellen via: 06-10720169. 
of mailen: info@kleurigleven.nl.

Website: www.kleurigleven.nl.