HSP begeleiding Nederland
 

HSP begeleiding Zuid-Holland

 
15002413_692762444219914_5171292971303695110_o.jpg

De Lier

Esther van den Berg - Praktijk HartsTocht

Esther van praktijk HartsTocht is gecertificeerd HSP begeleider,  holistisch (kinder) coach, gecombineerd met lichaamsgericht werk en opstellingenwerk.

Website: www.praktijkhartstocht.nl

 
Carme Almarza.jpg

Den Haag

Carme Almarza 

Ik ben Carme Almarza, sociaal pedagogisch hulpverlener, NLP Practitioner, Rots & Water trainer, ervaringsdeskundige en gecertificeerd HSP begeleider. Ik help jou om in je kracht te komen zodat jij de regie over jouw leven weer zelf kunt nemen. 

Website: EszenzZ Centre

 
Maaike Kruijsen - HSP coach.png

Gouda

Maaike Kruijsen - HSP coach

Maaike is gediplomeerd HSP coach, werkzaam in Gouda en online via telefonisch gesprekken. Zij begeleid volwassen HSP waarbij jij centraal staat; wat werkt voor jou? Tevens gespecialiseerd in volwassen HSP die ook KOPP zijn (kind van ouders met psychische problemen).

Website: www.hspcoachmaaike.nl

 
Wilma Smith Leijdekker.jpg

Nieuwerkerk a/d IJssel

Helder en Intens Coaching - Wilma Smith Leijdekker

Wilma is Hoogsensitief bewustzijnscoach – intuitief, creatief, natuurgericht en lichaamsbewust coachen, voor hoogsensitieve volwassenen, in mijn praktijk aan huis of in Rotterdam. Veelzijdig, diepgaand, oprechte interesse in wie JIJ bent. Gecertificeerd HSP begeleider.

Website: www.helderenintens.nl

 
Annelyn de Boer.jpg

Noordwijk

Annelyn de Boer Coaching

Annelyn is psychosociaal therapeut en coach. Zij begeleidt HSP en HSS jongeren en (jong-)volwassenen in het leren omgaan met hooggevoeligheid. Zij coacht je in het ontdekken of bijsturen van je missie en de uitvoering daarvan zodat jij zo volledig mogelijk samenvalt met je pure zelf. Motto hierbij is: Leef jouw vrijheid! In Noordwijk aan Zee coaching van halve of hele dag. Ook praktiserend in Ede voor coaching dmv meerdere anderhalf uur gesprekken of coaching hele dag.

Website: www.adbcoach.nl 

 
Suzanvandermost.jpg

Noordwijk

Suzan van der Most - Praktijk de Krachtboom

Suzan is gecertificeerd HSP begeleider. Zij richt zich met name op gevoelige kinderen en volwassenen én kinderen met leerproblemen. Daarnaast ook voor de behandeling van o.a. angsten, concentratieproblemen, bedplassen, slaap-, en leerproblemen en onzekerheid.

Website: www.praktijkdekrachtboom.nl

 
hofman-14-van-16.jpg

Rotterdam

Inge Hofman - Balancing

Inge is gecertificeerd HSP begeleider. Tevens is zij Sensi-therapeut en gediplomeerd kindercoach. Inge heeft een pedagogische achtergrond en geeft ook trainingen aan kinderen.

Website: www.balancingpraktijk.nl