HSP begeleiding Nederland
 

HSP begeleiding Gelderland

 
Els Hijlkema.jpg

Apeldoorn

Els Hijlkema - Coach & CouncELS

Els is academisch coach en counseller en dé onderwijscoach voor beter functioneren op werkvloer of in de klas. Als ervaringsdeskundige en interim docent komt zij snel tot de kern en kun je gaan bouwen aan werken en/of leren op een wijze die bij jou past! 

website: www.coachencouncels.nl

 
AnnelyndeBoer.jpg

Ede

Annelyn de Boer Coaching

Annelyn is psychosociaal therapeut en coach. Zij begeleidt HSP en HSS jongeren en (jong-)volwassenen in het leren omgaan met hooggevoeligheid. Zij coacht je in het versterken van je kracht, het aanpakken van persoonlijke problemen en in het omgaan met rouw en verlies. Motto hierbij is: Leef jouw vrijheid!
Ook praktiserend in Noordwijk aan Zee voor coaching van halve of hele dag.

Website: www.adbcoach.nl 

 
14352481_1762846117323164_3396821021141870629_o.jpg

Ermelo

Els Zandstra

Els is gecertificeerd HSP begeleider, Sociaal Pedagogisch Hulpverlener, specialisatie in lichaamsgericht coachen en werken met kinderen (HSK).

Website: www.elszandstra.nl

 

 
20170127_134522 2.jpg

Nijmegen

Sjoukje Pattipeiluhu - Blokhuis - Hart op Weg

Sjoukje is gecertificeerd HSP begeleider en psycholoog. Naast reguliere HSP begeleiding werkt zij ook met HSP's in combinatie met een verstandelijke beperking. Tevens voor HSP en stotterproblemen. Ook HSP in combinatie met psychiatrische-, ontwikkelings-, verslavings-, gedragsproblematiek. 

Website: www.hartopweg.info

 
Bert.jpg

Wageningen

Bert Lankester

Bert is gecertificeerd HSP begeleider en tevens opgeleid als coach. Ook studie in NLP m.b.t. angsten en zelfvertrouwen, en eneagram specialisatie.

Website: www.kiakaha.nl

 
helen.png

Westervoort

Helen Cornelissen

Helen is gecertificeerd HSP begeleider, en heeft haar opleiding hypnotherapie gedaan bij het SUW/ Jungiaans Instituut te Nijmegen. Later studeerde Helen af als Jungiaans-analytisch therapeut en PDS therapeut.

Website: www.helencornelissen.nl