HSP begeleiding Nederland
 
Mascha Ringers.jpg

Heerenveen - Mascha Ringers - Hypno- en Regressietherapeut met als specialiteit HSP begeleiding

Persoonlijk

Het leven is een wandeling, zo zie ik het. Soms laten we ons teveel meenemen op het pad van anderen, of zijn we door (nare) gebeurtenissen even de weg kwijt. We dwalen een beetje af, verdwalen. Zijn zoekende naar de juiste afslag om weer op ons eigen pad te komen. Op zo’n moment ga je vaak opzoek naar een hulpbron; iemand die je kan begeleiden bij het navigeren.

Ik ben een nieuwsgierig mens, altijd onderzoekend naar wat mensen beweegt. Geïnteresseerd in nieuwe technieken en mogelijkheden om mijn vaardigheden als therapeut uit te breiden en me persoonlijk verder te ontwikkelen. 

Voor mij is het belangrijk dat je weer bewust wordt van de mogelijkheden die je in jezelf hebt. Want geloof me, je kunt veel meer dan je zelf denkt. Soms vergelijk ik mezelf wel eens gekscherend met de spiegelset van een auto; door verschillende gezichtspunten op wat er om je heen en achter je zichtbaar wordt beleef je vanuit ander perspectief wat je belemmert. Dat geeft inzichten en mogelijkheden voor jou om je eigen krachten en talenten terug te vinden en in te zetten voor de verandering die je wilt. 

Visie

Persoonlijke groei is continu, soms spannend, maar je komt er altijd completer uit. 

Specialisaties

Hooggevoeligheid, burn-out/overspannenheid, (faal) angst/paniek, gebrek aan zelfvertrouwen, negatief zelfbeeld, innerlijk conflict, aanhoudende lichamelijke klachten (ALK), familie systemen/patronen en ondersteunen van partner en familie bij PTSS en Alzheimer.

Opleidingen

Mijn opleiding tot hypno- en regressietherapeut, afgestudeerd in 2012, heb ik gevolgd bij Trance Art in Den Haag. Dit was een door de FONG erkend opleidingsinstituut op HBO niveau. Naast de gedegen praktische en theoretische training op het gebied van de hypno-, regressie- en voorouderregressietherapie, liet Trance Art studenten kennismaken met een brede basis van therapeutische technieken, zoals; NLP, Voice Dialogue, systemisch werk, voorouderregressie, energetisch en emotioneel lichaamswerk. Na mijn opleiding heb ik bij Instituut Eszenzz de leergang voor HSP begeleider gevolgd en afgerond. En ieder jaar kies ik een aantal bijscholingen die mij nog meer handvatten geven om mijn cliënten te begeleiden. Op mijn website kun je de uitgebreide lijst van methodieken, met korte uitleg, teruglezen die ik kan inzetten.

Verzekeraars

In de veel gevallen worden de sessies bij een aanvullend pakket deels vergoed. Maar dat is heel verschillend en kan per jaar weer veranderen. Dus informeer even bij je verzekeraar wat op jouw zorgpakket van toepassing is.

Lidmaatschap

Ik ben aangesloten bij de NBVH en de RBCZ. Dit is informatie die je verzekeraar ook graag wil weten als je informeert of je in aanmerking komt voor een vergoeding.

Kennismakingsgesprek

Je bent van harte welkom om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek, dat is gratis en geheel vrijblijvend. Het geeft je de mogelijkheid om te voelen of de therapie/begeleiding bij je past, of er een klik is en om eventueel praktische vragen te stellen.  

Kosten

Kosten per intake/sessie zijn 80 euro. 

Neem contact op met Mascha Ringers:

Verdwaald Femmetje

Website: www.verdwaaldfemmetje.nl

Email: post@verdwaaldfemmetje.nl

Telefoon: 06 5108 0914

De praktijk is gehuisvest in het Hartmanshûs, De kampen 1 in Tjalleberd (gemeente Heerenveen), en is goed bereikbaar met: auto, fiets of openbaarvervoer. Voor bezoekers van de praktijk is het vrij parkeren om de hoek; bij de kerk of aan de doorgaande weg. 

Vanaf station Heerenveen is de praktijkruimte in 15 minuten bereikbaar met bus 23, 320 of de Opstapper 6681 (voor de Opstapper moet je ruim een uur van tevoren reserveren). 

Voor meer actuele reisinformatie over bereikbaarheid met openbaar vervoer, kun je eventueel kijken op https://9292.nl/.