HSP begeleiding Nederland
 

Algemene informatie

 
Dia1.jpg

Over ons

Hartelijk welkom op dé gespecialiseerde website voor HSP begeleiding in Nederland! 

Deze nieuwe website ontstond in 2017 en is een initiatief van Instituut EszenzZ. Het heeft als doel hulpvraag en vakkundig therapeutisch aanbod betreffende het onderwerp hooggevoeligheid voor vrijwel alle leeftijden samen te brengen via een website die zich visueel aanpast aan ieder seizoen van het jaar. Tevens bieden we een compleet overzicht van ruim 70 boeken omtrent hooggevoeligheid en lees je interessante artikelen in onze weblog.

We streven ernaar om steeds meer gedegen opgeleide HSP begeleiders, coaches, psychologen en/of therapeuten uit alle provincies van het land weer te geven, teneinde zoveel mogelijk in de gewenste hulpvraag te kunnen voorzien. 

Voor algemene- of specifieke vragen over de inhoud van het therapie aanbod, coaching en andere vormen van begeleidingen, kun je rechtstreeks contact opnemen met de desbetreffende therapeut op de website door eenvoudig op hun link te klikken. 

 
Dia1 2.jpg

Vermeldingen

Ben je professioneel zorgverlener (therapeut, psycholoog, coach e.d.) met hooggevoeligheid als specialisatie en heb je een gedegen opleiding genoten? 

Wil je meer informatie ontvangen over een vermelding van jouw werkzaamheden op onze website? 

Stuur dan een bericht via ons contactformulier