HSP begeleiding Nederland
 
Carme Almarza.jpg

Den Haag- Carme Almarza - Coaching en persoonlijke ontwikkeling: HSP, NLP, Rots & Water

Persoonlijk

Ik ben Carme Almarza, NLP Coach, Sociaal Pedagogisch Hulpverlener, ervaringsdeskundige en gecertificeerd HSP begeleider en Advance Rots&Water trainer. Ik help jou om in je kracht te komen zodat jij de regie over jouw leven weer zelf kunt nemen.

In de loop van mijn carrière heb ik mijn passie gevonden in het coachen en begeleiden van mensen met als uiteindelijke doel: het beste uit de mens te halen. Mensen helpen om vooral weer vertrouwen te krijgen in zichzelf zie ik als een mooie uitdaging. Onze maatschappij met alle (on)mogelijkheden is soms moeilijk te overzien, waardoor wij het spoor bijster kunnen raken. Graag ben ik er om je weer vooruit te helpen, kaders te bieden en overzicht te geven. Samen op weg naar jouw kracht.

In de jaren heb ik veel ervaring opgedaan in het sociale werk: als sociaal pedagogisch hulpverlener voor jongeren en gezinnen, voor mensen met een psychiatrische achtergrond, mensen met verslavingen, voor mensen met andere verstandelijke mogelijkheden, voor ex-gedetineerden en voor personen die extra ondersteuning nodig hebben zoals bij autisme, adhd, etc.

Visie

Mijn visie kan ik heel kort definiëren: ‘Je mag er gewoon zijn, met alles erop en eraan.”

Een mens is uniek en mooi van nature. We zijn geboren en ons leven start. Tijdens onze wandeling door het leven worden we soms door interne en externe factoren van ons pad afgeleid. We raken ons pad kwijt en we voelen ons uit balans. Het mooiste is dat de mens beschikt over voldoende innerlijke mogelijkheden en kracht om dit pad weer te hervinden, of als het nodig is, om een nieuwe pad aan te gaan. Ieder mens doorloopt zijn eigen pad in eigen tempo.

Jij bent degene die deze kracht met alle kwaliteiten die erbij horen, weer kunt hervinden. En ik kan je daarbij begeleiden, zodat je je weer vrij kunt voelen.

Wat zich aandient, mag er gewoon zijn. Je bent goed zoals je bent!

Specialisatie

Ik werk met verschillende coaching vormen, afhankelijk van de hulpvraag/ coaching vraag: het NLP-model, het transactionele analyse, Systemisch Werk, een leergang voor Hoog Sensitieve Personen en het Rots & Water programma. Met deze bijzondere tools help ik jou met:

 • inzicht krijgen in je eigen handelen
 • inzicht krijgen in je denkpatronen
 • inzicht krijgen over je emoties 
 • omzetten belemmerende overtuigingen in verruimende overtuigingen zodat je je vrijer voelt
 • jezelf aannemen zoals je bent
 • balans vinden in jezelf
 • je grenzen aangeven en deze leren bewaken
 • het vergroten van zelfkennis, zelfbewustzijn en zelfvertrouwen
 • je kwaliteiten en talenten ontdekken

Je wordt je bewust van je waarnemingen, gedachtenpatronen en gedrag. Uiteindelijk ben je in staat blijvende veranderingen in je communicatie en gedrag te maken om zo tot betere resultaten te komen. Je leert jezelf kennen, jezelf zijn en sterker in het leven te staan. Een mooie uitdaging.


Zit je vast in gedragspatronen die je belemmeren in het dagelijkse leven?
Lukt het je niet om je doelen te bereiken? Of weet je niet wat je wilt?
Ben je uit balans? Heb je moeite met grenzen stellen of voor jezelf opkomen? Zie je het bos door de bomen niet meer?
Wil je uitzoeken wat is datgene dat voor jou werkt om sterker in je kracht te staan?

Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Kennismakingsgesprek

Een kennismaking duurt uiterlijk een uur. Deze is gratis. Middels deze afspraak kunnen we elkaar beter leren kennen en kun je voelen of het klikt, zowel persoonlijk als op het gebied van werkinhoud. Je krijgt de ruimte om je vragen te stellen en om te vertellen wat je kwijt wilt.

Opleidingen & trainingen

 • SPH Sociaal Pedagogische Hulpverlener
 • Master NLP, Transactionele Analyse. Systemisch werk
 • Opleiding Werken met Opstellingen. 
 • NLP practitioner
 • Gecertificeerd HSP begeleider
 • Access Bar Practitioner. 
 • Advance Rots & Water trainer met specialisaties: schoolbreed, focus op meisjes en vrouwen, autisme spectrum en verstandelijke beperking, fysieke beperking, psychosociale trauma, verstandelijke beperking, werken met gezinnen.
 • Boksend Opvoedend methodiek. 
 • Training SRH methode (Systematisch Rehabilitatiegericht Handelen)
 • Assertiviteitstrainingen voor kinderen & jongeren PrOP model 9 tot 16 jaar
 • Training voorkomen en hanteren van agressie

Lidmaatschap

Aangesloten bij:

 • NVNLP (Nederlandse vereniging NLP)
 • NOBCO ( De Nederlandse Orde van Beroepscoaches)
 • Register GGZ agogen nr 461030578
 • Register SKJ jeugd (nr. 100024261)
 • Het HSPBN (HSP Begeleiders Netwerk Nederland)

Kosten

De prijs bij een individueel traject, per sessie 95,00 euro (inclusief 21% btw).

Vergoedingen

In je kracht is een particulier dienstverlener, de coaching en training van in je kracht wordt niet vergoed door zorgverzekeraars. U ontvangt een gespecificeerde digitale BTW factuur voor eigen administratie. Mogelijk kunt u de kosten aftrekken bij de belastingaangifte. Informeer u vooraf hierna bij de belastingdienst (0800-0543).

In sommige situaties is het mogelijk een persoonsgebonden budget (pgb) bij uw gemeente aan te vragen. Wellicht kan ik u hiermee adviseren en hulp bieden.

Neem contact op met Carme Almarza:

Telefoonnummer: 06-11296977.

Praktijkadres: Vleugels, Elandstraat 77a, Den Haag.

Email: info@injekracht-carme.nl.

Website: www.injekracht-carme.nl.

 
Jacqueline Hartman-Dries.jpg

Den Haag - Jacqueline Hartman-Dries - Gecertificeerd HSP begeleider en Life Coach

Persoonlijk

Mijn naam is Jacqueline Hartman-Dries, eigenaar van Coaching 66 in Den Haag (Ypenburg). Ik ben moeder van een puberzoon en getrouwd. Beide mannen zijn alle dagen behoorlijk druk en het is voor mij best wel een uitdaging om dicht bij mezelf te blijven.

Uit eigen ervaring hoe fijn én moeilijk het leven kan zijn als hooggevoelig persoon. Hoe je zoekt naar evenwicht. Binnen jezelf, in je relatie met anderen en met de buitenwereld. Grenzen stellen binnen mijn gezin is cruciaal. Dat klinkt streng misschien (vond ik zelf in het begin), maar het is pure noodzaak om in m’n kracht te blijven. Ik ben HSP-begeleider en Life Coach en help hooggevoelige personen krachtig(er) in het leven te staan door dicht bij zichzelf te blijven. In balans te komen/blijven met jezelf en je omgeving (werk en privé), door grenzen te leren stellen.

Ben je benieuwd of mijn aanpak bij jou past?
Neem een kijkje op mijn website: www.coaching66.nl.
Daar staat beschreven op welke manier je gecoacht kan worden om je doel te bereiken en ‘lichter’ door het leven te gaan.

Missie

Mijn missie is om zo veel mogelijk HSP's te helpen antwoorden te vinden op hun levensvragen. Met als doel dat zij ervan overtuigd zijn dat hooggevoeligheid een kracht is, die voor je wérkt. Visie HSP’s hebben de neiging om problemen te stapelen en de oplossingen uit het oog te verliezen. Sommigen kunnen wat zwaar op de hand zijn.

Door in te zoemen op de kracht van je sensitiviteit, zal je leren problemen te zien als kadootjes die je verder helpen. Mensen proberen te leren van fouten, en soms duiken ze net zo goed weer een valkuil in. Ook menselijk. En geloof me, ook hierin heb ik voldoende ervaring mee opgedaan 😊.

Specialisatie

Volwassenen vanaf 18 jaar, die in balans willen zijn met zichzelf en hun omgeving (werk en privé) door grenzen (te leren) stellen.

Opleidingen

 • 2016: HSP begeleider, Instituut EszenzZ, certificaat
 • 2014: Life Coach verdiepingscursus, Health Balance, diploma
 • 2013: Life Coach basiscursus, Health Balance, diploma

Lidmaatschap

HSP Begeleiders Netwerk Nederland.

Kennismakingsgesprek

Het kennismakingsgesprek is gratis.
Het is belangrijk dat er van beide kanten een klik is. Coaching kan -op verzoek- na het persoonlijke kennismakingsgesprek ook per telefoon of skype, zodat je binnen de veiligheid van je eigen huis. Dit kan echter niet bij het kennismakingsgesprek.

Kosten

De kosten per coaching gesprek zijn € 80,= (incl BTW).
Als je werkgever de coaching betaalt, dan zijn de kosten € 80,= (ex 22% BTW).

Neem contact op met Jacqueline Hartman-Dries:

Web: www.coaching66.nl.
Telefoon: 06 462 257 89.
Facebook: www.facebook.com/coaching66.

Testimonial

"Bij Jacqueline heb ik een aantal coaching-sessies gevolgd. Een paar voorbeelden van de vragen die ik in gedachten had waren: - Hoe kan ik dichter bij mij gevoel komen? - Hoe kan ik mijn territorium bepalen en beter bewaken? - Hoe kan ik chaotische omgevingen negeren om beter te kunnen focussen? Jacqueline heeft mij heel goed geholpen om inzichten te krijgen en achter de antwoorden te komen. Hierdoor heb ik meer zelfvertrouwen en voel ik me veel sterker. Ze is een ervaringsdeskundige met een professionele aanpak. Wat bij mij vooral is opgevallen is de rust die ze uitstraalt, het wederzijdse vertrouwen dat meteen was ontstaan en haar zeer sterke aanvoelingsvermogen."
 
N.G. Den Haag (2017)