HSP begeleiding Nederland
 
Hilda van Veen.jpg

Alphen aan den Rijn - Hilda van Veen - Natuurgeneeskundig therapeut, gecertificeerd HSP begeleider

Persoonlijk

Het is nog niet zo lang geleden dat ik erkende dat ik hoogsensitief was. Toen dat eenmaal doordrong heb ik de HSP begeleiders training bij Instituut EszenzZ gevolgd. Dat heeft me veel inzichten over het effect van hoogsensitiviteit op mijn leven gegeven. Ik was me nooit bewust dat ik steeds uit mijn lichaam ging. Door heel veel oefenen ben ik nu in mijn lijf, kan ik elk moment goed gronden. En dat geeft me een zeker gevoel.

Wil jij weten of je hoogsensitief bent? Op mijn website vind je de test.  

Mijn eerste helende reis bracht me bij mijn hart. Mijn hart stond niet meer open. Ik was mezelf gaan afschermen. Dat voelde verhard, afgesloten en afgescheiden. In de ‘Kracht van het hart’ zei Gary Zukav: De langste weg is die van je hoofd naar je hart. En dat is zo waar. Ik ben er ook al lang mee bezig. Oude pijn oplossen, voelen wat er is, liefde en licht sturen en je verbinden met het Al.

Contact maken met mijn spirituele begeleiders en communiceren met de onzichtbare wereld, voelt als thuiskomen bij mezelf. Het brengt echt de hemel op aarde. In je lichaam zijn is voorwaarde om contact te kunnen maken met wat er in jou is. Het brengt je in contact met je Zelf, met emoties,  met je hart en het brengt je met beide benen op de grond! 

Wil jij ook weer helemaal in je lichaam komen, dichterbij jezelf, meer liefde voor jezelf ontwikkelen en  je hart gaan volgen?   

Voel jij ook dat dat het belangrijkste is dat je mist in je leven? 

Visie

Mandela zegt dat het de westerse vrouw is die de wereld gaat redden. Wat een uitspraak hé. We hebben een belangrijke taak! Er is dus werk aan de winkel. Wij vrouwen hebben een natuurlijke kwaliteit om het welzijn van anderen te bewaken en om bij te willen dragen aan een betere wereld. De kwaliteit van Zijn, zuiverheid en afstemming, is wat de wereld nodig heeft.

In onze maatschappij die voornamelijk mentaal is en dus op het denken gericht, is het belangrijk dat het gevoel weer mag spreken, dat het samen-zijn weer belangrijker wordt dan de individualiteit.

Materie, geld, eigendommen en meer brengen tot op zekere hoogte geluk. Maar het kan nooit de leegte opvullen wanneer er geen contact is met het hart.

Hoogsensitieve mensen zijn erg gericht op de buitenwereld. Onze zorg voor anderen is heel mooi, maar de liefde en ruimte voor onszelf is vaak afgeknepen. We pikken veel op uit onze omgeving. Dat gaat vaak ten koste van onze levensenergie en focus op wat we zelf willen. Ons hart durft niet meer open te staan. We zijn onbegrepen en voelen ons anders. Dat heeft geleid tot kwetsingen en afsluiten. Het is niet veilig om te zijn wie we zijn, om het wezenlijke in ons te laten zien. 

Hierdoor zijn we het contact met ons hart en lichaam een beetje kwijt  geraakt. Het zachte vrouwelijke is verstopt. We voelen van alles, maar echt contact maken met wat er in onszelf speelt? Laten we elkaar helpen om onze harten weer te openen en de wereld te benaderen met liefde, vergeving en compassie.   

Opleidingen

Mijn eerste opleiding was fysiotherapie (1985). De kennis van het menselijk lichaam is een belangrijke basis. 

Door kinesiologie ben ik fijngevoeliger geworden voor energie. De opleiding tot journeypractitioner (De Helende Reis), gaf me vertrouwen in mijn emoties. Ik leerde dat het essentieel is om juist contact te maken met wat er in je is. Daardoor lossen emoties op en gaat het weer in je stromen. 

Het heeft me jaren gekost voordat ik goed leerde gronden en mijn basis energie kon versterken. 

Sinds 2012 werk ik met Soulhealing. Ik ben gecertificeerd Tao hands practitioner en Soulcommunicator. Ik stem me af op de ziel en krijg door een reading informatie door. Dit geeft verrassende informatie waardoor heling en verandering veel sneller plaatsvinden. Meer weten over Soulhealing? Klik hier.

Werkvormen

Speciaal voor hoogsensitieve vrouwen heb ik 3 pakketten samengesteld. Jij staat hierin centraal en ik gebruik wat nodig is voor het beste resultaat.

1.    Beter voelen sessies

2.    Gronden in het bos

3.    Dichter bij jezelf traject

Een zeer speciale werkvorm is de Tao Kalligrafie

Kennismakingsgesprek

Wil je me eerst beter leren kennen of meer informatie? Maak dan gebruik van een gratis kennismakingsgesprek van 15 minuten via telefoon of skype. 

Mobiel: 0625195267

Liever via skype? Stuur me dan even een mailtje.  

Verzekeraars

Als natuurgeneeskundig therapeut worden mijn consulten deels vergoed indien je een aanvullende verzekering hebt. Kijk van te voren de voorwaarden van jouw verzekering even na. 

Neem contact op met Hilda van Veen:

Website: www.betervoelen.nl
E-mail: contact@betervoelen.nl

Telefoon: 06 25195267