HSP begeleiding Nederland
 
Jeannet Uiterwijk.jpg

Almere - Jeannet Uiterwijk - HSP begeleider, Davis counselor, NLP, dyslexie, ADHD

Persoonlijk

Mijn naam is Jeannet Uiterwijk-Booij, Davis counselor, coach en gecertificeerd HSP begeleider. Ik wil samen met jou kijken naar jouw talenten en deze inzetten zodat je meer rust en ruimte voor jezelf ervaart. 

Visie

Ik ben in 2011 begonnen met de opleiding voor Davis Counselor. Dit deed ik omdat mijn zoon vastliep in het onderwijs. Er kwamen links en rechts testen langs en uiteindelijk heeft hij een dyslexieverklaring gekregen. Zo’n verklaring is leuk, maar helpt hem natuurlijk niet bij het lezen. Naast mijn studie ben ik gaan kijken hoe mijn zoon leerde. Ik zag dat hij een ruime fantasie had en dat hij alles in beelden deed, een echte beelddenker dus. Uiteindelijk ben ik met mijn zoon aan het werk gegaan en ging hij met sprongen vooruit, zijn leesproblemen verdwenen.

Inmiddels heb ik al een aantal jaren mijn praktijk waar ik naast Davis Counselor ook jong volwassenen coach. Door de jaren heen valt het mij op dat bijna iedereen in mijn praktijk ook hoog gevoelig is. Het intakeformulier ziet er op sommige stukken bij iedereen hetzelfde uit. Dit heeft mij aan het denken gezet. Als ik terugkijk naar mijn zoon zie ik een HSP jongen, hij lijkt op zijn moeder. Mijn zoon heeft zelf een manier gevonden om met zijn HSP om te gaan en dat fascineert mij.

Nu ik klaar ben met de opleiding HSP begeleider weet ik wat hij doet. Inmiddels is hij volwassen en kan hij de wereld aan. Ik gun dat meer mensen en met name de jongvolwassenen. Ik wil hen graag begeleiden in dit proces. Ik word gelukkig van het idee dat iemand van 18 jaar sterker in zijn schoenen staat en echt bewust bij zichzelf kan blijven. Er zijn echt teveel jongvolwassenen die met een burn-out thuis zitten of erg somber zijn, dit kan anders! 

Specialisatie

Ik werk met de Davis methode (methode voor behandeling van dyslexie, dyscalculie en AD(H)D), NLP en de leergang HSP. We gaan samen werken aan jouw hulpvraag en misschien komt er wel veel meer moois boven! We kijken samen naar jouw talenten en hoe je deze en je hooggevoeligheid kunt inzetten. We gaan zorgen dat je minder last hebt van prikkels en piekeren. Het gaat erom dat je leert om de juiste keuzes te maken zodat jij je goed voelt en op een goede manier kan omgaan met tegenslagen.

Je kunt bij mij terecht als je last hebt van faalangst, somberheid, concentratieproblemen, dyslexie, dyscalculie, AD(H)D en hooggevoeligheid. 

Kennismakingsgesprek

Wil je meer weten over de aanpak en wat ik voor jou kan betekenen? Kom dan langs voor een gratis kennismakingsgesprek. Op die manier kun je mij leren kennen en jouw vragen stellen. Dit gesprek duurt ongeveer drie kwartier.

Opleidingen & trainingen

  • Davis Counselor
  • NLP practioner (door Joost van der Leij)
  • NLP Master (door Joost van der Leij)
  • NLP kindercoaching (door Kate Benson)
  • Leergang HSP begeleider

Aangesloten bij

  • NLP kring
  • DDA verening van Davis counselors
  • SKJ

Kosten

De prijs van een individueel traject is 90,00 per sessie (incl. 21% btw). Een sessie duurt gemiddeld 1 tot anderhalf uur. 

Vergoedingen

De coaching en trainingen worden niet vergoed door zorgverzekeraars. In enkele gevallen worden de kosten vergoed vanuit een PGB of door de werkgever.

Contact

Wil je meer weten, neem dan contact op met Jeannet Uiterwijk:

Web: www.jeannetuiterwijk.nl.

Mail: info@jeannetuiterwijk.nl.

Telefoonnummer: 06-11480885.