HSP begeleiding Nederland
 
Simone Braam.jpeg

Spanbroek - Simone Braam - HSP Begeleider / Life-Changing Coach , Burn-out, Stressbegeleiding

Persoonlijk

Ik ben Simone (1971), Gecertificeerd HSP begeleider, life-changing coach, RET & REIKI II therapeut en eigenaar van Unique HSP Begeleiding & HSP Kapsalon Pour Femme.

Ik ben hoogsensitief vanaf het eerste uur en daardoor heb ik vanaf jonge leeftijd voor verschillende bewuste en onbewuste uitdagingen gestaan. Door menige tegenslagen te trotseren heb ik geleerd hoe om te gaan met mijn hooggevoeligheid en heb hierdoor mijn eigen innerlijke kracht ontwikkeld.
In mijn werk (28 jaar lang) als stewardess heb ik veel mensen en culturen mogen leren kennen, dit heeft mij als mens enorm verrijkt. Hoogsensitiviteit
wordt in bepaalde delen van de wereld dan ook omarmt als een mooie bruikbare eigenschap, terwijl in de Westerse wereld het vaak als lastig en zweverig wordt gezien. Daar wil ik verandering in brengen en mijn passie is dan ook om jou te begeleiden van last naar kracht en je een mooi leven te gunnen.
Leven zoals het leven bedoeld is, vanuit je gevoel. Niet moeten, maar mogen! Je eigen route lopen vanuit je hart zonder te moeten voldoen aan de
verwachtingen van anderen. Niet meer jezelf verliezen in jouw omgeving. Weg met die nare prikkels en invloeden van buitenaf. Het continue “aanstaan” en je geleefd voelen.

2 jaar geleden heb ik mijn HSP-Kapsalon voor dames geopend. Een kapsalon waar rust, een luisterend oor, een prikkelarme omgeving en de klant centraal
staat. In mijn kapsalon ervaar jij een rustmoment waarbij je mooi, prettig en zelfverzekerder de salon verlaat. Daarna volgde de opleiding voor RET Therapeut en HSP professionele begeleider waarbij ik wederom mooie nieuwe methodes heb ontwikkeld die óók jou kunnen helpen om te gaan met hoogsensitiviteit, burn-out, stress en identiteitsproblemen.

Visie

“Born to be Unique”.
Iedereen heeft het recht om te leven zoals hij/ zij dat wil. Zonder de bewuste en onbewuste invloed van opvoeders, leraren, omgeving en de maatschappij.
Wordt diegene die je altijd al had willen zijn, de unieke versie!


Specialisatie

Ik begeleid mensen die tegen dagelijkse lasten aanlopen en die hierdoor niet het gewenste leven kunnen leiden die ze willen.
Met mijn methode bied ik jou inzicht in je eigen persoonlijkheid zodat je jezelf beter kunt begrijpen en kunt zorgen voor je eigen welzijn. De begeleiding die
ik jou aanbied is afgestemd op jouw behoeften en op jouw tempo.

Blijf jij aanlopen tegen gevoelens van depressie, onvervuld zijn, angst of twijfel?
Komen geluiden, indrukken en beelden hard bij jou binnen?
Moe en overspoeld?
Verlang jij naar meer energie, vrijheid en ontspanning?
Ik wil jou hierbij graag begeleiden en coachen.

Door middel van verschillende werkwijzen, die ik aanpas aan jouw situatie, leer ik jou omgaan met o.a. hoog-sensitiviteit, burn-out, stress, identiteitsproblemen etc.

Voor meer info kijk op mijn website

Kennismakingsgesprek

Het kennismakingsgesprek is gratis en geheel vrijblijvend.

Wil je mij leren kennen, vragen stellen over de begeleiding of weten wat ik voor jou kan betekenen? Kom langs om te ervaren of Unique HSP bij jou past.
Voelt het voor ons beiden goed dan kunnen we op korte termijn starten met de begeleiding.

 

Opleidingen en trainingen

✓ Nederlandse Kappersacademie
✓ REIKI II
✓ Indiase Hoofdmassage
✓ Kosmische Hoofdmassage
✓ RET Therapeut
✓ HSP Professionele Begeleider

 

Lidmaatschap

✓ CAT ( BO nr. 86362022-10-10)
✓ GAT
✓ HSP Begeleiding Nederland

 

Vergoedingen
Begeleiding/ coaching wordt niet vergoed via de zorgverzekeraar. Bij enige twijfel vraag dit na. Sommige bedrijven vergoeden wel een gedeelte in geval
van re-integratie.
 

Kosten
Kennismakingsgesprek: Gratis.
Kosten per sessie: 90,00 euro.

Neem contact op met Simone Braam:

Website: www.uniquehspbegeleiding.nl
Mail: info@uniquehspbegeleiding.nl
Telnr. 06-49285560