HSP begeleiding Nederland
 
Hidde Keijzers.jpeg

Oss - Hidde Keijzers - Gecertificeerd HSP begeleider en bedrijfsadviezen

Persoonlijk

Mijn naam is Hidde Keijzers, ik ben 33 jaar en ik woon en werk vanuit Oss. Ik ben zelf op mijn 18e erachter gekomen dat ik hooggevoelig ben en kwam daardoor in aanraking met Instituut EszenzZ. Nu, ruim 15 jaar later help ik als gecertificeerd HSP begeleider met Gevoelsgoed HSP's en Millennials om balans te vinden/herstellen in privé en werk. Ik geloof dat gevoel de basis mag zijn van de keuzes die we in ons leven maken en wij allemaal diep van binnen voelen wat ons pad kan zijn. 

Werkwijze

HSP begeleiding

In dit traject zijn veiligheid en vertrouwen om jezelf te zijn de basis om op zoek te gaan naar jouw gevoelswereld. Velen van ons hebben het gevoel als copingstechniek onderdrukt en leven voornamelijk vanuit gedachten zoals angst, twijfel of wat anderen denken. Wanneer je in staat bent om dichter bij je gevoel te komen biedt je jezelf de kans om te ontdekken wie je werkelijk bent en wat je energie en vreugde geeft. Het HSP traject start met een vrijblijvend kennismakingsgesprek waarin we kijken of er wederzijds vertrouwen is in een samenwerking. Wanneer we samen besluiten te gaan starten volgt er een intakegesprek.

Het voornaamste doel van dit intakegesprek is het vaststellen van de huidige situatie en het bepalen van jouw persoonlijke doelen. In de volgende sessies wordt er aandacht besteedt aan het denken, het voelen en je zijn. Het resultaat is een vriendelijke en accepterende manier van leven, waarin je ruimte durft te geven aan je gevoel en je hierdoor te laten leiden. 

Bedrijfsleven

Gevoelsgoed heeft als doel om bedrijven sensitiever te maken, daarmee ruimte gevend aan de unieke krachten en talenten die iedere medewerker heeft. In de recente jaren zijn we als samenleving aan het verharden met, in veel gevallen, een harde en zeer eisende bedrijfscultuur. Met mijn ervaring in de zakelijke dienstverlening bied ik bedrijven advies in vitaliteit, motivatiemanagement en leiderschap. Dus mocht je als HSP bij een bedrijf werken dat deze behoeften kent, schroom niet om mijn informatie te delen. Hopelijk heb ik je hiermee een beeld kunnen geven van mij als persoon en het doel van Gevoelsgoed.

Opleidingen en werkervaringen

  • HSP begeleider bij Instituut Eszenzz (2019)
  • Vitaliteitscoach CIVAS (2020)
  • Apple management program (2015)
  • HBO international business and languages (2011)
  • Performance coach (2014-2018)
  • Ervaringsdeskundige 

Specialisaties

HSP / Millennials / Bedrijfsadvies

Kosten

Sessies binnen het HSP traject hebben een duur van 60-90 minuten en kosten 90,00 euro inclusief btw.

Bedrijven: prijs op aanvraag.

Ik hoop snel wat van je te horen als je ook je gevoel het podium wilt bieden dat het verdient.

Kijk voor meer informatie op de website of stel je vragen via social media, whatsapp, email of telefoon.

Neem contact op met Hidde Keijzers:

Website: https://gevoelsgoed.nl
E-mail: hidde@gevoelsgoed.nl
Facebook & instagram: @gevoelsgoed. 
Telefoon & whatsapp: +316 1050 4340. 
Linkedin: linkedin.com/company/gevoelsgoed5/.