HSP begeleiding Nederland
 
Marisa Evelo.png

Leiden – Marisa Evelo - Bewustwording en Groei, HSP psycholoog, Holistisch psycholoog

Persoonlijk

Mijn naam is Marisa Evelo. Vanuit mijn praktijk Asterisa begeleid ik al ruim 20 jaar hooggevoelige mensen en nieuwetijdsmensen bij hun persoonlijke en spirituele ontwikkeling en groei. Ik werk van hart tot hart.

Ik ben holistisch psycholoog, HSP psycholoog, nieuwe tijd psycholoog, en spiritueel psycholoog.

Ik ben hooggevoelig en helder wetend. Ik ben zowel praktisch, nuchter, goed gegrond als ook spiritueel. De meeste mensen ervaren mijn werk als helder, duidelijk, direct en bijzonder.

Direct naar de website: 
www.asterisa.nl.
 

Visie

Voor praktische tools, inzicht, verwerking en diepgaande heling.
Zowel in de praktijk als ook online.

Holistisch psycholoog

Ik werk vanuit een holistisch mensbeeld, waarbij ik open sta voor zowel de mentale, emotionele als ook de fysieke en spirituele aspecten van de mens. Je werkt bij mij dus aan het hele plaatje van je vraagstelling, waarbij je zoveel mogelijk tot aan de oorsprong doorwerkt. 

Holos betekent geheel/ totaal. 

HSP Psycholoog

Dankzij je hooggevoeligheid krijg je als HSP veel informatie die vaak heel handig is, maar die je soms ook overspoelt. Dit kan leiden tot veel plezier en een groot geluk, maar ook tot overprikkeling, onzekerheid, overspannenheid, burn-out, depressie, angststoornissen etc.

Afhankelijk van je hulpvraag werk je aan inzicht in en een goed omgaan met je hooggevoeligheid, en/ of thema’s die in jouw leven spelen zoals werken aan zelfliefde zelfwaardering zelfvertrouwen herstellen van een burn-out, etc.

De begeleiding bestaat uit een voor jou specifieke en passende combinatie van elementen zoals het leren van praktische tools, het aanreiken van inzichten, verwerking, heling, gesprekken over zingeving en levenslessen.

Gaandeweg wen je eraan steeds bewuster naar jezelf en het leven te kijken, jezelf vragen te stellen, patronen te onderkennen, keuzes te maken en jezelf te veranderen. Kortom: vanuit rust en liefde jezelf te zijn en je hooggevoeligheid te omarmen als een unieke kwaliteit, als een prachtig talent.

Kennismakingsgesprek

Het gratis kennismakingsgesprek kan plaatsvinden in zowel de praktijk als online. Net als de consulten. 

Meld je aan via het contactformulier van mijn website of bel: 0620120700.

Je bent van harte welkom.

Zelf aan de slag

Naast individuele begeleiding kun je op mijn website zelf aan de slag met online trainingen en (gratis) webinars, en kun je meedoen aan een tweetal online leergangen zoals De Nieuwe Aarde Mens. 
Ook kun je op mijn website diverse artikelen lezen die in het verleden zijn gepubliceerd op de website Nieuwetijdskind en in het tijdschrift Spiegelbeeld.


Vergoeding

De consulten worden uitgeschreven als psychosociale therapie en worden mogelijk vergoed vanuit je aanvullende zorgverzekering onder de categorie alternatieve/ complementaire zorg. Meer informatie hierover vind je op mijn website.

Informatie op de website 

Begeleiding bij hooggevoeligheid.

Holistische psychologische zorg

Bekijk de reviews.

Begeleiding bij een burn-out

Begeleiding de nieuwe mens

Actuele tarieven

Informatie over vergoeding.

 

Neem contact op met Marisa:

Voor vragen of het maken van een afspraak kun je mij bellen via: 06-20120700, 
of stuur mij een berichtje via het contactformulier

Ik werk zowel vanuit de praktijk (Leiden) als online. Net wat jij wilt.

Website: www.asterisa.nl