HSP begeleiding Nederland
 
Marielle van Duijnhoven.JPG

Boekel - Marielle van Duijnhoven - HSP begeleiding voor individuen, ondernemers en professionals

Persoonlijk

Mijn naam is Marielle van Duijnhoven (1974). Ik ben eigenaar, coach en trainer bij The Sensitive Way. Na mijn opleiding Personeel en Organisatie werkte ik lang als re-integratieconsulent. Persoonlijke groei stond altijd hoog op mijn interesselijst waardoor ik me steeds meer in coaching ging verdiepen. Sinds 2015 ben ik als zelfstandige werkzaam en begeleid ik met heel veel plezier en overgave extraverte, gedreven sensitieve mensen. In 2018 ging mijn eigen theatervoorstelling Doorzon in première, over mijn zoektocht in het leven als sensitief mens.

Visie

Ik geef temperamentvolle gevoelsmensen, sensitieve bikkels en extraverte sensitivo’s een podium. Om hun “te” te vieren, zodat ze de moed vinden om de wereld een beetje mooier te maken en vooral om daar zelf vol overgave van te genieten. Zoals het bedoeld is.

Ik geloof niet in “de” hoogsensitieve persoon, hoewel ik me realiseer dat het vinden van herkenning in een aantal algemeenheden heel fijn is. Als sensitief, extravert mens heb je, meer dan anderen, jouw eigen weg te zoeken. Jouw eigen, unieke gebruiksaanwijzing te leren kennen of schrijven. 

Vaak hou je hierin vooral jezelf tegen. Hoorde of voelde je te vaak reactie op jouw “TE”. TE aanwezig, TE besluiteloos, TE stil, TE uitbundig, TE verlegen, Te intens, TE moeilijk, TE emotioneel, TE …. Maar wat als die “TE” nu juist tot jouw kern, tot jouw kwaliteit behoort? Wat als jij er eens van uitgaat dat je niet gemaakt, opgelapt of hersteld hoeft te worden. Wat als jij er nu eens van uit gaat dat je al goed bent precies zoals je nu bent? Wat zou je dan wensen voor jezelf? 

Je hoeft niet meer van jezelf te leren houden of jezelf in het licht te zetten. Je mag ontdekken wat jouw unieke, persoonlijke handleiding is zodat je vanzelf goede keuzes voor jezelf maakt. En je leert beseffen dat, als dat even niet lukt of anderen begrijpen je niet, dat je dan nog steeds oké bent. 

Opleidingen

Na een HBO opleiding Personeel en Organisatie en een groot aantal coachopleidingen, waaronder individuele coaching, NLP, Life Design, mindfulness en hooggevoeligheid & ondernemerschap  volgde ik de Moed om te Falen training en de post-HBO opleiding Psychologie van Hooggevoeligheid bij Gave Mensen. 

Specialisatie

Ik begeleid stoere sensitieve ondernemers, gevoelige temperamentvolle professionals en andere voorzichtige durfals die de wereld een beetje mooier willen maken. Ik zoek met hen naar waar ze zichzelf tegenhouden en help hen de moed te vinden om juist die kanten van zichzelf te vieren en te durven laten zien. Ik werk, naast coachgesprekken, veel met creatieve, improvisatie- en theatertechnieken. Omdat mijn klanten het niet alleen willen begrijpen, maar vooral willen voelen en doorleven. 

In de COURAGE CLUB workshop geef ik je een leeg podium om  te ontdekken en ervaren zonder dat er iets van afhangt. Waar niets gek of “te” is. Waar alles mogelijk is en niets hoeft. Met kleine bewuste acties, zodat je opmerkzaamheid traint en leert te ontspannen bij die ongemakkelijke sensaties. Toegespitst op het versterken van ieders unieke sensitieve kwaliteit, in plaats van de gevolgen met lapmiddelen aan te pakken.

In de individuele coaching van YOUR SENSITIVE WAY werk ik zoveel mogelijk op maat met een minimale begeleiding van 3 maanden. Ik help je om veerkracht te ontwikkelen. Om met passende stappen, aan te gaan waar je liever van weg blijft. Ik help je jouw lefspieren te trainen. Niet met opgepompte anabole-spieren en een hoop bravoure. Wel met kleine passende stapjes zodat je dicht bij jezelf blijft en oefent wanneer er niets vanaf hangt. Want juist door het aan je gaan wat je ècht spannend vindt ervaar je in meer speelruimte en vrijheid.

Neem contact op met Marielle van Duijnhoven:

Wil je een vraag stellen, kennismaken of onderzoeken wat ik voor je kan betekenen? Kijk dan op www.thesensitiveway.com. Daar vind je ook mijn gratis e-book over sensitief en extravert zijn.