HSP begeleiding Nederland
 
Irene Haarmans.jpg

Maasbommel - Irene Haarmans - HSP begeleider, bewustwording, Nei coach en dōTERRA specialist

Persoonlijk

Mijn naam is Irene Haarmans en mijn bewust- en welzijnspraktijk ‘Met Irene’is ontstaan vanuit het verlangen anderen net zo’n authentiek en vrij leven te gunnen als ik zelf inmiddels heb. Jarenlang heb ik geworsteld met mijn gevoel van anders-zijn en heb ik mij in allerlei bochten gewrongen om mij aan te passen. Hierdoor was ik mijn basis volledig uit het oog verloren. Na mijn HSP-opleiding aan het instituut EszenzZ is daar verandering in gekomen en kan ik nu zeggen dat ik teruggekeerd ben naar mijn oorspronkelijke persoonlijkheid en het gevoel van totale vrijheid in denken en doen ervaar. 

Visie

Door mijn eigen levenslessenen door ervaringen in mijn praktijk heb ik gemerkt dat een combinatie van meerdere methodes erg goed werkt. Ik combineer drie methodes: HSP-begeleiding/Bewustwordingscoaching, energetisch meten/NEI Coaching en het inzetten van olie-therapie/essentiële oliën. 

Ik noem dit mijn ‘welzijnsdriehoek’.

Werkwijze

HSP-begeleiding & Bewustwordingscoaching

Tijdens mijn begeleiding/coaching leer ik je om de onrust in je hoofd op te heffen, kwellende vraagstukken uit het heden en/of verleden uit je leven te laten verdwijnen en een gezonde, heldere blik op de toekomst te hebben. Daardoor ga je meer vertrouwen op je intuïtie en keer je terug naar wie je eigenlijk bent. 

Energetisch meten/NEI Coach

Ik maak gebruik van de ‘biotensor’ als instrument om energetisch af te stemmen op je onderbewustzijn. Hierdoor kunnen we samen uitvinden tegen welke obstakels je aanloopt in het dagelijks leven en kunnen deze verwerkt worden zodat je vrij bent om het leven te leven dat je wenst. 

Olie-therapie/essentiële oliën

Door het inzetten van de hoogwaardige, 100% natuurlijke, essentiële oliën van het merk dōTERRAwerk je structureel aan het verbeteren van je fysieke, mentale en emotionele gezondheid. De oliën ondersteunen je op een zachte manier tijdens je transformatieproces en dragen enorm bij aan een positieve gemoedstoestand.

Opleidingen

Ik ben gecertificeerd HSP-begeleider en ik volg momenteelde NEI Coach Opleiding; de opleiding is in november 2019 afgerond. Deze mixvan scholing, mijn persoonlijke ervaringen en daarnaast het bijwonen van vele workshops, lezingen, trainingen en masterclasses maken dat ik je een enorme dosis handvatten kan aanbieden om je leven weer helemaal op orde te krijgen.

Werkwijze

Ik werk op basis van wederzijds respect en vertrouwen. Als het van beide kanten goed voelt stemmen we samen de begeleiding af op jouw wensen en mogelijkheden. 

Neem contact op met Irene Haarmans:

Voor tarieven en uitgebreidere informatie verwijs ik graag naar mijn website www.metirene.nl.  Heb je vragen, neem dan contact met mij op door een e-mail te sturen naar hsp@metirene.nl of door te bellen naar:
06 – 53 58 83 96.

Veel liefs van Irene,

Bewust- en welzijnspraktijk ‘Met Irene’

 

Welzijnsdriehoek

Welzijnsdriehoek.png