HSP begeleiding Nederland
 
Irene Haarmans.jpg

Maasbommel - Irene Haarmans - HSP begeleider, bewustwording, Nei coach en dōTERRA specialist

Persoonlijk

Mijn naam is Irene Haarmans en mijn bewust- en welzijnspraktijk ‘Met Irene’ is ontstaan vanuit het verlangen anderen net zo’n authentiek en vrij leven te gunnen als ik zelf inmiddels heb. Het grootste deel van mijn leven heb ik geworsteld met mijn gevoel van anders-zijn en heb ik mij in allerlei bochten gewrongen om mij aan te passen. Hierdoor was ik mijn basis volledig uit het oog verloren. Na mijn HSP-opleiding aan het instituut EszenzZ is daar verandering in gekomen en kan ik nu zeggen dat ik teruggekeerd ben naar mijn oorspronkelijke persoonlijkheid en het gevoel van totale vrijheid in denken en doen ervaar. 

Visie

Wij bevinden ons in een transitie periode van de 3enaar de 5edimensie. Een intense periode waarin we uitgenodigd worden onze patronen en denkwijze nader te bekijken. Hoogsensitiviteit speelt daarin een belangrijke rol. Door onze hoogsensitiviteit als gave te leren ervaren dragen wij een steentje bij aan een zachte overgang naar de dimensie van liefde. 

Werkwijze

HSP-begeleiding & Bewustwordingscoaching

Tijdens mijn begeleiding/coaching leer ik je om de onrust in je hoofd op te heffen, kwellende vraagstukken uit het heden en/of verleden uit je leven te laten verdwijnen en een gezonde, heldere blik op de toekomst te hebben. Daardoor ga je meer vertrouwen op je intuïtie en keer je terug naar wie je eigenlijk bent. 

Energetisch meten/NEI Coaching

Ik maak gebruik van de ‘biotensor’ als instrument om energetisch af te stemmen op je onderbewustzijn. Hierdoor kunnen we samen uitvinden tegen welke obstakels je aanloopt in het dagelijks leven en kunnen deze verwerkt worden zodat je vrij bent om het leven te leven dat je wenst.  

Olie-therapie/essentiële oliën

Door het inzetten van hoogwaardige, 100% natuurlijke, essentiële oliën werk je structureel aan het ondersteunen van je fysieke, mentale en emotionele gezondheid.

Opleidingen

Ik ben gecertificeerd HSP-begeleider en ik gediplomeerd  NEI Coach. Deze mix van scholing, mijn persoonlijke ervaringen en daarnaast het bijwonen van vele workshops, lezingen, trainingen en masterclasses maken dat ik je een enorme dosis handvatten kan aanbieden.

Werkwijze

Ik werk op basis van wederzijds respect en vertrouwen.  Van jou vraag ik toewijding en een enorme wil te veranderen. Als het van beide kanten goed voelt, bied ik jou de begeleiding die je nodig hebt. 

Neem contact op met Irene Haarmans:

Voor tarieven en uitgebreidere informatie verwijs ik graag naar mijn website www.metirene.nl.  Heb je vragen, neem dan contact met mij op door een e-mail te sturen naar irenehaarmans@metirene.nl of door te bellen naar:
06 – 53 58 83 96.

Veel liefs van Irene,

Bewust- en welzijnspraktijk ‘Met Irene’