HSP begeleiding Nederland
 
Jim Landman.jpg

Amsterdam - Jim Landman - Hooggevoeligheid, grenzen, stress en burn-out

Persoonlijk

Mijn naam is Jim Landman, ik ben gecertificeerd begeleider en expert op het gebied van (hoog)gevoeligheid. Ik heb mijn jarenlange ervaring als coach gecombineerd met mijn kennis over gevoeligheid. Hierdoor ben ik in staat om omgaan met gevoeligheid goed te vertalen naar praktische en dagelijkse situaties. Daarnaast heb ik een methode ontwikkeld die actief de onderwerpen ontspanning, aarden, emoties, grenzen (energieke, energetische, lichamelijke en persoonlijke), zelfliefde en innerlijke kracht behandeld. Ik verzorg individuele begeleiding, lezingen, seminars en workshops door Nederland en België.

Specialisatie

In de gevoeligheidsbegeleiding gaat het over jou goed leren omgaan met je (hoog)gevoeligheid. Ik kan je helpen bij het creëren van ontspanning, meer rust in je hoofd, weerbaar zijn voor prikkels, duidelijk voelen wat van jou en de ander is, het krijgen van meer energie, (gevoelsmatig) weten welke keuzes je wilt maken in je leven, liefdevol en zelfverzekerd voor jezelf opkomen en het ontwikkelen van je innerlijke kracht. Ik kan je begeleiden bij ontspannen, aarden, omgaan met eigen emoties en gevoelens, beschermd blijven voor emoties, gevoelens en energieën vanuit de buitenwereld, het ervaren en voelen van zelfliefde en het toestaan om jezelf te zijn.

Opleidingen

  • Leergang HSP begeleider 
  • Coaching bij hooggevoeligheid 
  • Mentale Weerbaarheid 
  • Coaching & Counseling

Over de begeleiding

Je begint eerst met een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Je kunt je verhaal delen en je krijgt uitleg over de begeleiding. Zo krijg je een goede indruk van de mogelijkheden.

Als het goed voelt maak je een intakegesprek. We kijken hoe jij je gevoeligheid ervaart en welke klachten je hebt. We bespreken jouw gewenste doelen en gaan samen aan de slag met jouw gevoeligheid.

Vervolgens beginnen we met jouw persoonlijke begeleiding. De sessies zijn erop gericht om jou te leren omgaan met je gevoeligheid. Door oefeningen leer jij hoe je bepaalde dingen in jouw leven blijvend kunt veranderen zodat jij je goed gaat voelen.

Tussen elke 4 sessies is een klein evaluatiemoment. Zo weet je altijd waar je aan toe bent en houdt je overzicht over jouw persoonlijke ontwikkelingen en behaalde doelen.

Kosten

Tijdens de begeleiding is er ruime aandacht voor jou en het opnieuw ervaren je gevoeligheid. Begrijpen én voelen wat er behandeld wordt is het uitgangspunt. Dit draagt bij aan een effectieve vooruitgang zodat jij goed leert omgaan met je gevoeligheid. Gemiddeld duurt een sessie 60 minuten.

Het tarief van een sessie is €95,00 inclusief btw.
De frequentie tussen elke sessie is 2 weken.

De begeleiding valt onder alternatieve geneeswijzen en wordt niet vergoed door de zorgverzekering.

Neem contact op met Jim Landman: 

Jim Landman 
Website: www.gevoeligzijn.nl 
Email: info@gevoeligzijn.nl 

Heb je nog een vraag? Of wil jij je aanmelden voor de begeleiding? Stuur dan een email met je naam én telefoonnummer. Dan neemt Jim telefonisch contact met je op.