HSP begeleiding Nederland
 
HSP coach Maaike Kruijsen - profielfoto.jpg

Boskoop - Maaike Kruijsen - HSP coach en counselor, hoogbegaafdheid, HSS, KOPP

Persoonlijk

Mijn naam is Maaike Kruijsen gediplomeerd HSP coach/counselor, gespecialiseerd in:

HSP-HSS (extraverte, prikkelzoekende HSP),
HSP in combinatie met hoogbegaafdheid en HSP met een KOPP achtergrond.

Een klankbord om gehoord, gezien en begrepen te kunnen worden als hoogsensitief mens was een van de drijfveren waarop ik mijn HSP coaching praktijk jaren geleden gestart ben. 

Dit rolde als vanzelf uit een zoektocht naar mijn eigen bescheiden sensitieve aard aan de ene kant en mijn enthousiaste extraverte aard aan de andere kant. 

Het afstemmen van een balans tussen voldoende rust & stilte (HSP) en genoeg prikkels (HSS) is daarbij iets wat mij zelf dagelijks scherp houdt.

Visie

Heb je vooral last van je hoogsensitiviteit en zou je graag meer relaxed in het leven willen staan? Ik begeleid je graag naar een fijn & ontspannen leven waarbij jouw sensitiviteit als kwaliteit zichtbaar wordt.

In een coachingstraject leer je beter omgaan met je hoogsensitiviteit. Zoals meer rekening houden met je sensitieve eigenschap, het beter aanvoelen & stellen van grenzen en het vinden van jouw specifieke energiebalans.

 • Je leert jezelf beter kennen.
 • Je krijgt meer zicht op je talenten.
 • Je leert je valkuilen licht en elegant te hanteren.
 • Jij bepaalt de route en het tempo. 

Mijn rol als coach/counselor hierin is een stukje mee te wandelen op je pad en je te motiveren om alles uit jezelf te halen. Samen kijken we naar jouw mogelijkheden en hoe je deze het beste kunt inzetten. Zodat je op jouw manier vanuit een ontspannen wijze, energieker met je hoogsensitiviteit kunt leven. Mijn aanpak is down-to-earth, open en met een vleugje humor. 

Specialisatie

HSP begeleiding op maat via een face-to-face of telefonisch coachingstraject voor HSP,  HSP/HSS, HSP/hoogbegaafdheid en HSP met een KOPP achtergrond (kind van ouder met psychische problemen).

Opleidingen

 • Academie voor Coaching en Counselling 1
 • Academie voor Coaching en Counselling 2 Specialisatie Hooggevoeligheid
 • HSP voor professionals
 • ACT, Acceptance and Commitment Therapy
 • Polyvagaaltheorie

Lidmaatschap

HSP coach Maaike Kruijsen is aangesloten bij:

 • Coachfinder
 • KOPP-kind.nl
 • HSP begeleiding Nederland

Kosten

Tarieven voor particulieren: het intakegesprek kost €150,- en duurt 1 ½ uur. De vervolggesprekken kosten €120,-. 
Voor ZZP’ers en trajecten via bedrijven in het kader van persoonlijke ontwikkeling gelden andere tarieven, je kunt deze hier vinden.

Kennismakingsgesprek

Een coachingstraject start met een uitgebreid intakegesprek waarin we je hulpvraag bekijken, de uitgebreide HSP test doornemen en ik je vertel wat ik je kan bieden. Naar aanleiding daarvan bepalen we samen of we het traject aangaan. Het intakegesprek kost €150,-. Mocht je mij eerst even kort willen spreken dan is er een optie voor een gratis kort telefonisch kennismakingsgesprek van 15 minuten.

Neem contact op met Maaike Kruijsen:

Wil je graag aan de slag met je hoogsensitiviteit, KOPP jeugd en/of het ‘anders zijn’ door je  hoogbegaafdheid? Maak dan een afspraak, ik ga graag samen met je aan de slag! 

Stuur dan een mail.

HSP tips en meer informatie over mijn werkwijze vind je hier:  https://hspcoachmaaike.nl.

Social Media

Pinterest

Instagram

Facebook