HSP begeleiding Nederland
 
Sabrina Janssen.jpg

Amersfoort - Sabrina Janssen - HSP begeleider, talentencoach, intuïtieve ontwikkeling

Persoonlijk

Mijn naam is Sabrina Janssen.

Ik hou van verbinding, geluk, openheid en authenticiteit in het leven.

Ik ben een gecertificeerd coach, begeleider en ervaringsdeskundige met een open en intuïtief hart, integer, rustig en ik breng een frisse energie.

Ik werk graag met mensen en organisaties die groei en ontwikkeling belangrijk vinden, die net als ik ook graag het beste uit zichzelf halen. Mensen maken het verschil, wanneer zij in hun kracht staan.

Visie

Ik geloof dat je moet blijven leren en ontdekken om dichterbij jezelf te komen. 

Wanneer je jouw unieke talenten en gaven werkelijk kent, kun je jouw (levens)missie ontdekken. Want wat bij jou past, geeft jou voldoening.  

Iedereen wordt geboren met een palet vol gaven en talenten, maar je hebt ze niet zomaar. Sommige ontdek je al vroeg in je leven en anderen wat later. Sommige talenten zijn meteen compleet tot je beschikking en anderen moeten nog wat ontwikkeld worden. Je ontdekt in je leven dat je bepaalde dingen makkelijk kunt, ze gaan je goed af zonder al te veel inspanning en je lijkt ze als vanzelf te kunnen. Dat zijn talenten. Iedereen waardeert je erom, terwijl je zelf denkt dat het heel gewoon is. 

Alleen tijdens ons leven op aarde, waar we vaak te maken krijgen met de uitdaging tussen het behouden van je authentieke zelf, je gevoeligheid, je ervaringen, conditioneringen en de meningen van anderen, kun je het contact met jezelf en daarmee je talenten verliezen. Tenminste, de gevoelswaarde ervan, want je talenten blijven altijd bij je. Het is alleen aan jou de keus of je ze de aandacht geeft die ze verdienen! 

Ik kan het je van harte aanbevelen, want door mijn eigen talenten te (her)ontdekken en in het licht te zetten, ontstond er weer focus, balans, energie en vreugde in mijn dagelijks leven.

Werkwijze

Ik werk vanuit mijn persoonlijke waarden:

Speels ontdekken

De dingen leren en ontdekken in het leven hoeft niet zwaar te zijn. Ik realiseer samen met jou spelenderwijs inzicht in datgene wat je verder brengt. 

De bijzonder krachtige coaching stool ”Het Talentenspel”, gebaseerd op de reis van de held(in), gaat over je eigen verantwoordelijkheid nemen als volwassene op alle vlakken, in je eigen kracht gaan staan, je shit opruimen en (zelf)vertrouwen opbouwen.  

Het zorgt ervoor dat je zelf veel makkelijker en intuïtiever kan toewerken naar jouw unieke talenten met een archetypische betekenis. 

Bewust inzicht

Deze bijzonder krachtige coaching tool in combinatie met mijn coaching en begeleiding zorgen ervoor dat je niet alleen inzicht krijgt in jouw unieke talenten met een archetypische betekenis en (levens)missie, maar ik help je ook om te verdiepen en te verankeren. Je moet je eigen talenten écht begrijpen en kunnen toepassen om ernaar te leven.

Openheid & veiligheid

Ik hou van écht contact en verbinding. Als je zelfwaarde voelt, mag je kwetsbaar zijn. Je kan en mag jezelf laten zien. In mijn trajecten draag ik zorg voor een veilige omgeving. Dit is voor mij de basis om aan de klanten die bij mij komen, te geven.

Specialisatie

Het is mijn kracht om mensen te lezen, in te voelen en de juiste vragen te stellen. Mijn intuïtie is mijn krachtige tool geworden. Ik help jou om vanuit een zoekende, onzekere en overprikkelde situatie te komen naar inzicht. Inzicht in wat je te doen hebt en niet je hoofd ‘’uit te leven’’, zodat je jouw unieke talenten met een archetypische betekenis, jouw blauwdruk met de daarbij behorende gaven en kwaliteiten in het licht gaat zetten en moeiteloos jezelf kunt ZIJN. Dat je gaat leven en creëren vanuit JOUW ware ZELF, dat je gaat doen waarvoor je hier gekomen bent. 

Door het leren bewust te worden en accepteren van je gevoeligheid, kun je wat je eerst als een last ervaarde een mooie kwaliteit maken. Je gevoeligheid als talent inzetten. Het is daarom belangrijk aandacht te besteden aan jouw ‘’binnenwereld’’, je grenzen te stellen, jouw unieke talenten met een archetypische betekenis te (her)ontdekken, je innerlijke kracht te versterken en een juiste balans te vinden tussen activiteit en rust. 

Opleidingen

  • HBO Maatschappelijk werk en Dienstverlening
  • Intuïtieve ontwikkeling
  • Reiki 1een 2egraad
  • Innerlijk kind werk
  • Gecertificeerd Talentencoach
  • Gecertificeerd HSP begeleider
  • Geweldloze communicatie
  • Bewustzijnsontwikkeling

Kosten

Ik bied verschillende trajecten aan met pakketprijzen op aanvraag.

Neem contact op met Sabrina Janssen:

Website: www.sabrinajanssen.nl.

E-mail: info@sabrinajanssen.nl.

Telefoon: 06-14274975.