HSP begeleiding Nederland
 
Chantal Kas.jpg

Amersfoort - Chantal Kas - HSP begeleider, maatschappelijk werker, NLP master

Chantal is gecertificeerd HSP begeleider, maatschappelijk werker, NLP master en MatriXcoach. Doelgroep: jongeren vanaf 15 jaar en volwassenen.

                                                                 Website: www.zensitief-hsp.nl

 
Roos Evers.jpg

Amersfoort - Roos Evers - gecertificeerd HSP begeleider, psychodynamische therapie, mindfulness

Roos Evers - reiZen naar Zijn

Gecertificeerd HSP begeleider, psychodynamische therapie, mindfulness, ervaring autisme, Reiki. Doelgroep: vanaf 8 jaar.

Website: www.reizennaarzijn.nl  (uitgebreid profiel volgt)

 

 
Sabrina Janssen.png

Amersfoort - Sabrina Janssen - HSP begeleider, talentencoach, intuïtieve ontwikkeling

Persoonlijk

Mijn naam is Sabrina Janssen.

Ik hou van verbinding, geluk, openheid en authenticiteit in het leven. Ik ben een gecertificeerd HSP begeleider, talentencoach en ervaringsdeskundige. Ik ben iemand met een open en intuïtief hart, integer, rustig en ik breng een frisse energie.

Ik werk graag met mensen en organisaties die groei en ontwikkeling belangrijk vinden, die net als ik ook graag het beste uit zichzelf halen. Mensen maken het verschil, wanneer zij in hun kracht staan.

Visie

Ik geloof dat je moet blijven leren en ontdekken om dichterbij jezelf te komen. Wanneer je jouw talenten werkelijk kent, kun je jouw (levens)missie ontdekken.  Want wat bij jou past, geeft jou voldoening. 

Iedereen wordt geboren met een bord vol talenten, maar je hebt ze niet zomaar. Sommige talenten ontdek je al vroeg in je leven en anderen wat later. Sommige talenten zijn meteen compleet tot je beschikking en anderen moeten nog wat ontwikkeld worden. Je ontdekt in je leven dat je bepaalde dingen makkelijk kunt, ze gaan je goed af zonder al te veel inspanning en je lijkt ze als vanzelf te kunnen. Dat zijn talenten. Iedereen waardeert je erom, terwijl je zelf denkt dat het heel gewoon is.

Alleen tijdens ons leven op aarde, waar we vaak te maken krijgen met de uitdaging tussen het behouden van je authentieke zelf, je gevoeligheid, je ervaringen, conditioneringen en de meningen van anderen, kun je het contact met jezelf en daarmee je talenten verliezen. Tenminste, de gevoelswaarde ervan, want je talenten blijven altijd bij je. Het is alleen aan jou de keus of je ze de aandacht geeft die ze verdienen!

Ik kan het je van harte aanbevelen, want door mijn eigen talenten te (her)ontdekken, kreeg ik mezelf weer in-zicht, waardoor er weer richting, balans, energie en vreugde ontstond in mijn dagelijks leven.

Werkwijze

Ik werk vanuit mijn persoonlijke waarden:

Speels ontdekken

De dingen leren en ontdekken in het leven hoeft niet zwaar te zijn. Ik realiseer samen met jou spelenderwijs inzicht in datgene wat je verder brengt. De bijzonder krachtige en creatieve methode ”het Talentenspel” in combinatie met HSP, zorgt ervoor dat je zelf veel makkelijker en intuïtiever kan toewerken naar jouw unieke talenten. Speels ontdekken is leuker, dan alleen ontdekken.

Bewust inzicht

Deze bijzonder krachtige en creatieve methode en mijn coaching zorgen ervoor dat je niet alleen inzicht krijgt in jouw talenten en levensmissie (focus), maar ik help je ook om het te verankeren. Je moet je eigen talenten écht begrijpen en kunnen toepassen om ernaar te leven. Dit is een verdieping op alleen je talenten ontdekken. 

Openheid & veiligheid

Ik hou van écht contact en verbinding. Als je zelfwaarde voelt, mag je kwetsbaar zijn. Je kan en mag jezelf laten zien. In mijn trajecten draag ik zorg voor een veilige omgeving. Dit is voor mij de basis om aan de klanten die bij mij komen, te geven.

Specialisatie

Het is mijn kracht om mensen te lezen, in te voelen en de juiste vragen te stellen. Mijn intuïtie is mijn krachtige tool geworden. Ik help jou om vanuit een zoekende, onzekere en overprikkelde situatie te komen naar inzicht. Inzicht in wat je te doen hebt en niet je hoofd ‘’uit te leven’’, zodat je jouw talenten en kwaliteiten in het zicht gaat zetten en moeiteloos jezelf kunt zijn met volle hartkracht. 

Door het leren bewust te worden en accepteren van je hooggevoeligheid, kun je wat je eerst als een last ervaarde een mooie kwaliteit maken. Het is daarom belangrijk aandacht te besteden aan jouw ‘’binnenwereld’’, je grenzen te stellen, jouw unieke en ”eigen wijze” talenten te ontdekken, je innerlijke kracht te versterken en een juiste balans te vinden tussen activiteit en rust. 

Hiervoor heb ik een speciaal traject ontwikkeld ‘’HSP in je kracht met het Talentenspel’’.

Opleidingen

  • HBO Maatschappelijk werk en Dienstverlening
  • Intuïtieve ontwikkeling
  • Reiki 1e en 2e graad
  • Innerlijk kind werk
  • Talentencoach
  • Gecertificeerd HSP begeleider
  • Autisme spectrum stoornis
  • Geweldloze communicatie 

Kosten

Omdat het ‘’HSP in je kracht met het Talentenspel’’ een traject is wat bestaat uit meerdere sessies, werk ik met pakketprijzen op aanvraag.

Neem contact op met Sabrina Janssen:

Website: www.jouweigenwijzeweg.nu.

E-mail: sabrina@jouweigenwijzeweg.nu.