HSP begeleiding Nederland
 

In leven Zijn

425414.jpg

Een boom is het leven. Het groeit vanzelf en uit zijn pracht in de wereld. Zonder enige weerstand.

Een maan is het leven. Het draait vanzelf om haar planeet en lijkt haar natuurlijkerwijs trouw te zijn. Zonder enige weerstand.

Een kitten is het leven. De onschuld groeit vanzelf en zal uiting geven aan het ‘kat-zijn’ in wording. Zonder enige weerstand.

Een steen is het leven. Het creëert zichzelf als vanzelf, van een afstand schijnbaar onaangeroerd, maar beïnvloed door alle omstandigheden. Zonder enige weerstand.

Een bloem is het leven. Het toont zichzelf en vanzelf. Haar eigen schoonheid niet kennende maar overtuigend in volheid geopend. Zonder enige weerstand.

Een leeuw is het leven. Het jaagt vanzelf en het leven dat het is, zorgt voor de natuurlijke balans. Zonder enige weerstand.

Jij bent het leven. Jij bent de natuur dat ook vanzelf gaat in en door de vorm die je bent. Jij bent zelf ook het leven in actie. Het wonder en de schoonheid in alle facetten die deze vorm bevat. Uniek en open in volheid. In liefde zoekend naar eenheid. In creatie een schepper wordende. De totale uiting van het leven zelf, slechts en alleen maar denkende er los van te staan.

Aanschouw en kus de weerstand en het leven zal jou leven zoals je bent. Dat maakt je vrij in wie je bent.

Wees een bloem.

Uit: Zijnspiraties

 Terug
Geplaatst: 24-06-2017 13:40:06

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Reactieformulier