HSP begeleiding Nederland
 
Jacqueline Verhaegh.jpg

Slijk-Ewijk/Overbetuwe – Jacqueline Verhaegh – HSP coach, NEI master therapeut, Systemisch werk

Persoonlijk

Ik ben coach, trainer, auteur en eigenaar van mijn praktijk Integrale Coaching & Therapie Jacqueline Verhaegh.
Op mijn pad heb ik voor verschillende uitdagingen gestaan, zoals verlies, depressie en fysieke pijn. Maar juist door deze uitdagingen ben ik nu, wie ik ben en heb ik lasten kunnen transformeren naar innerlijke kracht.
Ik gun iedereen een transformatie naar z’n beste zelf. En in dat proces kan ik een aantal keer of een tijdje met je meelopen.

Visie

Iedereen heeft kwaliteiten en talenten. Soms kan je ze niet volledig benutten omdat er een schaduw over heen hangt. Ik ben ervan overtuigt, dat je de belemmeringen in je leven kan ombuigen naar dat wat wel voor je werkt, zodat je jouw potentieel kan inzetten in het leven.
Iedereen is uniek en iedereen is helemaal oké zoals hij is.
Ik zie jou en door een coaching traject of training ga je je licht weer ervaren, want dat zit in ons allemaal.

Werkwijze

Tijdens de coaching en training ligt de nadruk op ervaren en doen in plaats van praten, waarbij ik me focus op het doorgronden van jouw belemmeringen. Daarbij speelt het hele systeem, waarin je leeft, een rol. Ik zie jou (de mens) als één geheel; het fysieke, psychische, emotionele en energetische deel zijn nauw verbonden. Ik richt me daarom op de (nog onbewuste) oorzaak, de kern van een probleem of ziekte en niet het probleem zelf, dat enkel een uitingsvorm is van wat eronder zit. Ik werk met je onbewuste zodat je bewust wordt wat jouw ontwikkeling stagneert. De antwoorden zijn in jezelf te vinden.
Integrale therapie betekent dat ik met een combinatie van therapeutische methodes werk afgestemd op jouw specifieke behoeften. Daardoor kan jij snel en effectief klachten loslaten.
Specialisatie

Hooggevoeligheid is mijn specialisatie en iedereen die wilt groeien of ontwikkelen en ondersteuning nodig heeft op zijn of haar pad, is welkom. Ik kan je begeleiden met behulp van verschillende methodes en interventies zodat je je zelfvertrouwen, passie en balans terug kan vinden.

Naast individuele coaching, ontwikkel en begeleid ik met veel plezier cursussen en trainingen. Deze zijn allemaal gericht op het beste in jou naar boven te halen vanuit bewustwording en innerlijke groei.

Ik ben auteur van het boek 'Ik zie ik zie wat jij niet ziet, Tips voor hooggevoelige kinderen', het eBook 'In je kracht met HSP' en het eBook 'Bewust worden'.

Methoden waarmee ik werk: Neuro Emotionele Integratie (NEI), familieopstellingen, Energetisch werk, EMDR, kleurtherapie, healing, Emotioneel Evenwicht, EFT en bloesemremedies.

Opleidingen en trainingen

Cursussen en training:

  • HSP training 
  • Cursus Healen 5D
  • Cursus Healen 7 chakra’s
  • Cursus Healen 17 chakra’s
  • Reiki
  • Cursus Praktisch werken met de biotensor

Lidmaatschap en vergoedingen

Er zijn verschillende mogelijkheden om (een deel) van de investering terug te krijgen:

Vraag je werkgever of de coaching of training vergoed kan worden in het kader van persoonlijke ontwikkeling, persoonlijk leiderschap en vitaliteit.
Bij de arbodienst of bedrijfsarts kan je vragen naar de mogelijkheden voor vergoeding in het kader van burn-out preventie.
Je kan het bedrag voor cursussen en training van de belasting aftrekken als scholingsuitgave.
Als zelfstandig ondernemer kun je het bedrag opvoeren als bedrijfskosten.
Via het UWV kun je informeren naar de beschikbare financiële middelen ten behoeve van je herstel en reïntegratie. Kijk voor meer informatie op de site van het UWV.

Kosten

Een kennismakingsgesprek is gratis.
Individuele coaching: 90 minuten, € 95,-
Kosten voor de HSP training en cursussen zie site.

Contact

Neem contact op met Jacqueline Verhaegh:

Website: www.jacquelineverhaegh.nl
Email: info@jacquelineverhaegh.nl
Facebook: https://www.facebook.com/jacquelineverhaegh.nl
Instagram: https://www.instagram.com/hspcoach_jacqueline/
LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/jacquelineverhaegh/