HSP begeleiding Nederland
 
Heidi Beckker.jpg

Voorschoten - Heidi Beckker - Gecertificeerd HSP begeleider

Persoonlijk

Mijn naam is Heidi Beckker. Na een zoektocht naar mijzelf, kwam ik erachter dat ik anders “gebakken” ben dan het overgrote deel van de mensen. Dat het anders “gebakken” zijn een naam heeft en dat het hoogsensitiviteit heet. Het is een tool waarmee ik geboren ben om datgene te doen in het leven waarvoor ik hier ben. Ik vind het lastig om mijzelf kort te omschrijven in woorden omdat ik voel dat ik mijzelf daarmee beperk in wie ik werkelijk BEN. In wie wij werkelijk ZIJN. Wil je meer over me weten, ga dan naar mijn website waar ik meer de ruimte heb om iets over mijzelf te vertellen.  

Missie

Mijn missie is dat we elkaar helpen herinneren wie we in werkelijkheid ZIJN, door eerst te doorzien wie we niet zijn. Dat we elkaar helpen om weer te gaan leven vanuit ons hart i.p.v. te leven vanuit ons hoofd. Ik geloof dat deze tijd van ons vraagt om deze shift nu te maken. Vooral hooggevoelige mensen kunnen door hun aangeboren opmerkingsbegaafdheid, deze transformatie in zichzelf bewerkstelligen als ze deze kwaliteit inzetten. En daarmee leveren ze een waardevolle bijdrage om collectief de shift te kunnen maken van hoofd naar hart. Als jouw kwaliteiten nog als een last worden ervaren, kan ik je als ervaringsdeskundige en gecertificeerd HSP begeleider helpen om je last om te zetten naar je kracht.

Spirituele kennisbank

  • I AM Academy
  • Echart Tolle
  • Non dualisme
  • Cursus in Wonderen
  • Energie werk
  • Emotioneel lichaamswerk
  • Abraham Hicks

Gratis vrijblijvend kennismakingsgesprek

In dit gesprek kan je mij vertellen wat er bij je speelt en waar je verandering in wilt brengen. Op mijn beurt kan ik je vertellen hoe ik te werk ga en hoe ik je kan ondersteunen in je hulpvraag. Als er een match is tussen ons en het voelt goed, gaan we samen aan de slag. Dit gesprek zal niet langer duren dan een uur. 

Werkwijze

Je krijgt eerst een intakegesprek waarna je vervolgens je doelen gaat bepalen. Hierna begint de leergang die 8 tot 11 bijeenkomsten omvat naar gelang je hulpvraag. De bijeenkomsten die ca.1,5 uur duren, zullen eens in de twee weken worden gepland zodat je de tijd hebt om de stof te integreren. Kijk op mijn website voor uitgebreide informatie hierover.  

Kosten

Zowel de intake als de vervolg bijeenkomsten kosten € 75,00 incl BTW. 

Neem contact op met Heidi Beckker: 

www.hspbegeleidingheidi.nl.

info@hspbegeleidingheidi.nl.

06 275 15 999.