HSP begeleiding Nederland
 
Annika de Gier.jpeg

Veenendaal - Annika van 't Hoenderdaal - Coaching bij hooggevoeligheid

Persoonlijk

Mijn naam is Annika van 't Hoenderdaal van coachpraktijk Sense&Brains. Ik ben moeder van 2 kinderen en zelf een HSP.  

Al sinds dat mijn dochter was geboren heb ik me regelmatig afgevraagd wat er ‘mis’ was met haar. Na een lange zoektocht kwam ik op het pad van HSP & hoogbegaafdheid. Wat een verademing, zoveel herkenning. 

Ook leerde ik mezelf beter kennen, want ook ik paste het jasje van een HSP. 

Voor mij was de zoektocht er eentje met een lange adem en ik besloot dat ik dat anders wilden voor alle anderen ouders en volwassenen die met hetzelfde worstelen. 

Ik ben 2 opleidingen gaan volgen, waaronder die van HSP coach. Daarna ben ik Sense&Brains gestart. Alles met één doel, je laten inzien dat je het kan inzetten als kracht en niet hoef te ervaren als een last. 

Opleidingen

Omdat ik niet alleen maar vanuit eigen ervaring wil en kan coachen heb ik onderstaande opleidingen gevolgd. In mijn vorige werk heb ik veel ervaring opgedaan in coaching, daarom heb ik gekozen om vooral mijn theoretische kennis uit te breiden.

  • Coaching bij hoogsensitiviteit
    Tijdens deze opleiding ben ik nog meer in de wereld van hooggevoeligheid ondergedompeld en heb ik in de praktijk kunnen oefenen met HSP coaching.
  • Psychologie van hoogbegaafdheid 
    In deze opleiding heb ik veel geleerd over de werking van ons brein en het brein van een hoogbegaafde. Hooggevoeligheid is één van de onderwerpen welke uitgebreid aan bod komt. 
  • Hooggevoeligheidsdeskundige van Hooggevoelig Heel Gewoon

Visie & werkwijze

Veel HSP’s worstelen met het HSP zijn. Ik ben er van overtuigd dat ik je kan laten inzien, merken en voelen dat het een hele mooie eigenschap is. 

Je leert bij mij wat HSP voor jou betekent, wat voor type HSP je bent en je krijgt praktische handvatten om mee aan de slag te gaan. 

Je kunt uiteraard voor jezelf bij mij terecht, maar ook als je kind hooggevoelig is, ook i.c.m. hoogbegaafdheid. Als je kind hooggevoelig is, is de kans groot dat jij of je partner dat ook is. Hoe mooi is het dat door jezelf beter te leren kennen, je jou kind beter leert begrijpen en kunt helpen. 

Samen kijken welke vragen, problemen of zorgen je hebt. We passen de coaching daarop aan. We starten met een kennismakingsgesprek (gratis) om elkaar beter te leren kennen en aan te voelen of er een match is. Deze match is voor mij erg belangrijk. Vertrouwen is voor mij de basis voor groei en ontwikkeling. Wanneer de match er is plannen we een intakegesprek (€50) en vanuit daar de coachgesprekken (€70 per uur)

De duur van een traject is helemaal afhankelijk van jouw situatie. De coaching wordt niet vergoed vanuit de zorgverzekering. 

Neem contact op met Annika van 't Hoenderdaal:

Website: www.sensebrains.nl.

Email: welkom@sensebrains.nl.

Telefoon: 06 21 937 523.