HSP begeleiding Nederland
 
Mascha Ringers.jpg

Wolvega - Mascha Ringers - Hypnotherapeut, HSP Begeleider, Access Consciousness Bars

Persoonlijk

Ik ben een nieuwsgierig mens, altijd onderzoekend naar wat mensen beweegt. Geïnteresseerd in nieuwe technieken en mogelijkheden om mijn vaardigheden als therapeut uit te breiden en me persoonlijk verder te ontwikkelen.  

Voor mij is het belangrijk dat je weer bewust wordt van de mogelijkheden die je in jezelf hebt om je gevoeligheid in te zetten. Want geloof me, je hebt veel meer talenten dan je jezelf credits geeft. Wat misschien nog wel eens een dingetje kan zijn op dit moment; jezelf credits geven?

Zo zie ik het: jij bent de aangever, ik het hulpmiddel. Soms vergelijk ik mezelf wel eens gekscherend met een dodehoekspiegel. Ik ondersteun je en leer je weer gebruik te maken van je eigen krachten en talenten. 

Visie

Persoonlijke groei is continu, soms spannend, maar je komt er altijd completer uit. 

Specialisaties

Hooggevoeligheid, NLP, energiewerk, burnout/overspannenheid, (faal) angst/paniek, gebrek aan zelfvertrouwen, negatief zelfbeeld, innerlijk conflict, lichaamsgerichte problematiek, familie systemen/patronen en ondersteunen van partner en familie bij PTSS en Alzheimer.

Opleidingen

Mijn hypnotherapie opleiding heb ik gevolgd bij Trance Art in Den Haag. Dit is een 4 jarige opleiding op HBO niveau, en een door de FONG erkend opleidingsinstituut. Naast de gedegen praktische en theoretische training op het gebied van de hypno- en (voorouder)regressietherapie, heb ik bij Trance Art een brede basis van therapeutische technieken meegekregen, zoals; NLP, Voice Dialogue (werken met deelpersonen), Familieopstellingen, Medische Hypnose, Energiewerk en Emotioneel Lichaamswerk. Aangevuld met een certificaat voor Psycho Sociale Basiskennis met CPION accreditatie, maakt het voor mijn cliënten eerder mogelijk om een deel van de sessies vergoed te krijgen (in het aanvullend zorgpakket).

Bij Instituut EszenzZ heb ik de leergang HSP Begeleider gevolgd en afgerond, wat me een gecertificeerd HSP Begeleider maakt.

Daarnaast heb ik me verder verdiept in energiewerk als Spring Forest Qigong en Access Consciousnes en ben gecertificeerd Access Consciousness Bars en Energetische Facelift Practitioner. Het concept van werken met energie intrigeert me mateloos en blijft me bezig houden.

Verzekeraars

In de veel gevallen worden de sessies bij een aanvullend pakket deels vergoed. Maar dat is heel verschillend. Informeer even bij je verzekeraar wat op jouw zorgpakket van toepassing is.

Lidmaatschap

Ik ben aangesloten bij de NBVH en de RBCZ. Dit is informatie die je verzekeraar ook graag wil weten als je informeert of je in aanmerking komt voor een vergoeding.

Kennismakingsgesprek

Je bent van harte welkom om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek, dat is gratis en geheel vrijblijvend. Het geeft je de mogelijkheid om te voelen of de therapie/begeleiding bij je past en om eventueel praktische vragen te stellen.  

Kosten

Kosten per intake/sessie zijn 80 euro. 

Neem contact op met Mascha Ringers:

Verdwaald Femmetje

Website: www.verdwaaldfemmetje.nl

Email: post@verdwaaldfemmetje.nl

Telefoon: 06 5108 0914