HSP begeleiding Nederland
 
Veerle Wagenaar.jpg

Velserbroek -Veerle Wagenaar - kinderen en volwassenen, hooggevoeligheid, 6e zintuig, anders leren

Persoonlijk

Mijn naam is Veerle Wagenaar (1995), gecertificeerd HSP begeleider, Pop-talk begeleider en verpleegkundige.

Visie

Wil je leren omgaan met je eigen hooggevoeligheid? Of bent u als ouder voor uw kind op zoek? Lijkt het of uw kind een denkbeeldig vriendje heeft? Wil je leren omgaan met je eigen 6e zintuig?

Kinderen, jongeren en jongvolwassenen zijn bij mij aan het juiste adres. Ik kan jou of hen een helpende hand bieden en een luisterend oor. Juist in deze tijd zijn er zoveel mensen die behoefte hebben aan begrip, aan iemand die luistert. Vooral als je het gevoel hebt anders te zijn dan de rest.

Ik kan zeggen, beste lezer, dat iedereen op zijn of haar manier goed is en dat ieder mens het recht heeft om zich te ontwikkelen naar het doel dat voor hem of haar bestemd is.

Juist dat stukje wil ik bieden, een luisterend oor zonder oordeel over de situatie. Juist die begeleiding die iemand op de goede weg helpt. Het vertrouwen geven dat ervoor zorgt dat iemand in zichzelf gaat geloven. Waardoor diegene niet meer onzeker hoeft te zijn door zich anders te voelen dan de rest. Want om eerlijk te zijn: we hebben allemaal toch iets speciaals in ons wat ons uniek maakt en wat ons maakt tot wie wij zijn, waardoor wij onze eigen weg kunnen volgen?

Specialisatie

Ik vind het belangrijk om te kijken naar diegene die ik voor mij heb. Geen vraag is te gek of teveel. Ik ben met name gespecialiseerd in hooggevoeligheid, het 6ezintuig, moeite met leren op school (beelddenkers) en prestatiedruk.

Opleidingen

Voordat ik mijn bedrijf begon, heb ik de opleiding tot verpleegkundige gedaan. Daarna heb ik verschillende cursussen gedaan zoals de leergang HSP begeleider, Pop-talk methode en de Ik leer anders methode.

Lidmaatschap

CAT (Collectief Alternatief Therapeuten).

Kosten

Het traject ‘In je kracht staan’ bedraagt 648 euro inclusief btw, exclusief km kosten.

Individuele sessies bedragen 75 euro inclusief btw, exclusief km kosten.

Kennismakingsgesprek

Tijdens het kennismakingsgesprek kijk ik persoonlijk naar jou, wat je hulpvraag is en welke stappen wij kunnen nemen. Dit gesprek is geheel gratis en vrijblijvend. Na het kennismakingsgesprek gaan we aan de slag met jouw hulpvraag. Geen vraag is te gek of teveel.

Neem contact op met Veerle Wagenaar:

Wil jij een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek? 

Ik ben te bereiken op 06 211 27 833.

Je kan ook een mailtje sturen naar info@coachingveerkracht.com.

Of kijk voor meer informatie op www.coachingveerkracht.com.