HSP begeleiding Nederland
 
Carina Sampers.jpg

Aarle-Rixtel - Carina Sampers - HSP begeleider, HSP en werk, zelfleiderschap, ondernemerschap

Persoonlijk

Ik ben Carina Sampers (1970) en ik coach (hooggevoelige) high professionals die bezieling missen en meer uit het leven willen halen om in volledige vrijheid te kiezen voor wat ze echt willen in leven en werk, zodat ze gaan stáán voor wie ze ten diepste zijn en op hun eigen, unieke manier het verschil maken.

Visie

De enige manier is jouw manier. Ontdekken wat jouw manier is lukt niet door in je omgeving naar antwoorden te zoeken. Alle antwoorden zitten in jezelf. Ontdekken hoe jij de beste versie van jezelf kunt worden vraagt om zelfonderzoek. Wie ben je ten diepste, wat drijft jou, wat is belangrijk voor je, wat is je talent, waar maakt jouw hart een sprongetje van? En ook: wat zijn jouw valkuilen en patronen? Veel HSP’s zeggen ‘zichzelf kwijt te zijn  geraakt’. De ontdekkingsreis van een zelfonderzoek helpt dan de verbinding met jezelf te herstellen. En zo te ontdekken dat voor jezelf kiezen juist kiezen voor de verbinding met de ander is. 

Specialisatie

Ik heb een stevige achtergrond in loopbaancoaching en coaching in relatie tot werk. Uiteindelijk gaat het altijd over wie jij bent en hoe je je verhoudt tot je omgeving. Over zelf de regie pakken, je plek innemen en op jouw unieke manier het verschil maken. Over of wat jij doet is wat echt bij je past en waar je voor staat In leven en werk.  

Mijn specialismen: 40+ high professionals: HSP en werk, hoogsensitiviteit en (zelf)leiderschap, startend ondernemerschap

Aangesloten bij / gecertificeerd als:

NOBCO/EIA Practitioner coach

Noloc erkend Loopbaan-professional

Gecertificeerd Profile Dynamics consultant

NLP Practitioner

HSP-begeleider

(Overige) opleidingen

2018 Verdienen wat je waard bent – ondernemersopleiding, Je Zaak voor Elkaar
2018 Persoonlijk leiderschap, l’Esprit Organisatiecoaching            
2015 Basisopleiding paardencoaching, Caprilli Coaching
2014 HSP Begeleider, EszenzZ Centre
2011 Gecertificeerd trainer Profile Dynamics® drijfverenanalyse
2011 Masterclass Systemisch coachen, Van Kempen Impuls
2010 Masterclass Management van Verandering, NCOI
2010 Masterclass HR Management Consultancy, NCOI
2009 Masterclass Management & Organisatie, NCOI
2006 NLP-practitionersopleiding, IEP
2002 Post-HBO Loopbaanbegeleiding, Fontys
1995 Personeel en Arbeid, Beroepskeuzewerk, Academie Mens-Arbeid
1991 WO Psychologie, Rijksuniversiteit Utrecht 

Tarieven

Een traject aangaan is investeren in jezelf, zodat je (weer) ten volle in het leven staat.

Ik werk met trajecten en trajectprijzen. Een losse sessie is, met uitzondering van de eerste, gratis sessie, niet mogelijk.

Een 1-op-1 traject omvat 8 intensieve 1-op-1 sessies van anderhalf uur Een Profile Dynamics® drijfverenanalyse op wetenschappelijke basis met een nabespreking en uitgebreide gepersonaliseerde rapportage maakt onderdeel uit van het traject.  

Een dergelijk traject raakt altijd werkgerelateerde thema’s, al dan niet n combinatie met hoogsensitiviteit. Denk aan loopbaanvragen, persoonlijke effectiviteit, leiderschap, startend ondernemerschap en zichtbaarheid.

De investering voor dit traject is € 2.120,- inclusief btw.

Daarnaast bied ik een groepstraject ‘Vanuit verbinding je eigen weg kiezen’. Dit is een actief en afwisselend programma van 5 dagen. In een groep met maximaal 8 deelnemers gaat iedereen met zijn of haar eigen thema’s aan de slag, maar is er ook veel ruimte voor uitwisseling en van elkaar leren. Ook bij dit programma wordt de Profile Dynamics drijfverenanalyse®afgenomen en individueel nabesproken.

De investering voor dit traject bedraagt € 1.450,- inclusief btw.

Is jouw vraag specifiek gericht op het omgaan met jouw hoogsensitiviteit en spelen er geen (keuze)vraagstukken omheen? Dan kun je bij mij ook terecht voor HSP-coaching. In 8 sessies van 1 uur help ik je om de verbinding met jezelf te herstellen en je hoogsensitiviteit als kracht te ervaren en in te zetten. 

De investering voor dit traject is € 975,- inclusief btw.

Voor specifieke vragen is een traject op maat mogelijk. 

Ben je 45 jaar of ouder en werk je minimaal 12 uur per week? Dan kun je in 2019 ook bij mij terecht voor het Ontwikkeladvies 45+; een door de overheid volledig gesubsidieerd kort loopbaantraject van 3 sessies. Gratis dus, mits je aan alle voorwaarden voldoet. Dit ontwikkeladvies kan ook benut worden om in te zoomen op HSP en werk. Klik op de linkvoor meer informatie en aanmelden. 

Vergoeding

Mijn dienstverlening komt niet in aanmerking voor een zorgvergoeding. Mogelijk kun je de kosten voor coaching wel aftrekken van de belasting. Vraag hiernaar in de kennismakingssessie of kijk voor meer informatie op de site van de belastingdienst. Ik ga ervan uit dat je bereid bent om tijd, energie én geld te investeren in jezelf. Dat neemt niet weg dat ik met je mee denk over mogelijkheden voor bijvoorbeeld een vergoeding door je werkgever.

Gratis kennismakingsgesprek

Ik vind het belangrijk om vanuit een goede basis te starten. Een basis van veiligheid en gelijkwaardigheid en het vertrouwen van beide kanten dat ik voor jou van waarde kan zijn.  

Dat onderzoek ik graag met je in een vrijblijvende gratis sessie.

Neem contact op met Carina Sampers:

Website:              www.carinasampers.nl.

e-mail:                 mail@carinasampers.nl

telefoon:              06 – 155 32 342

Facebook:           Klik hier.

LinkedIn:             Klik hier.