HSP begeleiding Nederland
 
Caja Revenich.jpg

Dordrecht - Caja Revenich - HSP coaching volwassenen in het bedrijfsleven, NLP en paardencoaching

Persoonlijk

Ik ben Caja Revenich, een introverte sensatiezoekende HSP. Werkzaam vanuit mijn eigen bedrijf Caja&Co als interim HR Manager en HSP coach. 

In het zoeken naar mijn eigen balans in werk en privéleven ben ik er jaren geleden achter gekomen dat ik hoogsensitief ben. Wat verklaarde dat veel! 

Na een aantal jaren gecoacht te hebben als NLP – en paardencoach, merkte ik dat ik vaak hoogsensitieve coachees in mijn praktijk kreeg. Vaak mensen met een goede baan in het bedrijfsleven die (nog) geen idee hadden dat ze hoogsensitief zijn, maar wel vast liepen in hun werk. Dat inspireerde me om me volledig op HSP coaching voor volwassenen in het bedrijfsleven te richten.

Ik help je om het beste uit jezelf te halen door inzicht in jezelf te krijgen, in jouw (HSP) talenten en op zoek te gaan naar jouw individuele balans. Mijn eigen ervaringen in het bedrijfsleven en het brede scala aan coachopleidingen die ik heb gevolgd, helpen daarbij.

Visie

Het is mijn missie om te zorgen dat iedereen zichzelf kan zijn op de werkvloer. Ik vind het belangrijk dat je gezien en gewaardeerd wordt voor de talenten die je hebt, zeker ook als HSP. Vaak ben je als HSP toch wat minder zichtbaar en worden je kwaliteiten niet altijd opgemerkt.

Ik ben van mening dat door het beste uit jezelf te halen, je beter in balans blijft en meer voldoening uit je werk haalt. 

Opleidingen

 • HBO Personeel & Arbeid
 • NLP Master Practitioner
 • Equine Assisted Coaching level 2 
 • Accreditatie Jungian Type Index 
 • Werken met mindfulness 
 • Coachen met de natuur 
 • Hooggevoeligheidscoach
 • Coachen met het zenuwstelsel
 • Hartcoherent ademen

Specialisatie

Ik heb gemerkt dat paardencoaching bij hoogsensitieve mensen een effectieve manier is om over jezelf te leren. Paarden hebben een rustgevende werking en fungeren als een spiegel waardoor je snel tot de kern komt.
Naast paardencoaching heb ik me gespecialiseerd in de werking van het zenuwstelsel en hartcoherent ademen. Beide tools helpen je om meer grip te krijgen op je gevoelens, emoties en gedrag.

Ik begeleid volwassenen die worstelen met hun hoogsensitiviteit op het werk. Zaken waar je in je privéleven en in je relaties tegen aan loopt, komen zeker ook aan de orde. Hoogsensitiviteit heeft een impact op alle aspecten van je leven. Door mijn jarenlange ervaring als HR professional binnen vele verschillende bedrijven heb ik een brede ervaring opgedaan met werken, leren en overleven in het werkende leven. 

Herken jij jezelf hierin?

 • Ben jij een enorme piekeraar?
 • Voel je je snel gestrest of opgejaagd?
 • Heb je snel last van de slechte sfeer in je team?
 • Ga je conflicten uit de weg?
 • Moet jouw werk zinvol en nuttig zijn, anders kun je jezelf niet motiveren?
 • Vermijd jij nieuwe mensen en onbekende situaties liever?
 • Neem jij emoties en stemmingen van je collega’s over?
 • Gaan je collega’s regelmatig over je grenzen heen?
 • Denk jij altijd eerst aan de ander en dan pas aan jezelf?

HSP coaching kan je dan zeker helpen om meer rust in je hoofd te krijgen, je energieker te voelen en beter in balans te blijven op je werk.

Inzicht in jezelf, je eigen voorkeuren en talenten is de basis van elke coaching. Het persoonlijkheidsprofiel, de Jungian Type Index is een mooi hulpmiddel daarvoor.  

Kennismaking

Een kennismakingssessie duurt 1 uur. We maken niet alleen kennis met elkaar maar ook met de paarden. Alleen door paardencoaching te ervaren weet je of het passend is voor jou.

Met de paarden werk ik in Moordrecht. Zonder paarden in Dordrecht en Rotterdam.

Lidmaatschap

Ik ben aangesloten bij het KREAC, het kwaliteitsregister voor equine assisted coaches. Daarnaast ben ik aangesloten bij CAT, collectief alternatieve therapeuten. 

Kosten

Een kennismakingssessie van 1 uur kost € 95,- incl. btw. Een losse vervolgsessie van 1,5 uur kost € 135,- incl. btw. Een ontprikkelsessie van 2 uur kost € 165,- incl. btw.

Vergoedingen

Mijn coaching wordt niet vergoed door de zorgverzekering. Aangezien mijn coaching zich richt op verbetering van het functioneren op het werk en loopbaanvraagstukken, zijn werkgevers vaak wel bereid om de kosten (geheel of gedeeltelijk) te vergoeden.

Contact

Neem contact op met Caja Revenich:

Tel: 06 822 572 33.
E-mail: info@cajaco.nl.
Web: www.cajaco.nl.

 
Thilata Haasnoot.jpeg

Dordrecht – Thilata Haasnoot - ondernemers- en persoonlijke mindset coach voor HSP moeders

Persoonlijk 

Als ik mezelf als extraverte coach zou omschrijven zou dat met het woord ‘laagdrempelig’ zijn. In mijn geval letterlijk laagdrempelig. Met mijn 1.53 Sri Lankaanse meters, zit ik aardig dicht bij de grond. Zie ik daar een glimlach om je mond verschijnen? Mooi! Humor is één van mijn coachings kernwaarden, want laten we wel wezen het ondernemerschap of ons prive leven als gevoelige vrouw is hard werken en valt niet altijd mee. 

Mijn naam is Thilata Haasnoot en ik ben de founder van BLOOM Business & Life coaching. Ik coach gevoelige vrouwen op een radicale , eigenzinnige en campassievolle manier. De deze manier zoek ik de verbinding met jou, omdat je teveel in jouw hoofd zit waardoor je blokkeert. Of omdat je altijd al anders hebt gevoeld dan alle anderen. En wellicht heb je al zoveel 1001 dingen geprobeerd om jouw mindset te veranderen, maar je kwam geen ene steek verder. Je hebt geen idee wat jouw doel is op deze mooie aardbol.
Ik help jou de weg (terug) te vinden van jouw hoofd naar jouw hart. Naar jouw eigen kern, waardoor jij jouw power to shine kan en mag gaan leren pakken! En jezelf zo kan herpakken, zodat jij jouw ultieme droom leven kan creëren.

Inmiddels ben ik een import Dordts schapenkop, zo heten de Dortenaren hier. Als Brabants ben ik een aantal jaren geleden voor liefde verhuisd. Samen met met vriend, mijn twee stiefzoons, onze dochter en Franse Bulldog Nelli wonen wij heerlijk aan het water. 

Visie

Als jong meisje begreep ik niet waarom ik zo anders was dan alle anderen om me heen. Vanuit huis uit kreeg ik vaak te horen dat ik me niet moest aanstellen of wat harder moest worden. Ik heb altijd gedacht dat het aan mij lag. Dat ik anders was dan alle anderen. Ik wist op dat moment nog niet dat ik niet hoog sensitief was. Sterker nog ik had er nog nooit van gehoord. 

Toen ik eenmaal de leergang HSP, 2013, ging volgen gingen er allemaal belletjes rinkelen. Alle puzzelstukjes vielen uiteindelijk op zijn plaats. Ik voelde me gehoord en gezien en deze ervaring gun ik jou ook!

Inmiddels ben ik een gezin en twee bedrijven, en 10 jaar verder en weet ik als geen ander hoe lastig het kan zijn om met een mooi hoog sensitieve karakter om alle ballen hoor te houden. En daarnaast óók nog eens te ondernemen. 

Mezelf blijven ontwikkelen staat hoog in het vaandel. En daarom help ik jou met enthousiasme en enorm veel levenslust om jouw persoonlijke groei te stimuleren zodat jij jouw ultieme droomleven kan gaan leven. 

Specialisatie

Ik ben al 10 jaar ondernemer en in 2013 heb ik de leergang HSP gevolgd. Door deze opleiding ben ik mezelf beter gaan begrijpen, maar kan ik hoogsesitieve mensen ook beter coachen.

Als doorgewinterde ondernemer weet ik uit eigen ervaring hoe jouw hoog sensitiviteit in de weg kan zitten in jouw persoonlijke groei proces. Door schande en schade en jezelf blijven ontwikkelen heb ik alles zelfstandig moeten leren. Vandaar dat mij specialisatie bij de vrouw ligt die door middel van persoonlijke groei haar  ultieme droomleven wilt gaan leiden. 

Kennismakingsgesprek

Het eerste kennismakingsgesprek is geheel gratis en vrijblijvend en heeft een duur van maximaal 45 min. In dit oriënterende gesprek, kijken we samen waar je tegen aanloopt, wat je wensen zijn, maar vooral of we een gezamenlijke klik hebben. Een klik is van groot belang om je veilig te voelen, om je kwetsbaar te kunnen en durven opstellen en om stappen vooruit te kunnen zetten. Ik vertel je daarnaast ook hoe het coachingstraject eruit gaat zien. 

Opleidingen en trainingen 

 • Leergang HSP begeleider – Antoine van Staveren
 • BQ academy – Dzanella Tihic
 • Feminine Speakers Academy – Suzanne Beukema
 • Workshop doelen stellen, Je zaak voor elkaar Veronique Prins 
 • Trip VIP OWN WHO YOU ARE, 1 op 1 traject - Jolanda Pouwels
 • Cursus Kuan Yin Healing Energie – Beautyhealing ‘De Biesbosch’
 • Brain Blocks Nijmegen

Lidmaatschap en vergoedingen

Mijn coaching wordt helaas niet vergoed door de zorgverzekeraar. 

Mocht je in nog in loondienst zijn kan je altijd informeren bij jouw werkgever of hij/zij de kosten zou willen vergoeden. 

Helaas is het vanaf 1 januari 2022  niet meer mogelijk om jouw kosten bij de belastingdienst terug te vragen. 

Mocht je in een uitkeringssituatie zitten, neem gerust contact met mij op en we kijken samen wat de mogelijkheden zijn. Wellicht kun je gebruik maken van een scholingsbudget vanuit het UWV. Check dit voorafgaande aan ons gesprek bij het UWV.   

Kosten

De kosten zijn verschillend per coachingstraject, vanwege het maatwerk. Het is namelijk afhankelijk van jou als individu, jouw wensen en vragen hoe lang de trajecten duren. Individuele sessies starten bij 85,- excl. Btw. Voor meer informatie over de kosten, neem gerust contact met mij op. 

Neem contact op met Thilata Haasnoot:

Heb je nog vragen? Wil je een kennismakingsgesprek starten? Of wil je direcht aan de slag met jouw hoog sensitiviteit en balans tussen ondernemen en het ouderschap? Neem dan gerust contact op met mij via onderstaande gegevens. Ik sta je met alle liefde en plezier (online of live) te woord.

Web: www.bloombusinessandlifecoaching.nl
Mail: thilata@bloombusinessandlifecoaching.nl
Tel: 06 28719648

Instagram: https://www.instagram.com/bloom_business_life_coaching/