HSP begeleiding Nederland
 
Wilma Smith-Leijdekker.jpg

Nieuwerkerk a/d IJssel - Wilma Smith - Master coach, gecertificeerd HSP begeleider

Persoonlijk

Na verschillende banen op kantoor, zo'n 15 jaar bij allerlei bedrijven en organisaties, en in de laatste functie een fikse burn-out vond ik eindelijk mijn passie: mensen begeleiden bij het vinden van manieren om gelukkiger te leven. 

Ik wist al langer dat ik hoogsensitief was, door het boek van Elaine Aron waar ik heel veel herkenning in vond. Dat was zo heerlijk: bevestiging lezen van wat ik altijd al dacht en voelde, en waarvan ik dacht dat het raar was, dat ik gek was, of dat ik me aanstelde.  

Vanuit oprechte interesse in wie iemand is, enorme nieuwsgierigheid ook naar wat er allemaal mogelijk is, begeleid ik mensen naar meer evenwichtig, ontspannen en volledig leven.

Visie

Ik ga er van uit dat hoogsensitiviteit geen zwakte is, en geen “label”, maar een persoonlijkheidskenmerk. Iets wat je BENT, niet iets wat je HEBT. 

Daarmee kan het als kwaliteit ontwikkeld worden, wanneer je de valkuilen en uitdagingen ervan hebt ontdekt, en verwerkt.  

Bovendien ga ik er altijd van uit dat onder de vraag waar je mee komt, een diepere vraag zit – het zichtbare probleem heeft te maken met iets dat dieper in jou zit. Wanneer we op dat diepere niveau werken, merk je dat het meer zichtbare probleem min of meer vanzelf oplost. Je merkt dat je een andere manier van doen kiest, omdat je voelt waar het “probleem” vandaan kwam. Dat vergt wel wat lef, om dieper in jezelf te kijken, verder te gaan dan je misschien al bij een reguliere therapeut of maatschappelijk werker hebt meegemaakt.

Werkwijze

Hoe werk ik: intuïtief, creatief, natuurgericht en lichaamsbewust coachen. Bewuster leven met hoogsensitiviteit: accepteren, erkennen, de kracht ervan ontwikkelen, en blij zijn met hoogsensitief zijn! 

Specialisatie

Methoden waar ik mee werk, komen uit het lichaamswerk, creatief werken, familieopstellingen en werken met je energie, in combinatie met de HSP Leergang van Instituut EszenzZ

Opleidingen

  • Opleiding Master Coach, Europees Instituut, Driebergen
  • Jaartraining Lichaamswerk in coaching, De Alchemist, Maassluis
  • Gecertificeerd HSP Begeleider, EszenzZ Instituut, Amsterdam
  • De Doorbraak, Coachloper, Driebergen

Lidmaatschappen

  • HSP Begeleiders Netwerk Nederland
  • Nobco (Ned. Orde van Beroepscoaches)

Kosten

Een coachsessie van een uur kost € 72,50 incl. btw. 

Kennismaking

Een kennismakingsgesprek doen we meestal via de telefoon, dus wil je meer informatie, bel me dan, of vul het formulier in, dan bel ik je terug. 

Neem contact op met Wilma Smith:

Wilma Smith-Leijdekker

Helder en Intens coaching

Nieuwerkerk ad IJssel 

website: www.helderenintens.nl

email: info@helderenintens.nl

tel. 06- 5261 8162

Facebook

LinkedIn