HSP begeleiding Nederland
 
Kim Boom.jpg

Den Bosch – Kim Boom – Hooggevoeligheid en destructieve relaties (verborgen narcisme)

Persoonlijk

Mijn naam is Kim Boom. In 2004 startte ik mijn eigen praktijk als erkend mondhygieniste. In mijn relaties bleek ik er niets van te snappen. Het was in 2007 dat ik me bewust werd van narcisme, wat als een rode draad  door mijn relaties bleek te lopen. Een jaar later herkende ik dat ik HSP was. De extraverte HSP.  Daar begon een zoektocht naar hulp en handvatten. In de reguliere hulpverlening en toen ik het daar niet kon vinden in de spirituele wereld. Ik ging me verdiepen in het fenomeen ‘narcisme’. Daarnaast ging ik reizen, om mezelf en het leven te leren kennen. Ook ging ik ‘losse’ opleidingen en cursussen doen. Het niet gezien worden van mijn HSP ZIJN en het niet gezien worden van de symptomen van narcistisch misbruik hebben mij de noodzaak en mijn missie gegeven mezelf zichtbaar te maken als hulpverlener voor de steeds groter wordende groep die door de hulpverlening en door zijn omgeving niet gezien wordt. 

Visie

Mijn visie is gebaseerd op de visie van Jung. De visie van Jung die ik heb vertaald naar deze tijd van bewustzijn. Jung die het collectief bewustzijn meeneemt in zijn gedachtegoed. Dat ‘dat’ wat we ooit hebben geweten een deel is van ons persoonlijk gedachtegoed, in ons als menselijk individu zit opgeslagen. Zijn gedachtegoed waarbij ik de HSP en het narcisme een plek heb gegeven, omdat deze van essentieel belang bleken te zijn voor mijn helingsproces. Toen ik begreep hoe het systeem in mij in elkaar zat en het systeem in de ander in elkaar zat, wist ik hoe ik uit de destructieve relatie kon blijven en wist ik ook wat ik te helen had. 

Werkwijze

Mijn begeleiding richt zich op het herkennen van je overlevingsmechanismen en het opnieuw leren kennen van je gevoel. Het geeft je inzicht in waarom je denkt wat je denkt en waarom je doet wat je doet. Ik geef je tools en handvatten die je mee kan nemen in het dagelijkse leven. Omdat je het nu eenmaal daar te doen hebt. 

Ik reik je een nieuw referentiekader aan. Een kader waarin jij je plek als HSP volledig in kan nemen op deze aardkloot, omdat is zoals het leven het bedoeld heeft. 

Ik gebruik verschillende methodes uit oosterse visies, uit westerse visies. Vanuit de reguliere hulpverlening, vanuit de spirituele hulpverlening. Maar vooral gebruik ik mijn eigen ervaringen en mijn intuïtie om te ‘voelen’ wat nodig is. Op mensen kun je geen protocol plakken, elke mens is nu eenmaal uniek. Ik begeleid mensen op locatie, aan huis, middels natuur en wandelcoaching of telefonisch. 

Specialisatie

Jung, HSP, narcisme, psychopathie

Opleidingen

1999 – opleiding mondhygiëne aan de Hogeschool voor Utrecht. 
2013-  opleiding NLP practitioner
2013/2014 – opleiding systemisch werk
2013 – cursus Jungiaanse psychologie en Psychologische astrologie
2015 – opleiding natuurcoaching
2016 – gecertificeerd HSP begeleider door Antoine van Staveren

Lidmaatschap

Ik ben als ervaringsdeskundige, als coach niet aangesloten bij een beroepsvereniging. Mijn sessies worden dus niet vergoed. 

Kosten

Uurtarief op lokatie : 75 euro ex. BTW.

Uurtarief telefonisch consult : 60 euro ex. BTW.

1 sessie neemt zo’n 1,5 uur in beslag. Het aantal sessies is afhankelijk van waar jij op dat moment bent in jouw proces van persoonlijke ontwikkeling. 

Gratis kennismakingsgesprek

Ik heb ervaren hoe belangrijk, hoe essentieel het is dat je de juiste hulpverlener naast je hebt. Het eerste kennismakingsgesprek is daarom gratis. We maken een afspraak voor een telefonisch kennismakingsgesprek, hiervoor plan ik 45 minuten in. Dan kijken we samen of de juiste ‘klik’ er is. 

Neem contact op met Kim Boom:

Website: www.kimboom.nl.

E-mail: Kim@bewust-er-zijn.nu.

Facebook en LinkedIn.