HSP begeleiding Nederland
 
Sandra Slager.jpg

Aalst/Waalre - Sandra Slager - Hooggevoeligheid, stress-, en burnoutklachten

Persoonlijk

Ik ben Sandra Slager. Ik heb een mooie eigenschap bij mijn geboorte in 1966 meegekregen en dat is mijn hoog sensitiviteit! Héél veel later, in 2013, kreeg ik een burn-out. En juist die 2 dingen maken dat ik nu mensen coach en begeleid die niet lekker in hun vel zitten, stress ervaren, een burn-out hebben of een burn-out hebben gehad. Als ervaringsdeskundige voel ik goed wat nodig is.

Visie

Ik geloof dat ieder van ons ontzettende mooie kwaliteiten heeft. Echter zijn veel van ons de verbinding met die kwaliteiten in de loop van het leven kwijtgeraakt. Ik word gelukkig wanneer ik anderen kan inspireren en begeleiden naar balans, meer energie en heelheid. 

Werkwijze 

Ik ga aan het werk met lichaam én geest en zet daarbij zowel westerse als oosterse technieken in.
Mijn intuïtie is goed ontwikkeld waardoor ik sneller to the point kom. Ik werk dus niet alleen met wat je zegt of uitstraalt, maar ook met wat je voelt en met jouw onderbewustzijn. Ik heb rust, inlevingsvermogen, levenservaring, kennis en kunde.
Mijn aanpak verschilt vooral omdat ik 100% maatwerk lever. Ik laat me niet leiden door een vastgesteld programma of één soort benadering.

Specialisatie

Burn-out, stress, hoog sensitiviteit (HSP)

Opleidingen

Post HBO opleiding tot coach bij de Alba Academie
Gecertificeerd HSP begeleider bij Insitituut EszenzZ

Lidmaatschap

Ik ben aangesloten bij de NOBCO (Nederlandse Orde van Beroepscoaches) 

Kosten

Een (kortdurend) coachtraject bestaat uit minimaal 6 sessies van 75 minuten. Ik hanteer verschillende coachtraject prijzen, zie mijn website. Je kunt ook per sessie betalen met de pin. Dan betaal je € 95,00 incl BTW (particulier).
Een burn-out traject is intensiever en duurt langer. Deze wordt doorgaans door de werkgever betaald, ik maak graag een offerte.

Kennismakingsgesprek

Voor goede begeleiding met een duurzaam resultaat is het belangrijk dat er een klik tussen ons is, daarom is een persoonlijk kennismakingsgesprek een goede start. Deze duurt een uur en is kosteloos én vrijblijvend!

Neem contact op met Sandra Slager:

Voor meer informatie kun je me mailen, whatsappen of bellen: 06 24 15 38 82.  
Mijn website: www.sandraslager.nl.

Lees mijn blogs op Instagram of LinkedIn.