HSP begeleiding Nederland
 
Sandravanderburgt.jpg

Veldhoven - Sandra van der Burgt - HSP Coaching & Counseling, persoonlijke ontwikkeling

Persoonlijk

In 2007 besefte ik dat mijn leven niet liep niet zoals ik wilde. De moeilijkheden en uitdagingen die ik was tegengekomen in mijn jeugd, had ik grotendeels niet verwerkt. Ook liep ik mezelf op alle fronten in mijn leven voorbij, zowel zakelijk als privé. Ik kon geen nee zeggen en ik deed wat er van me werd gevraagd en meer. Daardoor voelde ik me oververmoeid. Mijn lichaam deed niet wat ik wilde, ik had verschillende onverklaarbare klachten. Ik stond in de overlevingsstand.

Op een dag besloot ik dat het klaar was om zo te leven. Ik begon te lezen over persoonlijke ontwikkeling, zelfhulp, spiritualiteit, zelfliefde, NLP, positieve psychologie, wet van de aantrekkingskracht, zelfgenezing en zingeving. Ik raakte geïnspireerd en paste de inzichten toe op mezelf. Ik werd me ervan bewust dat ik zelf veel meer controle over mijn leven kon hebben dan ik ooit had gedacht. Door dit pad van persoonlijke ontwikkeling maakte ik een ware transformatie door. Het inspireerde me zo dat ik verschillende opleidingen ging volgen op dit vlak.

Toen ik later ook kennismaakte met de termen HSP en HSS, vielen er meer puzzelstukjes op zijn plek. Het was duidelijk op mij van toepassing. 

Het hele pad wat ik tot nu toe heb bewandeld heeft me geïnspireerd en mijn ware missie blootgelegd. Mijn missie om anderen te mogen begeleiden in de weg terug naar zichzelf om zo meer rust, balans, energie, veerkracht, authenticiteit en geluk te ervaren. Ik gun iedereen die hier behoefte aan heeft, deze transformatie.

Visie

Omgaan met het persoonskenmerk HSP kan een behoorlijke uitdaging zijn om uitlopende redenen. Zoals je bijvoorbeeld eerder overweldigd voelen door situaties en verwachtingen van andere mensen. De omgeving is van grote invloed op je functioneren en je kunt last hebben van angst en stress en het gevoel hebben dat je anders bent dan anderen. 

Maar HSP is ook een hele mooie, krachtige eigenschap. HSP'ers zijn geboren verbinders, hebben een sterke intuïtie, weten wat andere mensen nodig hebben en zien gevaren waar anderen dat niet zien. Ze zijn fijngevoelig, en hebben waardering voor schoonheid, diepgang en brengen graag betekenis in het leven van anderen. Kortom de wereld wacht opmensen met deze eigenschap. 

Ik gun iedereen met het persoonskenmerk HSP deze prachtige eigenschap te omarmen en de voordelen ervan vol te mogen ervaren en te leven naar je volle potentie. 

Wil jij ook helemaal jezelf kunnen zijn? Meer rust, balans, energie, veerkracht, en authenticiteit ervaren en grenzen aan kunnen geven? Wil je je graag groeien als mens en werken aan je mindset? Dan help ik je graag op je pad van persoonlijke ontwikkeling. De begeleiding bestaat grotendeels uit bewustwording en inzicht creëren in je overtuigingen, patronen en gewoontes om zo te kunnen transformeren naar wie jij werkelijk bent. 

Ik kijk er naar uit je te mogen begeleiden op dit bijzondere pad. 

Specialisatie

HSP & HSS coaching en counseling. Persoonlijke ontwikkeling. 

Kennismakingsgesprek

Tijdens het GRATIS kennismakingsgesprek van ongeveer 30 minuten, gaan we kijken naar jouw behoeften en knelpunten. Op basis daarvan maken we een plan voor het coachtraject.

Traject

Een traject bestaat uit 6 tot 10 sessies. De duur van een traject wordt bepaald tijdens het kennismakingsgesprek. 

Opleidingen en trainingen 

  • HSP Coach
  • Lijfkracht-herstel (Energetisch therapeut)
  • Teamcoach
  • Existential Well-being counseling
  • Life coach
  • Psychologie voor de management assistent
  • Hoger Management Support
  • Overtuigend communiceren en adviseren

Lidmaatschap

HSP Begeleiding Nederland.

Kosten

De kosten voor een coachgesprek van een uur bedragen € 80, - inclusief BTW.
De kosten voor een Lijfkracht-herstel behandeling van 1,5 uur bedragen € 90,- inclusief BTW .

Neem contact op met Sandra van der Burgt:

Sandra van der Burgt
T  06 167 781 32.
E  info@precioussoul.nl.
W https://precioussoul.nl.
Instagram
Facebook
LinkedIn