HSP begeleiding Nederland
 
Lisette Lagendijk-Pas.jpeg

Heerde - Lisette Lagendijk-Pas - Gecertificeerd HSP coach

Persoonlijk 

Mijn naam is Lisette Lagendijk-Pas, ik ben 38 jaar en woon in Heerde. Ik ben hier geboren en getogen. Ik ben getrouwd met Jeroen en hij is ook een Heerdenaar. Samen hebben wij een prachtzoon van 4 jaar.

2 jaar geleden kwam ik erachter dat onze zoon en ik hooggevoelig zijn. Ik ben meteen heel veel gaan lezen en vond veel herkenning. 

Ik weet inmiddels hoe belangrijk het is om een goede balans te hebben en ook voor je kind.

Ik ben echt een natuurmens en kom veel buiten. Borduren is echt mijn grootste hobby.

Ik heb 17 jaar gewerkt in de financiële wereld. Eerst op diverse accountantskantoren. Ik miste hier heel erg het contact met mensen. Ik ben toen voor een administratiekantoor die gespecialiceerd is in het primaire onderwijs gaan werken. Ik werd vooral erg blij van het contact met de klanten en dat ik ze kon helpen. Hoe fijn is het als een directeur tegen je zegt dat hij nu eindelijk de cijfers snapt. 

Mensen helpen vind ik echt zo leuk en zit echt in mijn bloed. Ik word er dan ook vooral blij van als ouders het beste uitzichzelf kunnen halen en het talent van hun kind optimaal benutten.

Missie

Mijn missie is dat een ieder kind mag zijn wie hij of zij is. Ze mogen hun talent gebruiken om de wereld een stuk mooier te maken.

Ik ben erachter gekomen hoe ik mijn sensitiviteit kon inzetten als iets moois. Dat het een mooie kracht is. Ik zie dat ook bij onze zoon. Hij is zo onzettend positief en vrolijk. Ik zou het jammer vinden als zijn gave wordt onderdrukt om zich aan te passen aan de massa.

Ik gun het dat elk kind in hun kracht mag blijven.

Ik weet als ervaringsdeskundig tegen welke dingen je kunt aanlopen en hoe je dit kunt omzetten in iets moois. Zowel als moeder, maar ook zeker als vrouw

Kijk naar het positieve en draai je hart ernaar toe! Dat is mijn motto!

Specialisatie

Ik ben gecertificeerd als HSP coach

Werkwijze

We beginnen altijd met een Enjoy-gesprek. Dit is een gratis en vrijblijvend gesprek. We bespreken hier wat je huidige situatie is en wat de behoefte is. We kijken dan ook meteen of we een klik samen hebben. Aangezien de sessies intensief zijn, is het van belang dat we een klik samen hebben. 

Tijdens dit gesprek kijken we welk traject het beste bij je past. Ik werk met halfjaar-trajecten, maar losse sessies zijn ook mogelijk.

Voor de prijzen en verdere mogelijkheden verwijs ik je door naar mijn site.

Elk traject is per persoon anders. Ik werk vraaggericht en daardoor is het afhankelijk van je behoefte hoe zo’n traject verloopt. 

In grote lijnen gaan we het over het volgende hebben:

  • Je grenzen kennen
  • Je balans vinden door orde te scheppen
  • Omgaan met de intense emoties van je kind en jezelf
  • Overprikkeling herkennen bij jezelf en je kind
  • Verantwoordelijkheid nemen voor alleen je eigen bijdrage 

Neem contact op met Lisette Lagendijk-Pas:

Website: www.enjoyhsp.nl.

Mail: info@enjoyhsp.nl.

Telefoonnummer: 06 587 293 00.