HSP begeleiding Nederland
 
Ron Wiebolt in Praktijk Culemnia.jpeg

Culemborg - Ron Wiebolt - Hooggevoelige ouders en kinderen, klassieke homeopathie

Persoonlijk

“Ik ben Ron Wiebolt, geboren in Utrecht in 1968. Ik ben  klassiek homeopaat (lid van de NVKH), Kindertolk en ik begeleid hooggevoelige volwassenen en kinderen. Ik kwam er al jong achter dat ik gevoeliger ben dan gemiddeld en ontdekte in 2003 het werk van Elaine Aron. Hierdoor ging ik mezelf beter begrijpen en waarderen. Sinds die tijd geef ik regelmatig lezingen en cursussen over dit onderwerp. Me inzetten voor hooggevoelige mensen geeft me elke dag weer nieuwe uitdagingen in het werk als therapeut. Een van mijn belangrijkste taken is het helpen van hooggevoelige kinderen om ervoor te zorgen dat zij evenwichtig, gezond en gelukkig worden. 

Opleiding

Positief over hooggevoeligheid 

In 2014 volgde ik een training tot coach van hooggevoelige mensen bij Susan Marletta-Hart. Hooggevoelige mensen en kinderen kunnen bij mij terecht bij voor begeleiding en voor hun gezondheid. We zorgen eerst dat je in balans komt en werken samen aan het tot zijn recht komen van deze bijzondere eigenschap.  

Voor wie?

Hooggevoelige kinderen in balans

Bij Culemnia kun je met je hooggevoelige kind terecht als er dingen spelen op het gebied van gezondheid, ontwikkeling en opvoeding. 

Voor ouders van hooggevoelige kinderen is er Spiegelkind

Als je als ouder vast loopt in de opvoeding help ik door een vertaling te maken van de problemen die bij je kind spelen (methode Spiegelkind). Je krijgt daarvan een vertaling waardoor je als ouder/opvoeder gaat begrijpen wat er werkelijk aan de hand is onder het oppervlak. Vooral hooggevoelige kinderen spiegelen hun ouders in hoge mate. Zij hebben er baat bij wanneer de thuisomgeving rustig, stabiel en in evenwicht is. Hier kunnen we samen aan werken met deze methode. 

Ik geef regelmatig een cursus voor ouders van een hooggevoelig kind. Zie Culemnia.nl voor meer informatie en data.  

Klassieke homeopathie: genezende hulp voor hooggevoelige mensen

Als je niet goed met deze eigenschap omgaat heeft dat grote gevolgen voor je werk, je relatie en gezondheid. Ik behandel veel hooggevoelige volwassenen en kinderen met allerlei klachten met homeopathische middelen. Deze zijn van natuurlijke oorsprong en vrij van bijwerkingen. Niet de ziekte maar de zieke wordt behandeld (de gehele mens). Klassieke homeopathie biedt de mogelijkheid om gezond te worden en weer in balans te komen als je langdurig overprikkelt bent. Tijdens het eerste consult bespreken we al je klachten en ontdekken we wat voor type persoon je bent. Elke behandeling wordt op maat aangeboden, we zijn immers allemaal anders. Als dit je aanspreekt ben je van harte welkom. 

Neem contact op met Ron Wiebolt van Culemnia:

Praktijk voor klassieke homeopathie, hooggevoeligheid en persoonlijke ontwikkeling voor jong en ouder

Ron Wiebolt

Herenstraat 48, Culemborg

Tel.: 06 288 834 58 of stel je vraag via https://culemnia.nl/contact/

Voor meer informatie: Culemnia.nl