HSP begeleiding Nederland
 
Dorien Bastiaans.jpg

Breda - Dorien Bastiaans - (HSP/life)coach, medium, energetisch werker

Persoonlijk

Ik heb zelf veel last ervaren van mijn hooggevoeligheid. Alle prikkels van buiten,  - licht, geluid, mensen – kwamen hard binnen en kostten me veel energie. Het wegstoppen werkte averechts: op mijn 26-ste raakte ik in een burn-out. Ik besefte dat het anders moest en ben mijn gevoeligheid gaan ontdekken en ontwikkelen. Nu ben ik een nuchtere vrouw, met een ijzersterke intuïtie. Ik sta stevig met beide benen op de grond, maar heb een buitengewone interesse in spiritualiteit. Een heerlijke combinatie, vind ik zelf. In mijn praktijk help ik vrouwen die in hetzelfde schuitje zitten als ik destijds. Ik leer je graag hoe je kunt omgaan met je gevoeligheid en hoe je de stem van je intuïtie weer voelt en erop kunt gaan vertrouwen. 

Visie

Alle wijsheid zit in jou zelf. We beschikken allemaal over een enorme innerlijke wijsheid waar we eigenlijk alleen maar contact mee hoeven leren maken. Daarvoor moeten gebouwde muurtjes worden afgebroken. Dat is eng, maar het gekke is dat juist je kwetsbaarheid je uiteindelijk heel erg krachtig maakt. Neem de sprong. Duik in het diepe. Ik sta naast je en begeleid je stap voor stap op weg naar je gevoel. I'll fly with you. 

Doelgroep

Hooggevoelige vrouwen (HSP) met een hang naar spiritualiteit (maar mannen zijn ook welkom).

Opleidingen

Hooggevoeligheid (HSP), (natuur)coaching, persoonlijke ontwikkelingstrajecten, vrouwenkracht, mediumschap en energetisch werk/healing.

Tarieven/investering

Kennismakingsgesprek: on the house.

Ik vind het heel belangrijk dat jij een goed gevoel hebt bij mij en andersom. Daarom bied ik je gratis een kennismakingsgesprek aan waarin je me alle vragen mag stellen die je hebt. 

Traject 'Nooit meer overprikkeld':

Je leert omgaan met de prikkels die in de huidige maatschappij op je afkomen. Aan het einde van het traject:

raak je niet meer zo snel overprikkeld
voel je je meer ontspannen en kun je beter focussen, ook in drukke omgevingen
heb je minder last van (negatieve) emoties van anderen
kun je beter je eigen grenzen voelen en bewaken
geniet je meer van het leven 
Ik bied het traject 'Nooit meer overprikkeld' 1-op-1 aan, maar ook in kleine groepjes. Het privétraject kost 895 euro, een groepstraject 595 euro.

Op puurnatuurcoaching.nl vind je mijn volledige aanbod en de data van de groepstrajecten.

Vergoeding

Mijn trajecten worden niet vergoed door de ziektekostenverzekering. 

Bijzonderheden

Ik werk graag buiten, omdat het in de natuur makkelijker is om bij je gevoel te komen. Het Mastbos in Breda is mijn office. 

Neem contact op met Dorien Bastiaans:

E-mail: info@puurnatuurcoaching.nl.

Website: www.puurnatuurcoaching.nl.

Telefoon: 06 481 817 69.

Facebook pagina: Klik hier.